bir derdim var forumundaki konuları anlamak bir çile!

Bende takıntılıyım bu konuda.arkadaşlarımda mesajlaşınca bile virgül ve nokta kullan,anlamıyorum seni derim.anlamadığımdan değil ama konuşurken bile insan arada nefes almak için duruyor,okurkende gerekiyor o nefes.yada benim farklı bir önerim var.noktalama işareti kullanılmayan konuların başına; 'dikkat!kör olabilirsiniz' şeklinde bir uyarı bulunsa,bizde ona göre okusak,olmazmı?

ay evet şimdi iyi hatırlattın ben ona özelden yazacaktım unuttum bir yazayım da şu iltifat çabam boşa gitmesin ama hakkaten güzel kız kaçtır söyleyeceğim yine söyleyemedim ya ben onu söyleyemedim içimde kaldı

işte banı yiyeceğini hissettiğin an yapıştıracaksın

Geçenlerde eşinin sevişmek istemediğini yazan bir hatuna da " benimki her gece istiyor, eşin seni aldatıyor olabilir" yazmıştı biri. Eksikliklerimizi kapatma çabası diyorum ben buna...

kompanzasyon. bu forumda ama yemin ediyorum çok güzel tespitler yapılır insan psikolojisi adına. her gün çok şey öğreniyorum inanılmaz faydalı oluyor bana

aman özelden sor sakın konu içinde sorma olanı gördük

ben inanın büyük harf,küçük harf olayına çokta ehemmiyet vermiyorum.
benim için önemli olan ,yorumun anlaşılır olması. kaldı ki,bu sitede her eğitim düzeyinden üye var.
benim rahatsızlığım bilerek kelimeleri kısaltmak,harfleri yutmak,anlaşılmayan mesajlar. yoksa ay ünlem koymamış,ay nerede şu de eki,ay,soru işareti yok olayında değilim.. bende yapmıyorum çünkü.
bu arada,konunun taşınması lazım.
onuda o ara yapayım..

Şimdiye kadar okumakta sıkıntı çektiğim ve anlamadığım 1 konu oldu, bunun dışında anlıyorum. Anlaşılmayınca cevap vermek zor oluyor evet, abartı olanları okumuyorum haliyle. Aslında her konuyu okuyup cevap vermek zorunda değiliz, burada maaşlı eleman değiliz, sorununa cevap bulamayan düşünmeli bunu. Sesli harf yutulmasın, arada sırada nokta konulsun, bana yetiyor ille okumak istiyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…