bir derdim var..

Anlatın tabii.
Ama sakince anlatın.
(Ben burda ona sakin buna sakin olun derken diğer yanda telefonda kavga ediyorum ya kelim ilacım yok )

o düşünmüş olsa bile bu isimler ona eski sevgilisini hatırlatmaz mı..
erkekler odun olur böyle şeyleri düşünmezler bile bunlara bizler kadınlar takılırız bizler hatırlarız onlar ırk olarak boyle bi huya sahip değiller bence sadece sevdiği ad diye hatırlar

Ben olsaydim hiç aklına karpuz kabuğu düşürmezdm tabiri caizse. :) bence lafını acmayın hatırlatmayın belkide eşiniz istiyor o ismi senelerdir...

Bencede isimleri koymanızda bi sakınca yok. Böyle basit bişey için tartışmaya bile değmez.
Ama nasıl öğrendiğinizi merak ettim doğrusu :)

Ben olsaydim hiç aklına karpuz kabuğu düşürmezdm tabiri caizse. :) bence lafını acmayın hatırlatmayın belkide eşiniz istiyor o ismi senelerdir...
Bende aslında bir yandan bunu düşünüyorum. acaba bunu ona söylersem onu ben mi hatırlatmış olurum diye

Eşiniz sürekli aynı sakızı çiğniyenlerden demek ki

Aynısı benimde başıma gelmişti. Erkek arkadaşımın önerdiği isim eski sevgilisinin, onu terk eden kızın ismiydi. Çok sinir bozucu bi durum ama bence de konuşun. Nihayetinde bu bir saygısızlık bana göre.

hiç bilmezden gelmek en iyisi .

ne saçma. sırf o kadınsa büyük problem
belki de sadece seviyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…