1.5 yıldır evliyim. yaklaşık 4.5 senedir eşimi tanıyorum ve ilk tanıştığımız zamanlar da bana çocuklarımız için bana iki isim söylemişti. Sonra öğrendim ki bu isimler eski sevgilisiyle çocuklarına düşündüğü isimlermiş. Sizce bunu öğrendiğimi eşime anlatmalı mıyım?
erkekler odun olur böyle şeyleri düşünmezler bile bunlara bizler kadınlar takılırız bizler hatırlarız onlar ırk olarak boyle bi huya sahip değiller bence sadece sevdiği ad diye hatırlar
1.5 yıldır evliyim. yaklaşık 4.5 senedir eşimi tanıyorum ve ilk tanıştığımız zamanlar da bana çocuklarımız için bana iki isim söylemişti. Sonra öğrendim ki bu isimler eski sevgilisiyle çocuklarına düşündüğü isimlermiş. Sizce bunu öğrendiğimi eşime anlatmalı mıyım?
Aynısı benimde başıma gelmişti. Erkek arkadaşımın önerdiği isim eski sevgilisinin, onu terk eden kızın ismiydi. Çok sinir bozucu bi durum ama bence de konuşun. Nihayetinde bu bir saygısızlık bana göre.