- 28 Ağustos 2016
- 37
- 15
- 43
-
- Konu Sahibi aksinya_kimberlit
Anasının gözü müymüş o?Evet gecen sene birakip gitmistim ama sevgilim degildi henüz. Birisinin araciligiyla tanismaya gitmistim. Ilk gorusmede cocuk bana "kadinin maaş kartinin erkekte kalmasi gerektiginden egrr maas karti kadindaysa evlenmenin anlami ne" demisti. Ben de oldu o zaman sana güle güle demistimcok eglenceliydi o an. Ama beyinsiz arkamdan gelip bana laf sokmustu. Ben asansor beklerken. Burasi acil cikis kapisi mi diye. Ben de "evet" demistim. (Alisveris merkezinde)
Celal ile Ceren filmi geldi aklıma o sahne bayağı komikti ama iyi yapmışsınız oooo yarasın.Durmadan beni terk edip geri dönen sinirimi bozan sevgilimi 5 dk suratına bakıp kavgasız gürültüsüz bitti diyip masada bırakıp kalkıp gittim üstelik giderken hesabı da ödedim siz bir erkeği masada bırakıp gittiniz mi. ne hissetmiştir.
Kendini akilli zanneden bi salakti.Anasının gözü müymüş o?
Evet gecen sene birakip gitmistim ama sevgilim degildi henüz. Birisinin araciligiyla tanismaya gitmistim. Ilk gorusmede cocuk bana "kadinin maaş kartinin erkekte kalmasi gerektiginden egrr maas karti kadindaysa evlenmenin anlami ne" demisti. Ben de oldu o zaman sana güle güle demistimcok eglenceliydi o an. Ama beyinsiz arkamdan gelip bana laf sokmustu. Ben asansor beklerken. Burasi acil cikis kapisi mi diye. Ben de "evet" demistim. (Alisveris merkezinde)
Durmadan beni terk edip geri dönen sinirimi bozan sevgilimi 5 dk suratına bakıp kavgasız gürültüsüz bitti diyip masada bırakıp kalkıp gittim üstelik giderken hesabı da ödedim siz bir erkeği masada bırakıp gittiniz mi. ne hissetmiştir.
Ben yeni tanistigimizda esimi birakip gittim.
Ne kadar alcak gonullu bir insansin tarzi bir sey soyledi. Yeni turkce ogreniyordum. Ne kadar ucuz bir insansin tarzi bir sey olarak algiladim.
Ne diyosun sen be diyip aldim cantami gittim.
Rezillik ki ne rezillik :)
Oha tam okuzmusEvet gecen sene birakip gitmistim ama sevgilim degildi henüz. Birisinin araciligiyla tanismaya gitmistim. Ilk gorusmede cocuk bana "kadinin maaş kartinin erkekte kalmasi gerektiginden egrr maas karti kadindaysa evlenmenin anlami ne" demisti. Ben de oldu o zaman sana güle güle demistimcok eglenceliydi o an. Ama beyinsiz arkamdan gelip bana laf sokmustu. Ben asansor beklerken. Burasi acil cikis kapisi mi diye. Ben de "evet" demistim. (Alisveris merkezinde)