Bir devir kapandı..

Her hatası sonrası tatile çıkıp affetmiş,barışmışsın. Adam zor dönemini seninle atlatmak istemiş ve başarmış. Şimdi kendisini iyi hissettiği içinde umursamaz bir şekilde ayrılmış. Son görüşmeniz bile seni nekadar umursamadığının göstergesi. Muhtemelen senden uzaklaştığı zamanlarda dğer yedeklerine gitmiştir. Ama bu adam bir zaman sonra yine dönecektir,lütfen kendine saygın olsun,kabul etme.

GÜNCELLEME:

Çarşamba günü ailem çeyizlerimi almaya gittiler, onun bana aldığı hediye vs ne varsa yolladım. Onun abiside gelmiş, anneme hep "iyi oldu kızınız kurtuldu, evlenselerdi daha kötü olurdu, benim kardeşimin psikolojisi hiç iyi değil eskiden daha kötüydü bu yine iyi hali. Sakın kızınıza yüklenmeyin şansı bahtı açık olsun selam söyleyin" gibi gibi şeyler söylemiş.

Bana sürekli yaptıklarında haklıymış ben suçluymuşum hep bu hale gelmemizin sebebi benmişim gibi davranan adam sus pus kalmış o gün. Ne ailesini ne abisini ne de başka kimseyi asla dinlemeyen kendi bildiğini okuyan bir adamdı. Buna rağmen "ben haklıyım" havalarına hiç girmemiş.

Tam bir ruh hastası için vaktimi harcamışım, tabii bende pek normal değilim ki bunca gözümün önündeki gerçekleri görmeme rağmen gözümü kapatıp devam ettim. Resmen yüzüme tükürdü Ya Rabbi şükür dermiş gibi devam ettim.

Hatalar bizim için. Olan olmuş üst üste hatalar yapmışsınız bırakmanız gereken zamanda bırakamamışsınız. Ama hepsi size kocaman bir hayat dersi oldu. Bir daha böyle bir olay karşısında aynı tutumu sergileyeceğinizi hiç sanmıyorum. Olmayanı oldurmamaya çalışmamak lazım. Şansınız bahtınız açık olsun.

okurken aklıma hakan günday'ın kitabında bir alıntı geldi
"Piçler aşık oldukları kadınların kendilerini kurtaracaklarını düşünür. Oysa hiçbir kadın dünyaya bir piçi kurtarmak için gelmemiştir."

Kaypagin teki. Evlenirsiniz ertesi gün de boşanma kağıtlarıyla çıkardi karşınıza. Sanaldan koca olmaz
Sanaldan tanışarak evlenilebilir ki bende eşimle sanalda tanıştım..hatta simdi var mı bilmem ama bir öğrenci sitesinde tanışıp arkadaş olduk. Yıllar sonra da Facebook'ta beni ekledi, devam ettik..
Sorun sanalda tanışmak değil, bu karakterde bir adama zamanında bye bye dememek.
Konu sahibi Allah kurtarmış, şükret...inşallah bundan sonra düzgün birisi çıkar karşına...

Çooook doğruymuş gerçekten. Hatta kişi kendini kurtarmak istemedikten sonra hiç kimse hiç birşey yapamazmış

İnşallah

Herşeyden önce giden zamanına üzüldüm ama iyi tarafından bak büütün borçlarını kapatman için vesile olmuş en azından her işte hayır var işte

"Bir insan kendine bunu nasıl yapabilir hayret" adlı çalışma olmuş sizinki tebrikler

Herşeyden önce giden zamanına üzüldüm ama iyi tarafından bak büütün borçlarını kapatman için vesile olmuş en azından her işte hayır var işte

Nedense insan o an algılayamıyor yanlış yaptığını, ben evlenmeden herşeyin bittiğine şuan artık gerçekten seviniyorum

Peki bu olaydan ders aldın mı onemli olan o...
Bi erkeğe asla bu kadar taviz vermememen getektiğini, naza çekenin o değil de sen olması gerektiğini, bi erkek kafasına göre ayrıldıktan sonra dönmek isterse bunun cok zor olması gerektiğini eğer hala istiyorsan, bütün bunları idrak ettin mi?

