Bir erkeği masada bırakıp gittiniz mi hiç

Bence çok çok iyi yapmışsın.

Ellerine sağlık.

Yıllar evvel niyetlenmiştim de şu an ki nişanlım olur kendileri, durdurmuştu. Gidemedim. Kaldım. Öyle yani baya çok kaldık hatta...:)

Hesabı bana kilitlemedi en azından :KK70: Yani adam zaten dengesiz, çok takacağını sanmam yine de egosu zarar görmüştür

Ben şu anki erkek arkadaşımı defalarca masadan terk ettim. Yolda da bırakıp gittiğim oldu. Tepkisi hep peşimden koşup kolumu tutup bekle dur nereye gidiyorsun gel konuşalım tarzı olmuştu. Ben tabi o sinirle itiyordum yolda gelme peşimden diye ve hiç hesabı da ödemedim o ödeyip koşuyordu arkamdan.

Ohhoo...
Masada, sokağın ortasında, aniden durup "In arabadan" deyip kovma, ya da kırmızı ışıkta arabadan basıp inip gitme vs.
Bazen tek seferde, bazılarını birkaç kez.
Ne çok erkek arkadaşım olmuş benim yav, hiç farkında değilim. :KK53:

Hobi olarak erkek terk ediyormuşum gibi hissettim bi an.

Tam masada terkedilip gidilmelik bir ortam olmuştu ama o anda salaklığıma geldi kalkmadım , 3 gün sonra telde konuşmak istemiyorum senle dedim bir daha ne aradım ne de o aradı.. keşke masada o abuk sabuk lafları ettiğinde kalksaymışım çok içimde kaldı :))

Durmadan beni terk edip geri dönen sinirimi bozan sevgilimi 5 dk suratına bakıp kavgasız gürültüsüz bitti diyip masada bırakıp kalkıp gittim üstelik giderken hesabı da ödedim siz bir erkeği masada bırakıp gittiniz mi. ne hissetmiştir.

Tepesi her attığında beni terk edip sonra yalvar yakar barışmak isteyen ayar yoksunu bir adet sevgiliyi ben de masa bırakıp kalktım. Üstelik de bana evlenme teklif etmek için yüzüğü cebinden çıkaracağı sırada boşuna zahmet etme diyerek.:KK48:
Zira zaten bitirme kararımı kendisine iletmek için gitmiştim o görüşmeye, o da sabrımın tükendiğini ve onu terk edeceğimi bildiği için son kozunu oynamak istedi sanırım.
Sonrasında çok düşündüm evlilik teklifini kabul edip nişanlansam kafasına her estiginde yüzüğü suratima firlatacak, evlensek bosanalim diyerek ortalığı birbirine katacak.
Sonuc;öylece kalakaldı o ne olduğunu anlayana kadar çıkmıstım mekandan+ hesabı da ödemedim+ kendisiyle şu anda evli filan da değilim ve iyi ki o teklifi kabul etme gafletine dusmemisim.

Erkek arkadaşım sinirimi bozucak şeyler söylediğinde ona cevap vermemek ve bu sinir bozucu şeyleri daha fazla duymamak için masadan kalkıp giderdim.Bu da mafyatik bi' şekilde "Benim masamdan kalkma , benim masamdan kalkamazsın vs." gibi kıro replikleri sıralardı. :KK70: Canımı sıkan hiç bi' ortamda durmak istemem bir dakika bile fazla.Ama erkekler buna çok bozuluyo diye düşünüyorum.İyi kalpli ve sakin erkekler peşinden gelip otur konuşalım vs derken maço erkekler sinirden kendi kendilerini yiyip peşinden gelmiyorlar.

Erkek arkadaşım sinirimi bozucak şeyler söylediğinde ona cevap vermemek ve bu sinir bozucu şeyleri daha fazla duymamak için masadan kalkıp giderdim.Bu da mafyatik bi' şekilde "Benim masamdan kalkma , benim masamdan kalkamazsın vs." gibi kıro replikleri sıralardı. :KK70: Canımı sıkan hiç bi' ortamda durmak istemem bir dakika bile fazla.Ama erkekler buna çok bozuluyo diye düşünüyorum.İyi kalpli ve sakin erkekler peşinden gelip otur konuşalım vs derken maço erkekler sinirden kendi kendilerini yiyip peşinden gelmiyorlar.

ay çok güldüm :KK70: :KK70:

(bunun için sonradan pişman oldum ama sevdiğimi anladığımdan falan değil sadece günaha girdim galiba diye):oops:
yeni bir işe başlamıştım. (yaşım 19'du.)
erkek arkadaşımda ünlü bir bankaya işe başlamıştı.
işimin ilk günü elinde çiçekler beni işten almaya gelmiş.
(takım elbiseli dalyan gibi bir çocuktu.)
ben o zamanlar evlenmeye hiç niyetim olmadığı için erkek arkadaşlarım evlenme konusunu açtığında direkt soğurdum.
ondan da soğumuştum ama terketmek o ana kısmetmiş.
'ne geliyorsun haber vermeden, emirvakilerden nefret ederim' deyip taksiye binip gitmiştim.
arkamdan çiçeği yere çalıp söylendiğini duymuştum.
Allah affetsin. :oops::olamaz:

X