- Konu Sahibi birankakusu
-
okey arkadaşlar
olaylar hakikaten .insanların ne kadar boş vakti var süper vallahi ben evdeyim kız öğlen 2 saat uyur ama bu kadar boş vaktim yok :)))))
arkadaşlar şimdi şunu netleştirelim pro kartı olmayanlar satış yapamassın ne dersin herkes ok derse başvuralım kazena o da bize belki birşeyler yapar diyeceğim ama önceden olanlara haksızlık olur di mi? neyse kazen birşeyler düşünsün artık :)))
pro kartı olmayanlar satış yapamassınlar ama olmayanlar alış yapabilsinler ne dersiniz
konuyu netleştirelim liste yapalım kazene verelim o da belki buğün mutlu günündedir bize birşeyler yapar :)
herkese sevgiler
ama işte ödemeler nasıl ve ne sekilde olacak paypal felan dio herkesteki yokki.
perihel ve iris sizi kutluyorum gerçekten muhteşemsiniz
herkeste internet var , alışveriş yapmak için de bir hesaba ihtiyaç olduğuna göre ,çok da zor değildir sanırım paypal meselesi
bu paypal için kredi kartı gerekiyormus sanırım yeni netten baktım. ben de eşimde kredi kartı kullanmıyorz ozamn ne yapacagız nasıl ödeyecegiz pro kart ücretini.
Sen satış yapmayı mı düşünüyosun ? Sadece paypal ile mi ödeniyor ? Ben satış yapmaıyı düşünmediğim için pro üyelik detayını okumadım ama madem satış yapmak senin için önemli , düşük limitli bi kredi kartı al , başka bişeyde de kullanmazsın.Yıllık aidatı olmayan kartlardan alabilirsin
Çok geçmiş olsun,
Bu gibi durumlarda, kendi bankanıza şahsen ödediğiniz paranın karşılığında tarafınıza ürün ulaşmadığına dair form dolduruyorsunuz. Satıcı ürünü teslim aldığınızı kanıtlamak zorunda ,aksi taktirde ilgili siteye pos veren banka zararınızı karşılamakla yükümlü.
Biraz üstelerseniz parayı geri alabilirsiniz.Tabi eğer k.kartı ile aldıysanız.
İnternet üzerinden alış veriş yaparken hesabınız üzerinden kendinizin oluşturup limitini belirlediğiniz sanal kartı kullanmak ta daha güvenli olacaktır.
Selamlar herkeslere,
Şahsi fikirlerimi paylaşmak amacıyla uzamış da uzamış bu konuya yazıyorum :)
Şu an itibariyle bir çok insana mantıklı gelen ve destekleyen, desteklemeyen arkadaşlarım pro kart'la ilgili düşüncelerim ne yazık ki pozitif değildir...
Nedeni; eğer siz, ben, bizler burada belli bir profil işlem sayısı yaptıysak verilmelidir. bunu biz kazanmamalıyız bizlere takdir edilmelidir.(burada sayfalar sayfalar açıp yorum yapma bir profil oluşturmaz kanımca)
Mesela; satış yaptığım X kişi sayısı kadar insanın beni tavsiye etmesiyle site yönetimi araştırır bu kişilerle gerçekten alışverişi olmuş mu olmamış mı sorunumda olmadıysa bana yazar X kadar kişi sizi önerdi efendim. isterseniz pro üyeliğimize geçebilirsiniz ancak işte kart bedelidir filandır falandır kabul etmeniz halinde bende ederim yada etmem bu üyeliğe geçerim. ama diğer türlü zaten kötü niyetli bir insanda bu kartı alabilecekse ne anlamı var? sorarım. gelirim buraya 1-2 ay uslu uslu takılırım sonrada bu kartı alır istediğimi dolandırırım... dolandırılmaz mı? soruyorum. insanın içinde olması yeterli değil midir ! hepimiz çok iyi biliyoruz nereye gidersek gidelim ispat edemeyiz :))) dolayısıyla bu sebeple kart olayına sıcak bakmıyorum buradaki insanları korumaya yeterli görmüyorum şahsen.
kısmen okudum gerçekten kart sayfasını ama burada yorum yazan arkadaşlardan anladığım tc kimlik no felan ibareleri geçiyor. kusura bakmayın ama ben pro üye olacağım diye tc kimlik numaramı veremem. kaldıki bugün online alışveriş sitelerinden hemen hemen hergün birşeyler alırım onlara bile tc kimlik nomu yazmam. (burası için söylemiyorum bunu sadece yanlış anlaşılmasın hiç bir siteye vermiyorum) insanların kendine özel bir numaradır ve 2.el ürün alış ve satışı yapılıyor olması sebebiyle şahsen vermeyi doğru bulmuyorum. ticari bir amacınız olur sürekli bir şeyler alır satarsınız o zaman amenna. neyse fazla uzatmayayım herkese huzur ve dolandırılmadıkları günler diler Allah'ın hepimizi iyi insanlarla karşılaştırmasını dilerim.. bebişlerinizi de öperim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?