bir dert :(

haklısınız evet bizim hatamız bu hatadan dönmek için ne geliyorsa yapmak istiyorum

her zaman bu cümleleri aklıma getireceğim gerçekten ben de biraz yufka yürekliyim yada aman huzursuzluk çıkmasın die de olabilir aslında evet böyle konuşunca insan daha çok anlıyor bazı şeyleri

Pes doğrusu bu kadarına bırak kussunler değerini anlarlar

her zaman bu cümleleri aklıma getireceğim gerçekten ben de biraz yufka yürekliyim yada aman huzursuzluk çıkmasın die de olabilir aslında evet böyle konuşunca insan daha çok anlıyor bazı şeyleri
yufka yürek ile yaranmıyorsunuz demekki o halde diğer türlü anlattıgım gibi olun sizde eminim işe yarar sizde görürsünüz..
bu hayatta kimseye iyilik yaramıyor kendi ailemize bile ben bunu cok net anladım herke çıkar peşinde kim kime söz gecirirse kim kimi ezerse.

benzer sıkıntılarımız varmış, bende 31 yaşında çalışan bir cocuk annesiyim bizimde şükürler olsun eşimle problemlerimiz yok ama aileler daha doğrusu eşimin ailesi biraz sıkıntılı, valla araya mesafede koysan yapacağını yine yapıyorlar değiştiremiyorsun malesef

işte benim de tam olarak problemim bu kesinlikle sınırları yok mesafe saygı desen asla. konuşulan hiçbir söz yada yapılan hiçbirşey sonuç vermiyor allah yardımcımız olsun

tamam aynen böyle yapıyorum sonuçları bir bir anlatacapım bakalım neler olacak

Atanın veya başka bir bahaneyle şehir değiştirin. Mümkünse 8-10 saatlik bir yol olsun haftasonu gelmediniz diye çene yapısınlar
Allah sabır versin söz hakkı tanımayacaksınız ya geri durun ya da biz sorun yaşıyoruz boşanacağız bu gidişle sizlerin yüzünden deyin. Abartın öyle olmasa da durumun ciddiyetini anlasınlar

Allah yardım etsin beterinden saklasın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…