- 5 Eylül 2010
- 1.262
- 1.689
- Konu Sahibi birankakusu
ne ınsanlar varya vicdan yokmu ?masumiyet bile sömürülüyor...inanamadım okuduklarıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün birnden kek tarifi aldım.Çok güzel oldu istermisin tarifini[/QUOTE
kek mi ne iyi olurdu şimdi
bugün birnden kek tarifi aldım.Çok güzel oldu istermisin tarifini[/QUOTE
kek mi ne iyi olurdu şimdi
ah canım vallahi hemen yapardım sana yakın olaydık,tabi bazı arkadaşlarımıda düşünebilirdim:)
dehsetle okudum yazilanlari. bir suredir forumu takip ediyorum, sattigim ve aldigim urunler oldu, ama genelde satis yaptim su ana kadar.
elmaliturtam la 55 tl ye anlasmistik, iki oyuncak ve bir sandalet icin. hatta iban numarasini verdi, parayi gonderdim, ama sanirim allah korudu, artik yanlis mi yazdim ne olduysa para geri dondu bankama. ama hep cok kibardi, canimacele etme kargoyu vereyim oyle gonder parayi falan diyordu. allahallah cok enteresan gercekten.
sonra da daha birkac gun once emirinannesi ile bu sefer iki oyuncak icin yazisiyorduk. o da ayni sekilde cok kibardi. hatta en son demis ki :
"
ewet canım ikiside duruyor dilersen alabilirsin.halikopter küçük gitar ve akıllı telefonu pisicik nick ark gönderdim hatta cevap yazmış aldığına dair teşekkür.yazmis
"
ama sonra bir anda kesildi mailleri, meger bundanmis.
bu arada bu pisicik nickli arkadas gercekten alisveris yapti ve memnun kaldi mi acaba?
neyse, tam direkten donmusum galiba. artik elden almak/satmak disinda internetten ikinci el alisveris yapmam herhalde....
tam direkten donmusum desenize...
O karakterde birisi rahatsız olmuyodur ki uykuları bölünsün , bu olay unutulur bisüre sonra ,o da yeni niklerle fink atar ortalıkta , amaç haline getirmiş ,birsürü ayrı hesapla dolandırıcılık yapıyo kadın ...
orası kesin canım.ama bir annenin bunu nasıl yaptığına hala anlam veremiyorum.ben de ilk arabama bakmıştım baya sonra kızların msjlarından huylanıp bakmadım o ilana.allahın sevgili kulu muyum ne.2. kez dolandırılırsam bu işi mahkeme paklayacak.ilki sayesinde eşimin dilinden kurtulamadım 2. sinde artık yapacağımı biliyorum.1 kez yutar insanoğlu.ama allah yaşatmasın tabi.
Büyük konuşma yine de ,biz de unutucaz bi süre sonra yine iyi niyetli davranıcaz sonra dön başa belki de :44:
Doğurmakla anne olunmuyor malesef ,hem anne olduğunu nerden biliyoruz ki ,kendine anne süsü vermiş bi dolandırıcı neticede
yalnız o bayanın bazı ilanlarına çok olumlu yazan nickler var onlar kim acaba diğer adresleri mi ki valla herkesden şüphe eder oldum
hepsi kendiş muffinim , kendi çalıyo kendi oynuyo
neymiş rumuzu söyle gitsin ne olacak allah aşkına
Üsküdar da görüşüp alışveriş yaptığım kişi Arelin annesi idi. Verdiği ürünler güzeldi gerçekten, dönence de bir sorun yaşadık ama o da eve gelince mi oldu ne oldu anlamadım.. Kendisine söylediğimde ürünü geri göndermemi söyledi. Eşimle incelik bir temassızlık söz konusu imiş iple bağlayınca dönmeye başladı .. Yani özet, yüz yüze görüşün, hem tanışır kaynaşırsınız bir selam bir kelam olur :)