Bir Derdim Var!

Anneannem in bir sözü vardır (kadın sopayı erkeğe diliyle verir) diye o kadar sinirın ardından konussaydin dayak yiyebilirdin anladigim kadarıyla. bende ilk evlendiginde eşim bir kere sinirlendi çatali tabağa vurunca kırmıstı aynı olay 2.kere olduğunda balkonda kahvaltı yapiyorduk o an benimde nevrim döndü öyle değil böyle kırılır dedim ve masadaki herseyi aşağı indirdim. sonuçta ortalığı eşim topladı ve bir daha o hareketi yapmadı ve benimde senin gibi bebeğim küçüktü çünkü masadaki cam biberon bile kırılmışti bir daha aynı hareketi yaparsa tavsiyem dene derim ençok üstüne bir tokat yersin yada bir daha o hareketi yapmaz zaten insan o sinirle inan dayağı bile göze alıyor( şunu atlamayayim esin birseylerin acısını senden cikarmis)söyleyeyim dedim çünkü insan olay esnasında bazı şeyleri tam kavrayamaya biliyor.sikma canını her evlilikte oluyor.

Nasıl insanlar var ya gerçekten kendi kocamı alıp başımın üstünde taşımak istiyorum resmen. Ev hanımıyım eşim çalışıyor henüz çocuğumuz da yok önüne ne yemek korsam yer. Yapamadığım gün olursa canın sağolsun der girer mutfağa benle birlikte yapar. Bunları okudukça eşime sürekli nazar duası okuyup Allaha şükrediyorum. Valla bu tarz insanları napsanda değiştiremezsin. Bizim oralarda bi laf var. Deli deliyi görünce deli değneğini saklarmış. O deliyse sen daha da delir başka yolu yok malesef. Allah yardımcın olsun..

Ay cok sukur, bin sukur, sonsuz sukur halimize Yarabbim
Rahatladınız mı bari? Çok ayıp insanların dertlerine böyle duyarsız kalıp iyi ki bende yok diye sevinmek.

MinikPiranha gelişmeleri okudum, böyle umarsız duyarsız saygısız ve de egolu adamlar susmaktan falan anlamazlar. Sakin davranmayacaksın böyle insanlara o bir yapıyorsa sen beş yapacaksın ancak öyle kuyruğunu kıstırır. Bak hatasını anlar demiyorum bu tür insanlarda empati yeteneği olmadığı için öyle beklentilere girme boşuna ama ödet bu yaptığını. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış saygısız adama bak hizmetçisi misin sen onun? O kadar mükemmel beklentileri varsa önce dönsün de aynaya baksın ben ne veriyorum da ne istiyorum desin.

genel karakteri buysa tabi ki normal değil .

keşke sizin dediğiniz gibi sakin kalabilmek mümkün olsa ama her zaman olmuyor işte oto kontrol önemli. altında çokta tehlike sezmedim dürtüsel davranıp tepki vermiş , karısına işkence etmek için bahane arayan biri gibi gelmedi bana.

ben çok ciddiye almazdım açıkçası ve sakinleşince sizin dediğiniz gibi "ben bunu yemek istemiyorum, ben bebekle ilgilenirken sen de şu yemeği yapar mısın hayatım?" şeklinde ifade etmesini söylerdim.

ilginç.
masa devirmeyi, yemek dolu tencereyi duvara fırlatmayı hala nasıl ufak bir tepki olarak görüyorsun?
inanamıyorum.

bence eşitlik olsun diye, konu sahibi de akşam masayı devirsin, raflardaki tabakları tencereleri kırsın, atsın.

sonuçta normal bir tepki vermiş olur kocasına. ufak bir sinir krizi der geçer.

Ayıp değil mi kocasından dert yanan kadına gelip kocanızı övüyorsunuz? Nispet mi yapıyorsunuz gidin az ötede şükredin.

Konu sahibi bence eşiniz özür dileyene orayı temizleyene kadar temizlemeyin siz. Yoksa bir daha aynı hareketi yapmasına müsaade etmiş olacaksınız. Tavrınızdan da vazgeçmeyin, hiçbir şey olmamış gibi davranmayın. Anlasın hatasını.

