- 5 Eylül 2010
- 1.262
- 1.689
- Konu Sahibi birankakusu
Üsküdar da görüşüp alışveriş yaptığım kişi Arelin annesi idi. Verdiği ürünler güzeldi gerçekten, dönence de bir sorun yaşadık ama o da eve gelince mi oldu ne oldu anlamadım.. Kendisine söylediğimde ürünü geri göndermemi söyledi. Eşimle incelik bir temassızlık söz konusu imiş iple bağlayınca dönmeye başladı .. Yani özet, yüz yüze görüşün, hem tanışır kaynaşırsınız bir selam bir kelam olur :)
ben ınternnetten hıc bır sekılde alısverıs yapmadım....kredı kartım yok hesabım yok ancak kapıda odemelı alırım oda satıcının ısıne gelırse...yapcak bıse yok ....burda kımse kımseyı gormuyor...kımse kımseden emın olamaz..herkese bır satıcı ıyıdır seytan gırer araya beser sasar aklı gıder bır kısıye denk gelır sana bana her neyse onun canı yanar...gerek yok...zaten ıkıncı else bıraz ucuz tutulmalı dıe dusuunuorumm..zaten ıkıncı else atıyorum. 6 aylık bır bebek tulumuu mısal..benım kızım 2 yasında napcam ben o tulumu ya bırııne vercem yada cope gıtcek satıosann bıraz uyguna koy barı ınsanların ısı gorulsun...benım oturdugum muhıtte o kadar durumu kotu olan varkı..elımden geldıgınce ınsanlara yardımcı olmaya calısıorumm....hıc satmam ne gerek var..ver bır ıhtıyacı olana yararlansın kendı sahsı fıkrım...kımse uzerıne alınmasın lutfen