- 21 Eylül 2009
- 9.826
- 10.168
- 773
Anneniz kusura bakmasında 13 yaşınızdan beri sizi çalıştırıp yediği paralara saysın,kardeşin bana şu kadar veriyor ayda diyeceğine. Sinir oldum sinir sinir.
Ne vardı daha az yeseydiniz,gerekirse ikinci işte çalışsaydı iki kızınıda okutsaydı.
Hem okutmamış,hemde huzur vermiyor. Bence bu son olsun,evden gece yarısı kovmalar,sorun çıkarmalar vs derken anneniz haddini aşmış,bıraksın eşinizle çocuğunuzla huzurlu olun,bu nedir yani.
Gidince ararsa ağlarsa anne uzak olalım,birbirimizi kırmayalım,kabul edemem kusura bakma,ben sana yapacağımı yaptım,elimden fazlasi gelmez maddi manevi,hazır kardeşimde sana şu kadar para veriyormuş,ben onuda veremem,buda seni rahatsız ediyor. Sen evinde mutlu,ben evimde huzurlu. Deyin kapatın telefonu zira anneniz ciddi anlamda bir dersi hakediyor. Gelmesin bir süre. Ağlıyor ama gelince yapacağındanda geri durmuyor. Madem çok seviyor /özlüyor torunun kızını,telefonda ağlayacağına gelince huzur versin bu nedir ya.
Allah yardımcın olsun konu sahibi işin zor. Ama yapman gereken mesafe koymak,vicdanında rahat olsun bence,sen 13 yaşından beri kendi görevin olmayan şeyleri yapmışsın ve karşılığı bu olmamalı,üzüldüm.
Aaaa olurmu?Sigarasından vazgeçemezdi.
Okuyamamış olmak zateh her zaman yaratıyor beni ;( ;( sınıf arkadaşlarımı güzel mevkilerde görünce çok yanıyor içim.Allahtan kendi çabamlaorta okulu ve lise yi dışardan aldım.Şimdi iş bulmak açısından rahat ediyorum.
Derdi para değil aslında.Derdi canımı yakmak.Ve başardı da...
kendi evinde kalmıyor ki,kalamıyor korkuyorum diye.Ki tamamen şımarıklık yağtığı.gidip kardeşime damatla kalıyor.Ordada sorun çıkarıyor.Damat bozuluyor.Yakında ordan da kovulur.
Aslında katdeşim bana destek verse anneme dayanabilse
Annem kendi evinde yalnız dursun da bir müddet.Aklı başına gelsin.Ama yapmaz işte.
Annem anca bundan anlar.yoksa şımarık ce huysuzluğunun gideceği yok...