Bir erkeğe alınabilecek en duygusal hediye

Hediyeyle duygusallık göstermek zor iş sonuçta para verip alıyorsun ne kadar duygu olabilir? Bu kadar ince fikirli olmayın gözünüzü seveyim karşındakine olduğu kadar kendini de sevip saymak, zor gününde yanında olmak, hasta olduğunda bir kase çorba kaynatmak falan mevzu. İlle de hediyeyse etraflıca analiz edip bi ihtiyacını alın ya da sevdiği bir yemek yapın ama hediyelik eşyaya para vermeyin bence :/

hhahaahahha çok yerinde olmuş bu ya :)

evet sevgili iken yaptım zaten bu tarz şeyler o zaman etkili oluyor 24 saat yanında olamadığın için . evlenince dolap içinde yıllandı.

Konuyu yorumları okuyunca içim burkuldu. Ben de sevgilime neler yapmak istiyorum ama ağzında bakla ıslanmayan sevgilim ailesine koşa koşa "lonely bana şunları aldı!!" diye göstereceğine eminim. Özel kağıda notlar yazmak fakan hak getire ablasına mablasına okur bile. Sinirlendim bakın şimdi akşam çatıcam yine konu sahibi kusura bakma bu arada annesini sakın katma

Bende sevgililer gününde fotoğraflarımızı bastırıp bir kutya koymuştum beyefendi o kutuyu kutsal kitap falan sanmış

Ben de boyle dusunuyorum. Parayla duygusallik bir yere kadar.

Pasta yapabilirsin veya yemek. El isine girebilirsin, atki bere ormek gibi. Biri benim icin yapsa pek sevinirim :)

Ben guzel bir deftere fotograflarimizi yapistirdim her fotografa da siir yazmistim. Esim siiri cok sever.

İ

cok merak ettim gercekten
Boyleydi. Paketlerle cok ugrastigim icin yazdiklarimi bi yere not almıştım. Okumak isterse diye. Ama paketleri biraz daha buyuk tutup makasla bi tarafini keserek acip okunucak sekilde yaparsan tekrardan yapistirabilirsin

Eklentiler

• 20180713_211527-1.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 99
  • 20180713_211447-1.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 97
  • 20180713_211426-1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 101
Özelleştirilmiş isim ve cüzdan olabilir. Ps oynuyorsa istediği bir oyun olabilir . İncikli mincikli şeyler erkeklerin hoşuna gitmez.

C
Cam icine annesinin resmini yaptirabilirsiniz

Hediyeye duygu yüklemek hele bu kağıtlara canım ciğerim yazmalı anlamsız geliyor

İse yarar seyler almak en mantıklısı

Kıyıda kösede çöp yığını oluyor diğer türlüsü

Bilgisayarla arasi yoksa kacirma adami bu devirde bulunmuyor oylesi,hemen evlen,hatta hediye olarak evlenme teklif et,daha duygusal hediye bulamazsin

Ayy koptum
Ya telefona bağımlı tabi Instagram olsun youtube olsun ama onuda yolculuklarda sürekli oturmasına bağlıyorum. Onun dışında bilgisayar, oyun falan ilgilenmiyor boş vakitlerini uyuyarak geçiriyor

evet sevgili iken yaptım zaten bu tarz şeyler o zaman etkili oluyor 24 saat yanında olamadığın için . evlenince dolap içinde yıllandı.

24 saat yanında olunca da değişen bir şey yok ki
Geçen sene ilk babalar günü diye eşimle oğlumun fotoğraflarından albüm yaptım. Kendi ellerimle duygu dolu şeyler yazdım. Sabah oğlum uyanınca verdirdim. Sor kaç defa baktı diye..

Hoşuna gitti ama ikinci defa kapağını açmamıştır belki. Muhabbeti açıldığında o aksini iddia etse de..

Bana yapılsa durup durup bakarım üstüne bir de ağlarım..

Erkek milleti anlamaz öyle duygusal şeylerden. Kaldı ki kendi ellerinle yapmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…