Arabası varsa depoyu doldurun.
Bilgisayar meraklısıysa son modelinden yenileyin.
Oyun meraklısıysa pc oyunu alın.
Anne muhabbetine bulaşmayın.
Anne olayına sakın girme bence
ben bir kutu içinde 99 ufak kağıda süslü renkli postlara güzel cümleler yazmıştım. bu bir kavanoz olabilir kutu olabilir... içeriğide seninle onun arasında özel bir anı olabilir... aşk kelimeleri olabilir... ben mesela bir tanesinde mani tarzı yazmıştım diğerin tek kelime aşkım yazmıştım... çok etkilenmiş. günlük okuduğunu yorumluyordu foto atıyordu onunla ilgili....
yenilebilir çiçek var ya bony food oda çok hoşuna gitmişti....Bunu yaptımAma söylediğiniz gibi cok hoş bir hediye oluyor gerçekten :)
Ben eşime cüzdan ve anahtarlık takımı yaptırmıştım özel. İsmini falan işletmiştim kenarlarına. Çok severek kullanıyor.Öyle mi diyorsunuz, haklisiniz sanirsam..
Erkek ve duygusallık!!!!!!!! Prezervatif al ona. tuttuğu futbol takımının renklerinde olursa biraz da duygusallık katmış olursun. Bak o zaman nasıl sevinçten gözleri yaşarıp, kaburgalarını kırıverircesine bir tutkuyla sana sarılıyor.Herkese merhabalar,
Dert değil fakat bir sorunum olduğunda veya kararsız kaldığım da buraya yazmaya o kadar alıştım ki hemen size danışasım geliyor.. O yüzden iyi ki varsınız..
Evet konuma gelecek olursam erkek arkadaşıma bir hediye almak istiyorum. Ama klasik bütün hediyeleri aldim nerdeyse gömlek saat vs. Şimdi oyle bir hediye olsun ki çok sevinsin istiyorum. Biraz maneviyatı büyük bir hediye istiyorum. Annesi vefat etti (bunu herhangi bir amaçla söylemiyorum yanlış anlaşılmasın) acaba annesi ile ilgili bir şey olabilir mi? Ama ne.. Lütfen bana yardımcı olur musunuz??
katılıyorum :) ayrıca o kavanozdaki sözler fln öyle şeyleri bana yapsalar ben de erkekten soğurum hiç bana göre değilErkek ve duygusallık!!!!!!!! Prezervatif al ona. tuttuğu futbol takımının renklerinde olursa biraz da duygusallık katmış olursun. Bak o zaman nasıl sevinçten gözleri yaşarıp, kaburgalarını kırıverircesine bir tutkuyla sana sarılıyor.
Erkeklere çok anlam yükleme, onların beklentileri bizimle aynı değil. Bizimle aynı düşünenler de olanlarda gay olma ihtimali yüksek zaten. Onlarda işimize yaramıyor.
Nedense ban yiyecek gibi hissediyorum.
benim de plak koleksiyonum var şahane düşünmüşsünannesini sakın katmayın derim, ben onun yerinde olsam ve böyle bir şey yapılsa çok sinirlenirdim. sizin hediyenize konu edilemeyecek birisi çünkü onun vefat etmiş annesi.
bir hobisi varsa onun üzerinden bir şeyler düşünün. okumayı sevdiği kitaplarla ilgili bir şey olabilir. mesela benim sevgilim eski plaklarla ilgilenir ben onun için ankaranın altını üstüne getirip antika plaklar bulmuştum, bunun gibi şeyler.
Evet o tarz şirin ve işlevsiz hediyeleri bende sevmiyorum.katılıyorum :) ayrıca o kavanozdaki sözler fln öyle şeyleri bana yapsalar ben de erkekten soğurum hiç bana göre değil
Neden öyle dedin babing kötü mi gidiyor ilişkin? :/aman erkekler hiçbi şeyi hak etmiyor, boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?