Bir erkeğin yatakta iyi olması ne demektir

Biraz kabaca bir tabir olacak ama kocamız bizi yatakda iyi beceriyorsa zevkten dört köşe oluyorsak o erkek yatakta iyidir.. 😂😂

Hatta daha da ileri gidip birlikte oldugu kız arkadaşlarından biri çok aşırı iyi oldugunu söylemiş ben burda tabiri caizse çileden çıktım sonra araştırmaya başladım ne demek çok iyi cahilliğimi maruz görün erken boşalma diye birsyden evet haberim vaedı ama burda araştırana kadar yaşadığımız şeyin o oldugundan haberim tyoktu konuya bu kadar uzakmışım kızdım kendime eğitimli bir kadımım güya eşim erken boşalma sorunu yaşadığını biliyordu ve bana yılşarca hiç çaktırmadı ben bunu bi dizide öğrendiğimde direk yüzüne baktım gülerek nerden bağlattrık şu netflixi dedi onu çok seviyorum ama şu an kalbim çok kırık bana en ufak bir ilrifat etmezken insanlara ne zevkler yaşatmış bunubyıllar sonra duymak üzdü beni
Yalan söylüyor bence. O zaman performansı iyiydi de şimdi neden kötü, siz tedavi olmuşsunuz o da düzelsin madem. İntikam mı alıyor

Sordugum soru niye erkek üye oldugumu düşündürttü anlamadım tesekkürler cevaplar için
Neden konuyu silip değiştirdiniz? Neyse, alıntılardan okudum.
Bayanlar merhaba tekrardan ben bu soruyu cinsel tecrübem olmadığı için sordum erkek üye olmamdan başlayıp 11yıllık evlilliğimfe geç kslmışsın gibi yorumlar duyunca burda üzüldüm, sorumda gayet samimiyim lütfen eleştirmeyin fikriniz varsa söyleyin bu sayılan kriterlere göre bir yorum yapmam beklenmiş ,bence problemler var bizim ilişkimizde ben burdan bunu anladım mesela erken boşalma yı örnek verebilirim ,eşime bunu söyledim önceki ilşkilerinde böyle değilmişşş!! 2 yıl da vajinismus varmış o da etkilemişş,artı 2 hamilelikk,Yani bayanlsr sorun bende artı ben aşırı güzelmişim ondanmışş!!küçük bir tartşma da yaşandı tabi moralim bozuk ve kalbim kıruk bayanlar
İnanma, kendi yetersizliğinin sorumlusu hiçbir şekilde sen değilsin.

Hatta daha da ileri gidip birlikte oldugu kız arkadaşlarından biri çok aşırı iyi oldugunu söylemiş ben burda tabiri caizse çileden çıktım sonra araştırmaya başladım ne demek çok iyi cahilliğimi maruz görün erken boşalma diye birsyden evet haberim vaedı ama burda araştırana kadar yaşadığımız şeyin o oldugundan haberim tyoktu konuya bu kadar uzakmışım kızdım kendime eğitimli bir kadımım güya eşim erken boşalma sorunu yaşadığını biliyordu ve bana yılşarca hiç çaktırmadı ben bunu bi dizide öğrendiğimde direk yüzüne baktım gülerek nerden bağlattrık şu netflixi dedi onu çok seviyorum ama şu an kalbim çok kırık bana en ufak bir ilrifat etmezken insanlara ne zevkler yaşatmış bunubyıllar sonra duymak üzdü beni
O kız arkadaş orgazm taklidini ileri boyuta taşımış.

content://media/external/file/76443
Konuyu silip depiştirmedim,konuyu ilk açarken sadece düzelttim

Eşimle konuştuk bu konuyu ,ciddi bir şekilde üzerine gidiyor bakalım inş düzelir dr seçeneğini en sona bıraktı şimdilik kendince çözümler üretecek miş

Eşimle konuştuk bu konuyu ,ciddi bir şekilde üzerine gidiyor bakalım inş düzelir dr seçeneğini en sona bıraktı şimdilik kendince çözümler üretecek miş
İnşallah sizi oyalamaz ve gerçekten çözer, yalnız bu iş macunla çözülecek bir iş değilmiş, siz de araştırırsanız göreceksiniz, mutlaka kas kontrolü için egzersizler yapmalı

Gerçekten çözmek istiyor gibi hissediyorum ama dr a gitmesinin daha doğru olacağını söyledim direniyor
Kadınlar bir aksilik olduğu zaman koşa koşa gidiyor doktora, senin bizden neyin fazla diyebilirsiniz. Ben isteksizliğim için gitmiştim mesela, doktora gitmek size karşı mahçup olmasından daha mı utanç verici, onu sorun ama kibar bir dil kullanın ki iyice içine kaçmasın

Cinsel anlamda sizi tatmin edebiliyor orgazma ulamşanızı sağlıyorsa evet eşiniz yatakta iyidir

X