Bir erkeğin yatakta iyi olması ne demektir

Bence bu kişiye göre değişir. Çünkü herkesin beklentisi farklı kimi sert sever kimisi daha narin. Partnerinle sen doyuma ulaşıyorsan senin için yatakta iyidir.
İyi olması ne demektir diyor konu sahibi, yani geçmişte mi takılı acaba veya tecrübeli ve aklın da deli sorular gibisinden bişeyler çıkardım

Bayanlar sorum bu ne olunca erkek yatakta iyidir denir
En basit seviyesi erken boşalmaması tabii ki süreç önemli de en önemlisi sonuç tabii ki. Ondan sonra yapabildiği pozisyonlar, erojen noktaları bilmesi ve doğru ritimde uyarması, oralda iyi olması gibi çoğaltabiliriz örnekleri.
Ama benim için en baştan çıkartıcı başarı tek ilişkide iki kez tatmin olmamı sağlaması

Bayanlar eşimle 11 yıllık evliyim cinsel anlamda benim için ondan öncesi olmadı bu yüzden bu soruyu sordum kendine çok güveniyor bu konuda

Sordugum soru niye erkek üye oldugumu düşündürttü anlamadım tesekkürler cevaplar için

Bayanlar eşimle 11 yıllık evliyim cinsel anlamda benim için ondan öncesi olmadı bu yüzden bu soruyu sordum kendine çok güveniyor bu konuda
Erken boşalma problemi yoksa her pozisyonda ayak uyuduruyorsa size ve istediğiniz şekilde size yaklaşıyorsa hemen yorulmuyorsa bide zevk aldığı kadar zevk veriyorsa iyidir bence

Onun yatakta iyi olduğunu söyleyebilecek kişi sizsiniz Her ilişkide tatmin oluyor musunuz ya da tek ilişkide iki kez tatmin oluyor musunuz? ilk sayfada yazdıklarım var mı? Ben de 11 yıllık evliyim. Tek ilişkide iki kez tatmin olursam eşim kendini çok başarılı hissediyor, gözünden anlıyorum

Ten uyumu dedikleri seyin bulunmasi ve yukarda soylendigi gibi erken bosalmamasi.. pozisyonlari ve ritmi tutturmasi vs denilebilir tatmin ediyorsa memnun ediyorsa sana gore iyidir..herkesin iyi kavramida farklidir zaten.

Vallahiii bi erkeğin yatakta iyi olması demek, benim için efenime söyliyeyim; yerimi işgal etmeyecek, üzerime kol bacak atmayaca, uyumadan önce sarılmadın, ben sarılmak istiyorum bırakmıyorsun muhabbeti yapmayacak, osurmayacak vs vs...

Hee sen me sanmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…