Bir erkeğin yatakta iyi olması ne demektir

Biraz kabaca bir tabir olacak ama kocamız bizi yatakda iyi beceriyorsa zevkten dört köşe oluyorsak o erkek yatakta iyidir..

Yalan söylüyor bence. O zaman performansı iyiydi de şimdi neden kötü, siz tedavi olmuşsunuz o da düzelsin madem. İntikam mı alıyor

Sordugum soru niye erkek üye oldugumu düşündürttü anlamadım tesekkürler cevaplar için
Neden konuyu silip değiştirdiniz? Neyse, alıntılardan okudum.
İnanma, kendi yetersizliğinin sorumlusu hiçbir şekilde sen değilsin.

O kız arkadaş orgazm taklidini ileri boyuta taşımış.

content://media/external/file/76443
Konuyu silip depiştirmedim,konuyu ilk açarken sadece düzelttim

Eşimle konuştuk bu konuyu ,ciddi bir şekilde üzerine gidiyor bakalım inş düzelir dr seçeneğini en sona bıraktı şimdilik kendince çözümler üretecek miş

Eşimle konuştuk bu konuyu ,ciddi bir şekilde üzerine gidiyor bakalım inş düzelir dr seçeneğini en sona bıraktı şimdilik kendince çözümler üretecek miş
İnşallah sizi oyalamaz ve gerçekten çözer, yalnız bu iş macunla çözülecek bir iş değilmiş, siz de araştırırsanız göreceksiniz, mutlaka kas kontrolü için egzersizler yapmalı

Denediniz mi krem ile

Gerçekten çözmek istiyor gibi hissediyorum ama dr a gitmesinin daha doğru olacağını söyledim direniyor
Kadınlar bir aksilik olduğu zaman koşa koşa gidiyor doktora, senin bizden neyin fazla diyebilirsiniz. Ben isteksizliğim için gitmiştim mesela, doktora gitmek size karşı mahçup olmasından daha mı utanç verici, onu sorun ama kibar bir dil kullanın ki iyice içine kaçmasın

Cinsel anlamda sizi tatmin edebiliyor orgazma ulamşanızı sağlıyorsa evet eşiniz yatakta iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…