• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR DERDİM VAR...

biraz daha annenize samimi yakin olmaya calisin.masanin altini silmezse silmesin ocak temizlenmesin kendiniz yapiverin.onemli olan cocugunuza bakmasi diyorsunuz hem.

Aaaa olurmu?Sigarasından vazgeçemezdi.
Okuyamamış olmak zateh her zaman yaratıyor beni ;( ;( sınıf arkadaşlarımı güzel mevkilerde görünce çok yanıyor içim.Allahtan kendi çabamlaorta okulu ve lise yi dışardan aldım.Şimdi iş bulmak açısından rahat ediyorum.
Derdi para değil aslında.Derdi canımı yakmak.Ve başardı da...
kendi evinde kalmıyor ki,kalamıyor korkuyorum diye.Ki tamamen şımarıklık yağtığı.gidip kardeşime damatla kalıyor.Ordada sorun çıkarıyor.Damat bozuluyor.Yakında ordan da kovulur.
Aslında katdeşim bana destek verse anneme dayanabilse
Annem kendi evinde yalnız dursun da bir müddet.Aklı başına gelsin.Ama yapmaz işte.
Annem anca bundan anlar.yoksa şımarık ce huysuzluğunun gideceği yok...
Kolay kolay kimseye aile konusunda mesafe koy demem ama size dedim zira nasil 13 yaşında bir kız çocuğu çalıştırılır aklım almıyor. Size mi güvenmiş boşanırken?
Gitsin otursun evinde,bu zamana kadar yapmış yapacağını yani.
Ararsa dik durun,taviz vermeyin diyebiliyorum sadece.

Ben bu konudan annenizin ruh sagliginin normal oldugunu dusunmuyorum. Hareketleri filan cok ilginc yani. Allah yardimcin olsun diyecek bisey bulamadim anne sonucunda

arkadaslar sizin fikirlerinize ihtiyacım var artık kendim işin içinden cıkamaz oldum inanın:KK43::KK43::KK43: bitkinim yorgunum . ıkı hafta önce nıkahım kıyıldı cok mutluydum hersey yolunda gıdıyordu ama aıleler nedense bırbırlerıne zıt hıc anlasamadılar ıcten ıce. severek evlendım aılemı de zor ıkna ettım onlarda artık damatlarını sevıyorlardı. ta kı nıkaha kadar...nıkahım kıyıldıgı aksam hersey kabusum oldu. nıkah donusu esımın ve benım akrabalar tolanıp gulduk eglendık. sonra bızı eve bırakmaya geldı ıs onların akraba bızım komsydu bızı de o bıraktı. eve geldıgımde babam alkolluydu durumun farkına vardım gıttım sarıldım. sonra babam bagırmaya basladı nasıl senı o bırakmaz dıye telefona sarıldı ve esımı arayıp kufrettı aılesıne. o da dayanamadı kapımıza geldı dırenen anneme tokat attı. cok kötu bı geceydı benı goturmek ıstedı gıtmedım bırakamadım aılemı. ben gelmeyınce gozu dondu aramızda gecen herseyı aılesıne anlatmıs. yanı ona mecburum.. aılemıde terkedemıorum. annem heergun aglıyo sen gıdersen ölurum dıye. esım sırrımızı soyledı ayrılırsam herkes duyacak. dugunume cok az kaldı ama kımse yuz yuze gelmek ıstemıyor. arada ben kaldım. kalsam da gıtsemde her turlu uzulecegımı bılıyorum ama hıcbırsey yapamıyorum. önce dualarınızı sonra da kırıcı olmadan yorumlarınızı beklıyorum...

Back