Bir düğün meselesi daha

Bence gitmenize gerek yok. Daha fazla yüz bulur gitmeniz durumunda. İş yerinde gördüğünüzde mutluluklar dilersiniz olur biter.

bu kadar gereksiz şeyleri düşünecek zamanı nerden buluyorsun ablam benim, bak çalışan insansın işini yap geç bak keyfine. şehir dışındaki düğüne gitmen için bu kişiyle çok yakın olman gerekir aksi halde aşırı gereksiz. bahane bile bulmana gerek yok, belki davet eder, icabet etmezsin. gördüğün zaman da sözle tebrik edersin. neden gelmediğini anlatmana bile gerek yok, ha sorarsa rahatsızdım der geçersin.

Davet etti davetiye verdi benimde kafama takıldı sordum

Beni iş yerinden arkadaş edinilmez mottosunu kazandıran bi kızdır. Çok hayal kırıklığına uğrattı.
Böyle biri için şehir dışında ne işin var. Ben olsam ortak hediye alınacaksa ona katılırım sadece. İşyerinde samimi olmadıklarımla durumum budur. Bir de zaten başka şehirde yaşayacak evlenince galiba. Boşver gitsin

%100 doğru tespit .şehir dışındaki düğüne gitmen için bu kişiyle aşırı yakın olmak gerekir .

İş arkadaşı bi de samimi olunca politika gereği gidilir

%100 doğru tespit .şehir dışındaki düğüne gitmen için bu kişiyle aşırı yakın olmak gerekir .
Gitmeyin canım neden zora giresiniz
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…