Bir devir kapandı..

Kurtuldugunuza sevinin. Hastalıklı ruh haliyle sizin duygularınızı somurmus resmen. Herkesin boşlukta olduğu, basiretli davranamadigi zamanlar vardır. Öyle bir zamaniniza denk geldiğini düşünün ve yolunuza devam edin. Sevgiyle kalın

Adamın psikolojik sorunları yok kişilik bozukluğu var.ama siz de neden bu kadar kendinizi feda etmeye gönüllüydünüz geleceğiniz için bu sorunun üzerine çok düşünmeniz lazım.en son paragrafta yazdığınız şeyler o kadar insanca şeyler ki hiç kendinize yüklenmeyin.merak etmeyin inişli çıkışlı da olsa geçecek.tekrar bu girdaba girmeden neden bunları yaşadığınıza dair düşünerek ders almaya çalışın.hayatta hiç bi şey tesadüf değil.bu ilişki kendinizle ilgili bişeylerle yüzleşmeniz için yaşanmış gibi sanki.unutmayın ders öğrenene kadar devam eder.öğrenin ki tekrarlamasın

Olurda yalvarir sana dön derse sakın dönme bak yoksa bu hikayenin nikahlı kısmını yaşarsın. Bilmiyorum kac yasindasin ama sen sen ol dışardan gören gözlere guven. Cunku insan bazen yasarken göremez. duygularına yenilir yada alışkanlıklarına. Bu süreci atlat o kisiyle aklinin iplerini bile kopar emin ol hafifleyeceksin zamanla

İyi de adam zaten bırak evlenmeyi ,ilişki yaşanacak bir adam değil adama zorla yüzük taktırmışsın itekleye itekleye,herşeye de göz yummuşsun nedir bu illa bu adam olacak inadın çok ilginç Ya .. adam zorlama bile demiş hala diretmişsin .. iyi ki evlenmemişsin ne diyeyim

Bu aralar eeen çok düşündüğüm şeyde bu aslında, bu durum benim dersimdi ve öğrenmediğim sürece öyle yada böyle farklı şekillerde de olsa bu ders karşıma gelir (eğer ben öğrenmezsem). Ama çok şükür ki şuan ders alarak hayatıma devam ediyorum. Rabbim tekrarını yada benzerini yaşatmasın

Adam hiç net olamamış olmadıgı gibi sizi de ruhen yormuş, evlenseniz ne sorunlar çıkardı daha. Böyle birinden uzak olmanız hayrınıza olmuş, Allah yolunuzu açık etsin

Ah canım baştan durum belliymiş aslında. Olsun bitirebilmen bile büyük başarı. Sakın sakın uzak dur böyle insanlardan . İnan yıpranan sen olursun. Böyle daha mutlu olacağına inandıyorum. Hikayeni satır satır okudum. Her seferinde hâla neden devam ediyor bu ilişki diye . Hakkında hayırlısı olsun .

Arızanın önde gideni, 5 kurus etmeyen dönek ve yalancı tipler rağbet görür sende çünkü sen gercek askı hiç görmemişsin, ailenden de sevgi görmemişsindir...

Nişan atmış anında sen hala adama borç raporu vermişsin dönsün diye ...kendine zerre değer vermemişsin ki başkası versin....ille de bu adam olacak diye takıntı yapıp yerlerde gezdirmişsin gururunu...

Adamın hiçbişeye cesareti yok olmaz da...Neden boşandığını bile araştırmadan nişan nasıl nişan takılır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…