- Konu Sahibi birankakusu
Vallaha şu an bile aramızda olabilir ,ne çektik be arkadaşş:)))
kesin aramızda baksana 3 ziyaretçi diyor.kız üçü de kendi olmasın ne çektik bee
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallaha şu an bile aramızda olabilir ,ne çektik be arkadaşş:)))
Ben spor ayakkabısı aliyim dedi daha önce Ankara'dayim deyince elden aliyim dedim yok ben 150 km ötede sivrihisardayim dedi bende şüphelendim özelden bir sürü soru sorunca bana bir daha hiç. Donmedi uç numara var hepsinin etiketi üzerinde niye giydirmedi niye aldı birde numaralar 23,5 24 25 bu nasıl oluyor anlamamıştım şimdi anlıyorum yazik
Konuyu açan arkadaş tamı bu şebekeden:))
aaa nursellanın da aynı kişi olduğunu söylemeyi unutmuşum
gerçi artık farkedilmiştir yasemindemirözle aynı olduğuna göre nursella da o sonuç olarak
Galiba çok soru sorunca. Kulcalayinca hoşlanmıyor ne koparırsam mı diyor acaba bu kişilerle alış veriş yapıp memnun kalan yokmu yoksa hiç satış yapmiyormuydu kafam karistibu arkadaşlar ne yapmaya çalışıyor ben anlayamadım.
birşey ekliyorlar, zaten cevapta yazmıyorlar, satmıyorlar,
alış yapıp ödemiyorlarsa bilemiyorum ama onu da yapmıyorlar sanırım.
bu arada ferrariye talibim kazen, oğluşum 16 sene sonra kullanır inş.
Yok yaa bence satış matış yok ortada satıyosa da yine kendine satıyo:)) işsiz güçsüz eğlence arıyo bence , bizde mal kaçırır gibi üşüşüyoruz sayfasına hoşuna gidiyo,çokk yaşnızlık çeken biri heralde yazık
Aan satma aradaşım,en azından bu ara satma,ilk arabalara park yeri kalmadı lakin:))
Canım üzülme sen biz arkadaşlarla aramızda toplayıp alıcaz sana sıfırından bir tane:))
Canım üzülme sen biz arkadaşlarla aramızda toplayıp alıcaz sana sıfırından bir tane:))