- 5 Şubat 2010
- 5.866
- 27
- Konu Sahibi birankakusu
yine kafam karıştı
onun havale yaptığı hesabı kimin üzerineymiş acaba merak ettim
o hesapla devam edecektir , evet o para kimin hesabından gelmiş onu öğrenmek lazım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine kafam karıştı
onun havale yaptığı hesabı kimin üzerineymiş acaba merak ettim
o kolaydı ki , bitek ben varım çay muhabbetinde
sen diğerlerini bulsaydın ya
şu senay80 birine kıyafet göndermek için yazışmış göndermiş mi doğrumuymuş acaba???
kendi çalıyo kendi oynuyo , biri ısrarla istiyodu ama o bursada elden verdim falan demişti .kendince önce bedava eşya dağıtıp takdir toplayacak ,sonra da satışlara başlayacaktı bence.
çok teşekkür ederim oğlum oldu elmalıturtamda parayı yatırmış dün gece forumu okumuş mail attı bugünde hesaba parayı yatırmış:) birazdan forumada yazacağım:))sevgiler saygılar bizden efendim
ricam çok basit bana elmaliturtama ait elinizde ne bilgi varsa vermeniz... Ona göre birine telefon edeceğim ..
ulen 26 yı kullanmış
ricam çok basit bana elmaliturtama ait elinizde ne bilgi varsa vermeniz... Ona göre birine telefon edeceğim ..
Öyle deme ; kendisi Eskişehir aşığıdır ; telefon numarasının sonu 26 26
çok teşekkür ederim oğlum oldu elmalıturtamda parayı yatırmış dün gece forumu okumuş mail attı bugünde hesaba parayı yatırmış:) birazdan forumada yazacağım:))sevgiler saygılar bizden efendim
Sizden bu kişiye ait elinizde ne kadar bilgi var ise rica ediyorum !
bir de bu emirin_annesi ne teşekür etmek için konu açanlar wardı gerçekten memnunmuymuşlar??
off yine kafam karıştı kimsenin günahını almıyoruzdur umarım
hemen bakıp özelden gönderiyorum
şu senay80 birine kıyafet göndermek için yazışmış göndermiş mi doğrumuymuş acaba???
yok ya millet talip oluyo o da o sırada kendine gönderiyor,kendine çok teşekkür ediyor,kendine minnettar oluyor,kendine kıyafet satıyor,kendini övüyor.güyya satış yaptığı kişilerle arkada olmuş habire görüşüyorlarmış.yani kendi kendine de sohbet ediyor.