Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ben çalışıyorum... elimde olmadan bunu burnuna sokuyorum galiba... ama bu durumun stresi ister istemez oluyor.. bu sefer iş kavgaya dönüşüyor...
çok zor canim çok, tabi ki problemler de olcak...
Eğer gerçekten seviyorsan oturun konuşun acil bir müdahale plani yapin...nete grebiliyorsun anladiğim kadariyla, eşine iş bak...
Heryere cv gönder.hamallik dahi olsa gönder ki
o da ne kadar ciddiye aldiğini farketsin
canım çok üzüldüm ama bu senin benim herkesin başına gelir ve önemli olanda sabır la eşine destek olmakdır önemli olan hepimiz buna benzer şeyler yaşamışızdır ama bir eksik bir fazla bend e20 yıllık evliyim neler yaşadık acısıyla tatlısıyla ve etrafına bakınca bendekide dertmiymiş diyorsun çatısı olmayan ev yamur kar tepende yırtık pırtık muşamba tepende kar ve yagnur girmesindiye gerilmiş ama ne fayda bide akşam koca dayagı oda yetmez ona buna borç git bul bana diyen ler yokmu neler duydum neler gördüm onun için halimize sonsuz ELHAMDURULLAH ALLAH hayırlı eşler ve evlatlar nasip etsin bacım zaman gelir bu derdini unutursun eşin sana ne günkler geçirdik sen bana destek oldun canım karıcım dedigi gün oh be dicen belkide iyki öyle günlerimiz olmuş yokluk günlerimiz olmuş dicen ve varlıgın kıymetini bilcen sonun selalmet olsun bacım cümlemizinde inş mubarek ramzanda iş bulur eşinin aminnnnnnnnnnnn dua ların kabuloldugu an gece teeccüd namazına kalk dua et sahura kalkınca hemen 2 rekat kıl allaha yapılan duaları kabul eder aminnnnnnnnn
Allahım darda olan herkese el uzatsın yardımını esirgemesin :Saruboceq: