- Konu Sahibi birankakusu
-
Adoğruyoll bende inanılmaz eğlendim bu gece, tam bir sütlü nuriye oldum,sağ sağ bitmedi sütler:))
Arkadaslar size çok teşekkür ederim ben 7 ay önce dogum yaptım serimin icine fazla ilaç kattıklarından bana dokundu ve ölüyordum kalbimin yavaş yavaş durduğunu hissettim nefes alamadım bütün doktorların hasta ex oluyor dediklerini duydum cocuğumu bırakıp beni döndürmeye çalıştılar Allah'a şükür çok iyiyim ama depresyona girdim takı burayı kesfedene kadar bunalimdaydim hergun ağlıyordum cocuklarıma kim bakicakti diye burası bana ilaç gibi geldi herkese çok teşekkür ederim
Arkadaslar size çok teşekkür ederim ben 7 ay önce dogum yaptım serimin icine fazla ilaç kattıklarından bana dokundu ve ölüyordum kalbimin yavaş yavaş durduğunu hissettim nefes alamadım bütün doktorların hasta ex oluyor dediklerini duydum cocuğumu bırakıp beni döndürmeye çalıştılar Allah'a şükür çok iyiyim ama depresyona girdim takı burayı kesfedene kadar bunalimdaydim hergun ağlıyordum cocuklarıma kim bakicakti diye burası bana ilaç gibi geldi herkese çok teşekkür ederim
bandag haftalar önce bunları konuşmuştuk görüyorsun değil mi?Ne kadar safız ya çıkıp söylesek ya
giden 50 lira olsun boşver demek nedir ya =) o zaman hepiniz bana 50 lira gönderin nolacak giden 50 liranız olsun.hatta 10 lira da olur hepiniz gönderin bakalım damlaya damlaya nasıl göl oluyor=) bu mantıkla bakarsanız olaya dolandırıcının 10 hesap açması da buraya yapışıp kalması da çok normal.Zaten 50 lirayı bir şey olarak görmüyorsan 2.elde ne işin var demezler mi adama.
Perihell hakkaten ne eğlendikk o gün yaa:)))
Yaa zaten bi insani baskasi ovecek kendi degil..emirin annesi durmadan bisuru kisiye sattim herkes memnun benden bilmem ne..durmadan cok guvenli oldugunu yaziyodu..annedemirozle ayni isyerindeyiz diyo sora bi ilaninda birbirlerine sortlar en son kaca olur diyorlar..madem ayni yerdesin birbirini taniyosun niye netten soruyosun?bi ilaninda kim kimin isyerine gidiyo yazmistim biri eskisehir diyo biri ankaradayim diyo..daha bisuru sey...
Burdayım , hem yoğundum hem de konunun nereye gideceğini ,ne tepkiler verileceğini görmek için girmedim.Akşamları da bebeğimden fırsat bulamıyorum....Konuyu acan arkadas nerde yaa?durmadan yaziyoruz o bir kere bile yorumda bulunmadi?merak ettim de??
ben şöyle düşünmüştüm oysa:
emirin_annesi devlet dairesinde çalışıyorum dedi ya, annedemiröz de haftada 3 kez geliyor bizimle çalışıyor dedi.. şimdiiiiii bu bayan kesin sağlıkçı dedim iş arkadaşı o bayan da ayrı biri..pc de emirin_annesi bu siteyi farkedince aynı pc den üyelik açtı arkadaşlarına.. yani böyle düşünmüştüm arada para mevzularını bilmiyorum tabi..
bu arada tokat ta kardeşim war dedi bana senden alacakları war dedi dur bakayım nickine belki onu da o açmıştır
konuyu açan arkadaş iriss nickli arkadaş o da kendini 2. el mahalinde bulundurmak istemiyor anlaşıldığı üzereo yüzden farklı rumuz kullanmış zaten
Konuyu açan arkadaş tamı bu şebekeden:))
merhaba arkadaşlar bir süredir buradaki olaylara bakıyorum arada ama oğluşum çok hareketlendiği için giremiyorum eskisi kadar sık.malesef böyle dolandırıcılıklar olabilyor bu tip sitelerde ancak burada aktif satış yapan br çok arkadasımdanda ürün aldım ve 1 tanesi hariç hep çok memnun kaldım.1 taneside kıyafetti ve karşımdaki kişi çok iyi niyetlitdi ama temiz,az kullanılmış anlayışımız farklıydı sanırım bu nedenlede iade edeceğini bildiğim halde istemedim.çünkü gerçekten iyi bir insan vardı karşımda.bunun dısında dondy beşik(elif hnm birde kargoya uğraştı sağolsun),realizm,evlaefe ,nurhak,,gokyaraba,tuğba hnm, vs...suan aklıma gelmeyen birçok arkadasımdan urun aldım.hiç sorun yasamadım hatta çokda güzel diyaloglarımız oldu.ancak uzun yıllardır netten alışveriş yapan biri olarak şunu söyleyebilirim.eğer çok pimpirikli biriyseniz mutlaka görerek(fotodan değil)alın çünkü o zaman beklentinizi karşılarmı anlarsınız.ben genelde rahat biriyimdir o nedenle belki aldıklaırmın hepsi beni mutlu etti.dolandırıcılıkla karşılaşmadım ama şimdi okuyunca emirinannesine aracı olacaktım hemde çok ihtiyac sahibi bir arkadasa elinde parası vardı bir miktar ve araba istiyordu.ama iyikide olmamıs zor durumda kalırdık.emirinannesi nurturiadada satış yapıyor ilanlarını görmüştüm.yazık diyorum bunu yapan insanlara.eğer cocukları varise onlarada hırsızlığı dolandırıcılıgı mı öğretiyorlar.kimse sucu kesinleşmeden suclu değildir bunuda biliyorum .bu nedenle dilerim önce kendi vicdanlarıyla hesaplasırlar.gerçekten doğru durust bu işi yapanlarsa bence devam etmeliler.zaten vakit gectikçe anlıyoruz kim gerçek diye.tüm arkadaşlarıma tesekkur ederim bazılarına tesekkur etme fırsatım olmamıştı.
evet onlar arkadaştı.. hatta birisi sen dolandırıcısın dedi.. nereden çıkardınız falan diye cevap verdi annedemiröz..
ben de nereden çıktı gerçekten kadının günahını alıyorlar demiştim.. hatta kadın fenalaşmıştı.. özür dileyenin özrünü bile kabul etmiyorum demişti.. sonra o ayrıldı..
emirin annesi siteden ayrılacağım dediği halde devam etti vs vs vs..
ve ben de onların dolandırıcı vs olmadıklarına inanmaya devam ettimhakikaten saflık hat safhada demekki:)
çünkü o olayın üzerine bile emirin annesine özelden msj atmıştım.. anne demirözü siz tanıyorsunuz ilk arabamı almak istiyorum diye
yani kandırılmak için bu kadar zorlayan benden başka yoktur sanırım :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?