Bir Derdim Var!

Taviz tavizi doğurur pişman olsa gönlünü almak için cabalardi dediğin gibi at annene fotoğrafi
Bence çok yanlış böyle şeyler. Sonra eşi pişman olur gönlünü alır araları düzelir. Ama aile bunu unutmaz tavır alır adama karşı. Kendi ailesiyle kocasının arasını eliyle bozmuş olur. Bindiğin dalı kesmek derler buna.

O da doğru ama yorum yaparken bizdeki kötü kocalar aklımıza geliyor kadını savunuyoruz objektif bakmak lazım tabii haklısınız

Ayıp değil . Hep söylüyorum ; iyi örneklere ihtiyacımız var. Hep kötüyü duyanlar , okuyanlar yaptıklarından utanmıyorlar.

Söylesin herkes bırakın.

Ben yeni gördüm konuyu

Çok üzüldüm, diyecek bir şey bulamıyorum.
Yangına da körükle giderim, zaten eminim kıyameti koparmıştım ben olsam.

İnşallah düzelmiştir, okuyamadım ilk sayfa dışında.

Aaah ahhh çok üzüldüm yaaa okucam yorumları

Aynen nispet yapar gibi

Bnm annmler de öyle bilirdi eski eşimi hep suçlu bendim

Konu sahibi çözüldü mü sorunun ????
Gönlünü almadı sanırım boşver allaha havale ediyorum sen şakın ailene bişey deme seni güçsüz görürler
Şimdilik sus boşver bişey olmamış gibi davran laçka olmayın ama bi kere daha yaparsa sen de tepkini gösterirsin
O dddi die daha çeşitli yemek de yapma

Okudum şimdi.

Ah be piranha...
Geçen çok beceriklisin demiştim ya, çok da uyumlusun aslında.
Senin kıymetini bilmeyen adam adamlığından utansın.

Sen de bu kadar becerikli, bu kadar uyumlu olma, kıymet bilinmiyor işte.
Yangına körükle gitmeyeyim diyorum ama senin fikrini sormayan adamla ailesine gitme, evde yemek yapma, birsüre muhatap olma.
Ne bileyim.
Üzüldüm ya.

Çok saygısızca olayı fazla olgunlukla karşılamışsınız en iyisi en azından tartışma sonunda pişmanlık duyacağınız bir şey dememişsiniz fotoğraf atmayın tavrınızı koruyun konuşmaya çalışırsa hatalarını yüzüne söyleyin Allah yardım etsin kızının da yükü üzerinde

Allah'ım ne kadar anlayışsız bir adam ya sizin gibi bir insanı el üstünde tutması gerekirken. inşallah çok çok mutlu olursunuz.

Evet adamın yaptığı hoş birşey değil ama üç öğün yemiş ya ondan demiştim ne bileyim ben hergun ayrı yemek yaptığım için öyle dedim Allah haklarında hayırlısını etsin
yapmayın Allah aşkına ya. siz her gün ayrı yemek yapıyor olabilirsiniz konu sahibi yapamamış ne var ki bunda, tencere fırlatması mı gerekiyor?

Mutfagi temizlemezse eğer, bir kadin çağrının temizlettin, perdeleri ve halıları değiştirin madem öyle al sana böyle hesabı arabasına yumurta atmaktan cok koyar... birde yapmasa bile atmayin yumurta..
Tavrınıza hayran kaldım...

Bu konularda taktik filan almam lazım :) :) (Ciddiyim kendimi fazlasıyla fedakar buluyorum)

Bu konularda taktik filan almam lazım :) :) (Ciddiyim kendimi fazlasıyla fedakar buluyorum)
Al bence de,bir arkadaşım evlendiği günden beri,her gün çeşitli ve zor yemekler,üstüne envai çeşit tatlılar,daha neler..Söylüyordum,alıştırma bu kadar diye,severek yapıyorum diyordu.Ne oldu,1 gün tatlı yapmayınca surat asıldı,x arkadaş tatlıyı beğenmiş yap ta götüreyim bir tepsi oldu.Hastada olsa,ne varki yani 5 dakkada yapıyosun,eline mi yapışırdı dendi.
Demekki neymiş,yapılmayacakmış,alıştırılmayacakmış,40 yılda bir bulup,şükredecekmiş

Mutfağı toplama. Yemek yapma. Kızınla kendini idare edecek şeyler yap. Gelip mutfağı öyle bulsun. Sakın temizleme. O yokmuş gibi davran. Normal ol yani. Hayatımda gördüğüm en abartılı tepkiyi vermiş. Beğenmeyen girer mutfağa. Daha iyisini yapar hep birlikte yeriz paşa bey. Sana yemek yaptıģimız yetmiyor bir de dalkavukluk mu yapalım?

Mutfagin fotografini cek ve sakla. Kimseye gonderme simdilik. Kendine fotografi saklamak icin mail at. Ilerde lazim olabilir cunku esinizin ofke kontrolu yok. Umarim bu durum uzun surmez ama yemek bahane olmus. Cay yapilmadiysa bile bu gonul kirmasini gerektirmez. Cay her zaman yapilabilir ama gonlu yeniden yapmak o kadar kolay olmuyor. Ustelik bu birikir birikirse bir yerde patlak verir.

Günaydın kızlar.

Akşam 6 gibi yemek söyledi yemek gelene kadar da girdi mutfağı temizledi. Ama nasıl temizlemek duvarı vileda ile siliyor.

Beni çağırdı bak bakalım olmuş mu diye hayır olmamış deyip nasıl yapacağını anlattım.

Yemek saati geldi beni masaya çağırıyor. Orayı temizlemezsen seninle yemek te yemem dedim temizleyeceğim yemekten sonra dedi oturdum sofraya ama sadece kendi yaptığım çorbadan içtim onun getirttiklerinden yemedim.

Kızıma banyo yaptırıp uyuttum geldim baktım aynı duruyor hiç dokunmamış.

Senin sözüne de güvenmeyeceğim bundan sonra dedim. Ne oldu yine gel konuşalım diyor. Gittim yattım saat 8 falandı.

Sabah da hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor ama ben hiç konuşmadım.

Sen yapmıyorsan temizlikçi çağıracağım dedim tamam çağır dedi.

Nöbetçiymiş sabahtan çıktı gitti bir şey yemeden. Yarın evde olacak o evdeyken temizlikçi çağırayım mı sizce.

Bu arada eşimin maaşı iyi aslında 4 bin küsür alıyor ama arabanın borcu diğer başka taksitler derken durumumuz sıkışık biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…