Bir erkeğe alınabilecek en duygusal hediye

Ben anneme anneler gününde hayatını kaybeden anneannem, teyzem ve dayımın resmini photoshop programlarıyla güzel bir şekilde birleştirip çerçeveletmiştim annem çok duygulanmıştı. Yazayım dedim fikir olur belki.

Erkekler genellikle seviyormuş gibi yapıyor böyle sürprizleri ama bence kutuyu açınca eyvah diyorlar..
99 tane okuması gereken kağıt...
Ben eşime sevgililer gününde yapmıştım maneviyat olması için kutuyu bile kendim yapıp süsledim ama sonuç? Kutu dolabın üstünde tozlandı bile.

Pipetleri belirli boyutta kesip, ufak kagitlara notlar yazip kestigim pipetlerin icine koymustumm. Pipetlerin kenarini yakarak yapistirinca ufak paketler gibi olmustu ve kavanoza doldurmustum cok guzel olmustu ama biraz ugrastirici.
Resim atabilirim

bence iyi bir hediye için 2 önemli kıstas var.(özellikle erkekler için)

1-hediye için verilen emek
2-işlevsellik

bir çok kişi aşk kelimeleri olan süslü postlar yazmış mesela.çok emek verilip güzel olabilir ancak işlevselliği yok.o yüzden hobisi,ilgilendiği bir sanat ya da spor varsa ona uygun bir şeyler almalısın.bir arkadaş antika plak aldım demiş mesela.hem işlevsel hem de emek gerektiriyor(plakçıları dolaşmak,antika dükkanlarını arşınlamak)

sevgilini en iyi sen tanıdığın için spesifik bir önerim olmayacak.ancak 2 kriteri de taşıması önemli.yani sevgilin içinden iyi güzel hoş da ne işime yarayacak diyebilir :)

Konu sahibi Allah askina hicbisey bulamiyorsaniz gidin bir tatil bisey ayarlayin ister 1 gun, ister 2 gunlugune kaçmali biseyler yapin.
Varsa ilgilendigi biseyler veya gercekten kullanip isine yarayacagi onlari alin. Onlari da aldim diyorsaniz bile kutu icine manili hediye yerine rutin hediye olayiniza devam edin daha iyi. Kutuya kagit doldurup vermeyin sakin
Ben ortaokuldayken romantikti bu kutu icinde kagit ve mani yazmak filan ( daha eskiye bile dayaniyor olabilir) ben 25 yasina geldim hala romantizm diyince insanlar kutu icine kagit diyor ya cildirirsin.

Kim cikarttiysa bu kutu icine mani yazip hediye diye vermeyi........
Insanlar kirmamak icin sevinmis gibi yaptigindan lanet gibi devam ediyor heralde.

Öyle kavanozdu yazıydı siirdi falan o tür şeyler yapmayın bence hem çok banal hem de böyle bi hediyeye sevinecek erkek cok cok azdır hele türkiyede hic yok bana göre. Kibarlık derecesine göre mış gibi yapanı var

Duygusal bi şey yapmayın da zaten kötü günler yaşamış mutluluk verici bi şey olsun hobilerini siz bilirsiniz almak istedigi bi sey gitmek istediği bi konser ne bileyim. Anne meselesine girmeyin hiç

annesiyle birlikte olan bir fotoğrafínı karakalemle çizdirip hediye edin

Pipetleri belirli boyutta kesip, ufak kagitlara notlar yazip kestigim pipetlerin icine koymustumm. Pipetlerin kenarini yakarak yapistirinca ufak paketler gibi olmustu ve kavanoza doldurmustum cok guzel olmustu ama biraz ugrastirici.
Resim atabilirim
güzel bir tarz denenebilir. elinize sağlık...

İ
Resim atabilirim
cok merak ettim gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…