Bir derdim var :(

tama kardeşim sen haklısın ne diyeyim şimdi kusura bakma

Vuuu bi solukta okudum
Genelleme yapmanız hoş değil ama yazdıklarınizi beğendim

tabi ki erkek de kadın da kimseyi hor görmesin, aşağılamasın, kandırmasın. yani? =D
S Sargoz
biraz geriye gidip sizinle diyalogumuzun nereden başladığını kontrol ettim tekrar.
cinsellikten "kadının teslim olması" minvalinde sözlerle bahsetmeniz üstüne başlamış mevzumuz.
daha sonra da "ya seviştiğin adam seni bırakırsa ortada kalırsan" minvalinde sözlerinizle devam etmiş.

bu minicik cümleler bu toplumun kadın-erkek ilişkilerine, cinselliğe bakış açısı üstüne o kadar çok şey anlatıyor ki... konu da doğal olarak buradan dallanıp budaklanmış.

ben diyeceğim her şeyi dedim sanırım, dönüp dönüp cevap vermenin gereği yok. biraz önyargılarınızdan arınıp okumak isterseniz belki tekrar konuştuklarımızı. o zaman sizin üstünüze gelmediğimi, sizin kişiliğinize ya da size saldırmadığımı, sadece o zihniyete ve onun neden çok çirkin olduğuna dair konuştuğumuzu görürdünüz.

sagol kardesim ama dediğim gibi kadın otursun yerine sineye ceksin demiyorum bende deger görmesi gerktigini söylüyorum

herkes kendince haklı

ama sende 3bi nevi dayatma yapmıyor musun

ben beni yanlıs anlayanlardan özürdilerim niyetim dini helali haramı zina yı yada Allahı kullanmak birileri yaftalamak degil a kişi si b kişi si diye ayırmanın da manası yok herkesin kendi hayatı kendi seçimi kimsenin kafa yapısını degiştiremeyiz dedim ya mesele kadın yada erkek olmak degil herkesin kendi bilecegi iş ama kk da bazı arkadaslar var sadece kendileri doğru biri olumsuz yada onun tarzına yakın yorum yapmayınca kötü oluyor ama kendileri herkese istediği yorumu yapıyor dediğimgibi kimseyi hedef almıyorum tek tek su su demeye gerek yok kimse benim gibi düşünmek zorunda değil bende kimse gibi düşünmek zorunda degilim burada fikir alış verişi yapıyoruz kimseyi kırmaya yada sen yanlışsın demeye gerek yok

Süper yazmışsın arkadaşım ellerine sağlık ama çoğu bayan arkadaşımızın hoşuna gitmez tabi bu yazdıkların :) Kadın sevişirse ayıp çok fena birşey ,erkek her istediğini yapar malesef erkekleri bu hale getiren de biz kadınlarız .Bence biz ve bizden sonraki nesillerde çocuklarımızı bilinçli yetiştirmemiz gelecek kuşakların huzuru ve mutluluğu için gerekli umarım başarabiliriz.

ya birsey yazmayıp dedim ama kadın yada erkek sadece sevişmek için mi var kocamla sarılıp uyumak onun için birseyler yapmak bunlar yanliş mi yada erkegin kadını sevip okması onun için bi şeyler yapması anlamıyorum neyse yinede kusura bakıp yanlış anlamayın sadece yorum yaptım

ben ne anlatmak istediğinizi anlamadım hiç?
yanlış anlayacak bir şey yok sadece kadın ve erkek sarılıp yatamaz mı denmiş ki böyle dediniz hiç anlamadm

hepiniz hakkınızı helal edin demekki yanlış anlatıyorum herşeyi kusura bakmayın benim hayatım da hep boyunca böyle oldu mesela düşünün beyaz bi obje var ve karsımdaki kişi bunu bilir ama ben ne zaman beyaz derim işye o zaman siyah oluverir bu her konuda böyle demekki ben yanlışım

kusura bakmayın, yanlış anlamayından başka bir şey yazmıyorsunuz ki.
ben öyle değil böyle de demedim sadece ''ne dediniz anlayamadım'' dedim daha açık yazarsanız anlarım belkii diye.
yine bir şey yazmadınız:)

birebir size yazmadım ki yazıyı basından okursanız tarafsız olarak anlarsınız

bu yazıyı okuyunce dedim ben kesin malmışım

güzeldi..

siz düşüncelerinizi kimseyi incitmeden yazabiliyorsunuz. benden farklıda düşünseniz üslubunuz o kadar naifki.keşke herkes bu şekilde tartışabilse..

İşin özü özellikle duygu olunca söz konusu
ben erkeğim sen kadın yerlerde sürün olayı yok...
hayatınızda tanıyıp tanıyabileceğiniz en uçkuruna düşkün erkeği göz önünde getirin...
hah işte pekala bir kadın da böyle olabilir ve bu onu o....u yapmaz ,erkeği de yapmadığı gibi...
burda söz konusu insanın tekamulu...hayatı ne derece deneyimliyor....
tabiki sen dünyanın en büyük yalancısı isen karşına da doğru insanlar ,doğru olayların gelmesini bekleme...gelmez de...
siz sanıyormudunz ki aldatan birinin doğru enerji de olscağını? mümkün mu hiç? olaylarla,sözlerle ,kişilerle o da aldatılacaktır zaten...önemli olan kendine hissetiklerine saygı duyman ve bunu kimseyi kandırmadan yapabilmek...
uzun zamandır okuduğum en güzel yazıyı yazmışsın konu sahibi....
bu bilinç sahibine ait bir kadın,muhteşem...
bol bol çocuk yap sen ... ne kadar çok ,dünya için o kadar kurtarıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…