- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.594
-
- Konu Sahibi aksinya_kimberlit
Durmadan beni terk edip geri dönen sinirimi bozan sevgilimi 5 dk suratına bakıp kavgasız gürültüsüz bitti diyip masada bırakıp kalkıp gittim üstelik giderken hesabı da ödedim siz bir erkeği masada bırakıp gittiniz mi. ne hissetmiştir.
cesaretine alkış tutarım çok iyi yapmışsın.Durmadan beni terk edip geri dönen sinirimi bozan sevgilimi 5 dk suratına bakıp kavgasız gürültüsüz bitti diyip masada bırakıp kalkıp gittim üstelik giderken hesabı da ödedim siz bir erkeği masada bırakıp gittiniz mi. ne hissetmiştir.
Karsima gelenlerin cogu boyle malesefOha oha oha
Ne öküz herifmis be...
Basbaya kendine gelir olsun diye evleniyor.
Erkek arkadaşım sinirimi bozucak şeyler söylediğinde ona cevap vermemek ve bu sinir bozucu şeyleri daha fazla duymamak için masadan kalkıp giderdim.Bu da mafyatik bi' şekilde "Benim masamdan kalkma , benim masamdan kalkamazsın vs." gibi kıro replikleri sıralardı.Canımı sıkan hiç bi' ortamda durmak istemem bir dakika bile fazla.Ama erkekler buna çok bozuluyo diye düşünüyorum.İyi kalpli ve sakin erkekler peşinden gelip otur konuşalım vs derken maço erkekler sinirden kendi kendilerini yiyip peşinden gelmiyorlar.