Bir erkeğe alınabilecek en duygusal hediye

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Herkese merhabalar,
Dert değil fakat bir sorunum olduğunda veya kararsız kaldığım da buraya yazmaya o kadar alıştım ki hemen size danışasım geliyor.. O yüzden iyi ki varsınız..

Evet konuma gelecek olursam erkek arkadaşıma bir hediye almak istiyorum. Ama klasik bütün hediyeleri aldim nerdeyse gömlek saat vs. Şimdi oyle bir hediye olsun ki çok sevinsin istiyorum. Biraz maneviyatı büyük bir hediye istiyorum. Annesi vefat etti (bunu herhangi bir amaçla söylemiyorum yanlış anlaşılmasın) acaba annesi ile ilgili bir şey olabilir mi? Ama ne.. Lütfen bana yardımcı olur musunuz??

ben bir kutu içinde 99 ufak kağıda süslü renkli postlara güzel cümleler yazmıştım. bu bir kavanoz olabilir kutu olabilir... içeriğide seninle onun arasında özel bir anı olabilir... aşk kelimeleri olabilir... ben mesela bir tanesinde mani tarzı yazmıştım diğerin tek kelime aşkım yazmıştım... çok etkilenmiş. günlük okuduğunu yorumluyordu foto atıyordu onunla ilgili....

Bunu yaptım Ama söylediğiniz gibi cok hoş bir hediye oluyor gerçekten :)

annesini sakın katmayın derim, ben onun yerinde olsam ve böyle bir şey yapılsa çok sinirlenirdim. sizin hediyenize konu edilemeyecek birisi çünkü onun vefat etmiş annesi.

bir hobisi varsa onun üzerinden bir şeyler düşünün. okumayı sevdiği kitaplarla ilgili bir şey olabilir. mesela benim sevgilim eski plaklarla ilgilenir ben onun için ankaranın altını üstüne getirip antika plaklar bulmuştum, bunun gibi şeyler.

Erkek ve duygusallık!!!!!!!! Prezervatif al ona. tuttuğu futbol takımının renklerinde olursa biraz da duygusallık katmış olursun. Bak o zaman nasıl sevinçten gözleri yaşarıp, kaburgalarını kırıverircesine bir tutkuyla sana sarılıyor.

Erkeklere çok anlam yükleme, onların beklentileri bizimle aynı değil. Bizimle aynı düşünenler de olanlarda gay olma ihtimali yüksek zaten. Onlarda işimize yaramıyor.

Nedense ban yiyecek gibi hissediyorum.

Bizimle aynı duygusal yapıda olanlarıda ne yazık ki çoğunlukla gay.

katılıyorum :) ayrıca o kavanozdaki sözler fln öyle şeyleri bana yapsalar ben de erkekten soğurum hiç bana göre değil

benim de plak koleksiyonum var şahane düşünmüşsün

Anneyi karıştırma. Hediye dediğin mutlu etmeli, acı vermesin adama.
Erkeklerde duygusallık arama,
Eşimin en çok mutlu olacağı hediye muhtemelen sevdiği basketbolcunun imzalı forması falan...
yada model araba/uçak parçası olabilir, zira evde yakında bir atolye olacak böyle giderse...
hobisi ve sevdiği seylere odaklanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…