bir derdim var..

arkadaşımın eşide aynı böyle yaptı..kızları oldu..ama eşi açık açık söylemiş..oda evli bende evliyim eski kız arkadaşımın ismi olsun demiş..ama arkadaşım koymadı..eşide bir şey yapamadı..
Benim adım da babamın eski sevgilisinin adıymış :KK45: Ama adımı babam değil teyzem koyduğu için yırtmış babam. Tamamen tesadüf yani.

Fazla sıkıntı yapma, ben de çocuklarım olduğunda adını X ve Y koyucam diye 15 senedir kararlıyım, arada beş sevgili değiştirdim, hepsine de söyledim. Benden kaynaklı bi durum yani.

Hanımlar hanımlar unutmayın erkekler bu kadar derin düşünemez... vallahi billahi sadece o isimleri sevdiği içindir. bi kadın olsa evet eskiyi hatırlar falan ama erkek çye değil. onun için erkeklerden önce yaşlanıyoruz. :)

Vallahi size katiliyorum, adam isimleri seviyor iste. Annenin kim oldugundan bagimsiz olarak , cocuklarina bu isimleri vermek istiyor ne yapsin :KK30:

Bence hic belli etmeyin isimleri bildiginizi konu cocuk isimlerine gelincede ogrendiginizi bilmiyormus gibi a. b. c. isimlerini hic sevmem bunlar eskiden hic sevmedigim kisilerdi deyiverin. koymak zorunda kalmazsiniz :KK14::KK69:

Benim adım da babamın eski sevgilisinin adıymış :KK45: Ama adımı babam değil teyzem koyduğu için yırtmış babam. Tamamen tesadüf yani.

merak ettim teyzen biliyormuş mu..yoksa tamamen tesadüf bir isimmi olmuş..babanda ne sevinmiştir..düşünemiyorum..:KK66:

1.5 yıldır evliyim. yaklaşık 4.5 senedir eşimi tanıyorum ve ilk tanıştığımız zamanlar da bana çocuklarımız için bana iki isim söylemişti. Sonra öğrendim ki bu isimler eski sevgilisiyle çocuklarına düşündüğü isimlermiş. Sizce bunu öğrendiğimi eşime anlatmalı mıyım?
Bu kanıya nerden vardınız ?

merak ettim teyzen biliyormuş mu..yoksa tamamen tesadüf bir isimmi olmuş..babanda ne sevinmiştir..düşünemiyorum..:KK66:
Teyzem bilmiyormuş canım. 2 oğlu var teyzemin bir kızım olursa adını x koyucam demiş. Onun olmayınca kızı bana koymuşlar ismi. Yıllar sonra ortaya çıkmış babamın eski sevgilisinin adı olduğu. Gülüp geçmişler ama :)

Teyzem bilmiyormuş canım. 2 oğlu var teyzemin bir kızım olursa adını x koyucam demiş. Onun olmayınca kızı bana koymuşlar ismi. Yıllar sonra ortaya çıkmış babamın eski sevgilisinin adı olduğu. Gülüp geçmişler ama :)

ne kadar büyük tesadüf..annende kötü olmuştur herhalde..:-)

Arkadaşlarında dediği gibi eşinin sevdiği isimler olabilir. Yani eski kız arkadası ile ortak bir karar değildir belki.
Ama böyle bile olsa bende dördünün adını bir defterde gördükden sonra koydurtmazdım o isimleri..
Ve bunun içinde tartısmaz sorun yaratmaz defteri gördüğümü ve bu isimleri istemedğimi söyler kestirip atardım.

Ama şunuda eklemek isterim ki ; isim için değilde o defterin neden saklandığı konusunda trip atardım :))

Adam o isimleri seviyor demek, sırf sevgili değiştirdi diye favori isimleri de mi değişecek?

simdi kime sorsan mutlaka begendi isim vardir ilerdeki cocugu icn.. bende gecmisi kurcalama esin senle ve cock bekliyosunz.. hamileligin tadini cikar.. bu kadr buyutme ve takma bnce:KK54:

X