Ayrıca hiçbir erkek senin maddiyatına bu kadar karışamaz en çok ona kızdım...Kendi borcunu kendin ödüyorsun ama adam o kadar korkmuş ki borçlar ona da kalır diye, ay ay ödediğine dair rapor istemiş sen de vermişsin...Pardon da sen bu derece ipleri ele vermişken, sırf evlensin senle diye bu kadar uğraşırken hangi erkek sana duyardı ki? Borcundan harcından ona ne ki..

Kaldı ki sürekli bu denyonun hala o arkadaslık sitesi mi ne haltsa orda gezdiğini görüyorsun ama pas geçiyorsun...Çünkü üstüne gidersen konunun, ayrılma noktasına hemen gideceğini biliyorsun zaten adam pamuk ipliği ile bağlı sana...Aman gitme aman tamam aman sustum modunda ilişki olmaaaz, yürümez bundan sonra da bunu anla lütfen

Bence son anda kurtulmuşsunuz. Düşünsenize böyle bir adamla ilişkiniz ilerleseydi daha ne sorunlar yaşardınız, hayatı size zindan ederdi. Bu tecrübeyi cebinize koyun ve önünüze bakın. Anladığım kadarıyla kendi ayaklarının üzerinde duran güçlü bir kadınsınız, güzel ve özgür bir hayat yaşayın, güzel insanlarla :)

deneyimdi diyin
aldığınız dersler için teşekkür edin
kendinizi ve onu affedin
yolunuza devam edin

emin olun daha güzeli sizi bulacaktır bunları yaptığınızd
a

Nişanlandığınızı okuyunca ufak çapta bir şok yaşadım. Hadi aşna fişne muhabbet boşluk doldurma anlarım da bu adamla bu aşamaya neden geldiniz... tencere dibin kara seninki benden kara hesabı siz de borçlarınızı saklamışsınız. Sizin de yazdığınız gibi baştan belliymiş her şey, geçmiş olsun

Etrafımdaki insanlar, burada yorum yapanlar hatta ve hatta kendi ailesi dahi kimse zerre kadar ona hak vermedi, sadece kendisi kendisine hak veriyordu haklı olduğunu iddia ediyordu hep. Tabiiki ailesi vs geçmiş yaşadıklarımız hakkında bilgi sahibi değildi ama son para mevzusunu biliyorlardı sadece onda bile onu haklı gören olmadı (belki bana öyle demişte olabilirler tabii bilemem ama annesi pek lafını esirgeyen biri değildi). Artık çokta mühim değil ama bu son süreçte özellikle tek rahatsızlığım "ahh benim hatam oldu da son nokta oldu" gibi bir algıya kaptırdı beni. Bu da bence çok güzel manipüle edebildiği için böyle hissettim diye düşünüyorum. Ben olsaydım mesela madem bu paradan çok korktum borç üstüme kalır diye gider bir evlilik sözleşmesi yapar çekilirdim kenara bence en mantıklısı bu olurdu. Ama iyiki mantıklı olanı yapmadı da beni kendinden kurtardı diyorum artık :)

Çoook teşekkür ederim

deneyimdi diyin
aldığınız dersler için teşekkür edin
kendinizi ve onu affedin
yolunuza devam edin

emin olun daha güzeli sizi bulacaktır bunları yaptığınızd
a
Evet çok doğru söylüyorsunuz, kendime yeni bir yol çiziyorum :)

Öyle büyük dersler aldım ki, tabii bu dersleri almamda zaman aldı. Mesela bu konuyu açarken hala içimde aşırı bir üzüntü vs gibi duygular vardı ama zaman geçtikte daha iyi idrak edebiliyorum. Şimdi oturup okuduğumda mesela ben niye böyle yapmışım falan diyorum ki eminim bunları başkası yaşasa "kendini neden ezdiriyorsun yapma" derdim. Ama yaşanması gerekiyormuş demekki artık geçmişe yapabilecek birşey yok.

Yaz döneminde 2 3 ay çok güzel (gezip eğlenirken tabii güzel olur :) ) geçince o anın büyüsüne kapıldım, biraz bende boşluktaydım pandemi olsun vs derken yanlış seçimler yanlış seçimleri kovaladı. Ve ben onun manipülasyonlarına geldim. Aslında borçlarımı biliyordu, miktarını net bilmiyordu ama artık çok önemli bir detayda değil bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…