İyi olması ne demektir diyor konu sahibi, yani geçmişte mi takılı acaba veya tecrübeli ve aklın da deli sorular gibisinden bişeyler çıkardımBence bu kişiye göre değişir. Çünkü herkesin beklentisi farklı kimi sert sever kimisi daha narin. Partnerinle sen doyuma ulaşıyorsan senin için yatakta iyidir.
En basit seviyesi erken boşalmaması tabii kiBayanlar sorum bu ne olunca erkek yatakta iyidir denir
Herkesin beklentisi farklı .Bayanlar sorum bu ne olunca erkek yatakta iyidir denir
Since 2009Herkesin beklentisi farklı .
Erkek uye olduğundan şüphe duymasam madde madde yazardım.
Bayanlar sorum bu ne olunca erkek yatakta iyidir denir
Biraz gec kalmışsın bunu sormak için sankBayanlar eşimle 11 yıllık evliyim cinsel anlamda benim için ondan öncesi olmadı bu yüzden bu soruyu sordum kendine çok güveniyor bu konuda
Erken boşalma problemi yoksa her pozisyonda ayak uyuduruyorsa size ve istediğiniz şekilde size yaklaşıyorsa hemen yorulmuyorsa bide zevk aldığı kadar zevk veriyorsa iyidir benceBayanlar eşimle 11 yıllık evliyim cinsel anlamda benim için ondan öncesi olmadı bu yüzden bu soruyu sordum kendine çok güveniyor bu konuda
Onun yatakta iyi olduğunu söyleyebilecek kişi sizsinizBayanlar eşimle 11 yıllık evliyim cinsel anlamda benim için ondan öncesi olmadı bu yüzden bu soruyu sordum kendine çok güveniyor bu konuda
Ne tatlısın yaaaYattığı yeri toplarsa yatakta iyidir
Eki Görüntüle 2920890 şu hayvancağız genelde kriter kabul ediliyor ama bilemedim
Kaç yıllık kocanız iyisin hoşsun aslanım yiğidim deyin gitsinBayanlar eşimle 11 yıllık evliyim cinsel anlamda benim için ondan öncesi olmadı bu yüzden bu soruyu sordum kendine çok güveniyor bu konuda