Sjsksjskksks ya kırılırsa adam ç*ksüzmü gezsinLady bana da bir kere denk geldi. Adam sert hareket edemiyor kırılacak korkusuyla.
EvetMdCurie Evlilikte seks önemli ama herşey değil.
Gibi bisey olur hralde var ama iş görmeyenSjsksjskksks ya kırılırsa adam ç*ksüzmü gezsin
Yalan söylüyor bence. O zaman performansı iyiydi de şimdi neden kötü, siz tedavi olmuşsunuz o da düzelsin madem. İntikam mı alıyorHatta daha da ileri gidip birlikte oldugu kız arkadaşlarından biri çok aşırı iyi oldugunu söylemiş ben burda tabiri caizse çileden çıktım sonra araştırmaya başladım ne demek çok iyi cahilliğimi maruz görün erken boşalma diye birsyden evet haberim vaedı ama burda araştırana kadar yaşadığımız şeyin o oldugundan haberim tyoktu konuya bu kadar uzakmışım kızdım kendime eğitimli bir kadımım güya eşim erken boşalma sorunu yaşadığını biliyordu ve bana yılşarca hiç çaktırmadı ben bunu bi dizide öğrendiğimde direk yüzüne baktım gülerek nerden bağlattrık şu netflixi dedi onu çok seviyorum ama şu an kalbim çok kırık bana en ufak bir ilrifat etmezken insanlara ne zevkler yaşatmış bunubyıllar sonra duymak üzdü beni
Neden konuyu silip değiştirdiniz? Neyse, alıntılardan okudum.Sordugum soru niye erkek üye oldugumu düşündürttü anlamadım tesekkürler cevaplar için
İnanma, kendi yetersizliğinin sorumlusu hiçbir şekilde sen değilsin.Bayanlar merhaba tekrardan ben bu soruyu cinsel tecrübem olmadığı için sordum erkek üye olmamdan başlayıp 11yıllık evlilliğimfe geç kslmışsın gibi yorumlar duyunca burda üzüldüm, sorumda gayet samimiyim lütfen eleştirmeyin fikriniz varsa söyleyin bu sayılan kriterlere göre bir yorum yapmam beklenmiş ,bence problemler var bizim ilişkimizde ben burdan bunu anladım mesela erken boşalma yı örnek verebilirim ,eşime bunu söyledim önceki ilşkilerinde böyle değilmişşş!! 2 yıl da vajinismus varmış o da etkilemişş,artı 2 hamilelikk,Yani bayanlsr sorun bende artı ben aşırı güzelmişim ondanmışş!!küçük bir tartşma da yaşandı tabi moralim bozuk ve kalbim kıruk bayanlar
O kız arkadaş orgazm taklidini ileri boyuta taşımış.Hatta daha da ileri gidip birlikte oldugu kız arkadaşlarından biri çok aşırı iyi oldugunu söylemiş ben burda tabiri caizse çileden çıktım sonra araştırmaya başladım ne demek çok iyi cahilliğimi maruz görün erken boşalma diye birsyden evet haberim vaedı ama burda araştırana kadar yaşadığımız şeyin o oldugundan haberim tyoktu konuya bu kadar uzakmışım kızdım kendime eğitimli bir kadımım güya eşim erken boşalma sorunu yaşadığını biliyordu ve bana yılşarca hiç çaktırmadı ben bunu bi dizide öğrendiğimde direk yüzüne baktım gülerek nerden bağlattrık şu netflixi dedi onu çok seviyorum ama şu an kalbim çok kırık bana en ufak bir ilrifat etmezken insanlara ne zevkler yaşatmış bunubyıllar sonra duymak üzdü beni
İnşallah sizi oyalamaz ve gerçekten çözer, yalnız bu iş macunla çözülecek bir iş değilmiş, siz de araştırırsanız göreceksiniz, mutlaka kas kontrolü için egzersizler yapmalıEşimle konuştuk bu konuyu ,ciddi bir şekilde üzerine gidiyor bakalım inş düzelir dr seçeneğini en sona bıraktı şimdilik kendince çözümler üretecek miş
Sizi geçiştirmek için yapmıyordur inşallah, bir yerden başlaması güzel inşallah gerçekten çözmek istiyordurGeciktirici krem bakıyor henüz almamış işe yarar mı bikmem
Gerçekten çözmek istiyor gibi hissediyorum ama dr a gitmesinin daha doğru olacağını söyledim direniyorSizi geçiştirmek için yapmıyordur inşallah, bir yerden başlaması güzel inşallah gerçekten çözmek istiyordur
Kadınlar bir aksilik olduğu zaman koşa koşa gidiyor doktora, senin bizden neyin fazla diyebilirsiniz. Ben isteksizliğim için gitmiştim mesela, doktora gitmek size karşı mahçup olmasından daha mı utanç verici, onu sorun ama kibar bir dil kullanın ki iyice içine kaçmasınGerçekten çözmek istiyor gibi hissediyorum ama dr a gitmesinin daha doğru olacağını söyledim direniyor
İnşallah öyledir,hani bir kremin cozecegi şey değil o erken boşalma da.. siz memnunsaniz gerisini boşverin zatenKızlar geciktirici krem çok işe yarıyor tavsiye ederim açtığım sorunun cevabını almış bulunmaktayım