Siz niye yumurta fırlatıyorsunuz yahu? Ailecek nimetin kıymetini bilmiyorsunuz sanırım.

Bence susmak en büyük ceza tebrik ederim..iyi bir af dileyene kadar konuşmayın aynen devam
Susmak büyük ceza mı?Görene,köre NE diye bir söz var,hiç duydun mu?Susmak,sana göre öyle olabilir ama,bazılarına göre=korkmak=haksız olduğunu kabul etmek=aynısına ya da daha fazlasına cesaret bulmak,böyle uzar gider...

Mesajınızın konu sahibine ne gibi bir faydası var acaba!!! Nispet mi yapmaya çalışıyorsunuz anlayamadım!!

Valla esin haketmis dedigini burayi toplamadan yemek yok demeni insallah is inada binip daha kotusu olmaz.
Zaten sormussun ne istiyon diye .bide kalkip 6 gol yedik mi diyo ondanmi sinirlenmis.iyi ozmn zikkimin dibini ye bundan sonra mutfagi da toparlamassan deseydin.
Hicmi dusunmez bu erkekler 10 dk sonrasini siniri gecince ne geciyo eline.akillarina eseni yapiyolar.

Kızlar dııkynmatiiğğim bozuluyor çk zor tazıtorum eşimin teledonu alıp yazacağoom
Konuyla pek ilgisi yok ama ben oraya takıldım kavga esnasında size kimden alıyorsun bu fikirleri dediğini yazmışsınız daha önce de eşinizin telefonundan girdiniz mi kk ye yani eğer konularınızı gördüyse ondan mi dedi acaba kimden alıyorsun bu fikirleri diye

Bamya için kızması normal diyorsunuz ama,her ailenin yemek alışkanlıkları farklıdır.Normalde evde kabul görmeyen bir yemek olsa MinikPiranha pişirmezdi diye düşünüyorum.Mesela ben et balık severim.Eşim onlara kıyasla acılı kapuskayı büyük bir zevkle yer.Her evin kendi içindeki dinamiği.Burada olay onun maç hakkında içini dökmesine fırsat bulamayıp,bebekle ilgilenilmesi sanki.Çok çocukça ve bencilce...

Evet adamın yaptığı hoş birşey değil ama üç öğün yemiş ya ondan demiştim ne bileyim ben hergun ayrı yemek yaptığım için öyle dedim Allah haklarında hayırlısını etsin

Evet adamın yaptığı hoş birşey değil ama üç öğün yemiş ya ondan demiştim ne bileyim ben hergun ayrı yemek yaptığım için öyle dedim Allah haklarında hayırlısını etsin

Hergün ayrı yemek yapıyorsunuz da ne oluyor? Kocanız sizden bir sucuğu esirgiyor.

Erkeklere diken yaranır diken.

Sorununuzu sakin ama sakin zor durumda kalmadikca ev disina tasimayin. Yarin birgun siz esinizle iyi olursunuz. Diger insanlar ona tavir alir kotu bilir. Erkeklerin geneli 3.ncu kez ayni yemegi yemek istemezler.

Üç gün aynı yemeği yediği İçin tepki gosterseydi derdi ki hep aynı yemegi mi yiyeceğiz. Sonra gider kendine güzel bir kebap soylerdi. Tepki budur tencere fırlatma değildir. Konu sahibine sinirlenmis eşi ve tencereyi atmış. Çünkü kadin temizleyecek ya. Konu Sahibi umarım siz temizlememissinizdir

Siz sessiz kaldıkça daha da sinirlenmiş anlaşılan. Ama bravo o yemek fırlatma kısmında ben o tencereyi kafasına geçirmiş, pişman etmiştim bile. Sizin sabrınıza hayran kaldım. Bence sessiz kalmaya devam edin. Hatta havadan sudan bir kelime bile etmeyin. Dilinizi yutmuş gibi davranın. Düşünmesine sebep olacak bu durum. Ne zaman sakince kalp kırmadan konuşmaya yanaşırsa o zaman konuşmaya başlayın ve hatalarını yüzüne vurun. Bize anlattığınız gibi anlatın. Hatasını anlayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…