Benim adım da babamın eski sevgilisinin adıymışarkadaşımın eşide aynı böyle yaptı..kızları oldu..ama eşi açık açık söylemiş..oda evli bende evliyim eski kız arkadaşımın ismi olsun demiş..ama arkadaşım koymadı..eşide bir şey yapamadı..
Peki sağol :) teşekkür ederimFazla sıkıntı yapma, ben de çocuklarım olduğunda adını X ve Y koyucam diye 15 senedir kararlıyım, arada beş sevgili değiştirdim, hepsine de söyledim. Benden kaynaklı bi durum yani.
Hanımlar hanımlar unutmayın erkekler bu kadar derin düşünemez... vallahi billahi sadece o isimleri sevdiği içindir. bi kadın olsa evet eskiyi hatırlar falan ama erkek çye değil. onun için erkeklerden önce yaşlanıyoruz. :)
Benim adım da babamın eski sevgilisinin adıymışAma adımı babam değil teyzem koyduğu için yırtmış babam. Tamamen tesadüf yani.
Bu kanıya nerden vardınız ?1.5 yıldır evliyim. yaklaşık 4.5 senedir eşimi tanıyorum ve ilk tanıştığımız zamanlar da bana çocuklarımız için bana iki isim söylemişti. Sonra öğrendim ki bu isimler eski sevgilisiyle çocuklarına düşündüğü isimlermiş. Sizce bunu öğrendiğimi eşime anlatmalı mıyım?
Teyzem bilmiyormuş canım. 2 oğlu var teyzemin bir kızım olursa adını x koyucam demiş. Onun olmayınca kızı bana koymuşlar ismi. Yıllar sonra ortaya çıkmış babamın eski sevgilisinin adı olduğu. Gülüp geçmişler ama :)merak ettim teyzen biliyormuş mu..yoksa tamamen tesadüf bir isimmi olmuş..babanda ne sevinmiştir..düşünemiyorum..
Teyzem bilmiyormuş canım. 2 oğlu var teyzemin bir kızım olursa adını x koyucam demiş. Onun olmayınca kızı bana koymuşlar ismi. Yıllar sonra ortaya çıkmış babamın eski sevgilisinin adı olduğu. Gülüp geçmişler ama :)
Bilmem belki olmuştur :) yarın bi sorarım :)ne kadar büyük tesadüf..annende kötü olmuştur herhalde..
Bilmem belki olmuştur :) yarın bi sorarım :)
Bana gülerek anlatmışlardı bu mevzuyu :) ilk öğrendiği anda ki tepkisini bilmiyorum. Öğrenir sana da söylerimsormak için biraz geç değil mi..olsun bende merak ettim..
Bana gülerek anlatmışlardı bu mevzuyu :) ilk öğrendiği anda ki tepkisini bilmiyorum. Öğrenir sana da söylerim
Bence gecmisi cok kurcalamanında manası yok ama siz bilirsiniz.Zaten amacım olay çıkarmak değil. Sakince onu unutmadığı için mi yoksa isimleri sevdiği için mi bu isimleri söyledi onu bilmek.