- 11 Kasım 2014
- 275
- 325
- 37
Eşimin eski bir defterinde dördünün ismini gördüm diyeyim. Eminim yani.. hepsi birlikte yazılmıştı.Nasıl öğrendiniz,
eminmisiniz ?
Yok başka üyeliğim bugun sadece bunu sormak için uye oldum.Bu eski defterler, eski fotoğraflar, eski mektuplar neden atılmıyor yahu?
Neden saklanır ki? Hayır madem saklıyorsunuz adam akıllı saklayında kimse bulamasın.
Konu sahibesi senin başka üyeliğin var mı? Sırf bu konuyu açmak için mi üye oldun?
Fake olmasın artık şu konular!
Önemli mi?Peki isimler neymiş cnm ?
yok elbette koymam artık. sadece bunu söylemek konusunda tereddütteydimSöylerdim bir de sağlam trip atardım. Eski sevgilisiyle bulduğu isimleri mi koyucaksın soylemezsen?
peki sen olsan bunu bildiğin halde o isimleri yinede çocuklarına koyar mıydın acaba?Gerçekten hoşuna giden isimler olduğu için değiştirmemiş sana da söylemiş olabilir canım.
Sağol. Teşekkür ederim önerin için.. Artık akşama gelince konuşurum.Tartışmadan bu konuyu konuşmalısınız eşinize bence. 'Hala unutamadın mı eski sevgilini yoksa ?,Evlenmedne öncede hep aklında mıydı. Geçmiş gitmiş,sadece soruyuorum canım. Bana içimdekileri anlatabilirsin. Konuşalım. ' Deyin. Böyle konuşursanız,içinizi döker size merak etmeyin. Anlarsın içinde ne var ne yok.
Zaten amacım olay çıkarmak değil. Sakince onu unutmadığı için mi yoksa isimleri sevdiği için mi bu isimleri söyledi onu bilmek.büyütülcek bişey yok bence, benimde beğendiğim bikaç isim var belki bu sevgilimle evlenmemde baskasyla evlenirim onu bilemiyorum ama beğendiğim isimler değişmez. Eşimin böyle bi durumunu duysam bu isimleri koymazdım orası ayrı ama olayda cıkarmazdım
Eşimin eski bir defterinde dördünün ismini gördüm diyeyim. hepsi birlikte yazılmıştı.kimden öğrendiniz ?
Eşimin eski bir defterinde dördünün ismini gördüm diyeyim. hepsi birlikte yazılmıştı.
Zaten bende artık o isimleri koymam. Bunu öğrendikten sonra. Arkadaşında iyi yapmış.arkadaşımın eşide aynı böyle yaptı..kızları oldu..ama eşi açık açık söylemiş..oda evli bende evliyim eski kız arkadaşımın ismi olsun demiş..ama arkadaşım koymadı..eşide bir şey yapamadı..
Zaten bende artık o isimleri koymam. Bunu öğrendikten sonra. Arkadaşında iyi yapmış.