bir derdim var forumundaki konuları anlamak bir çile!

bir üye konu açmış bütün harfler tamam yerinde ancak kocamı camin önünde bekliyorum gelmiyor yazmış.ben de neden kocanı camiinin önünde bekliyorsun diye masumca bir soru sordum.sonrasında konu koptu millet n sayfa bana konuyu anlatmaya çalıştı

meğer beklenilen yer camiinin değil camın önüymüş

valla bende buldum çok güldüm alemsin kadesa

Ahahaha harikasın

Bu dil konusunda hassasım, belki takıntılıyımdır hatta.
Şu "telefondan giriyorum" bahanesine sinir oluyorum. Bu bir bahane değil. Ben de telefondan giriyorum bazen. Evet, daha hatalı yazıyorum, ama hatamı dönüp düzeltirim. Yine de yanlışlarla dolu yazı gönderemem.
Kk üyeleri bu konuda hassas yine. Ben de dahil, bozuk yazıları uyarırız. Bunun yanısıra ben anlaşılmayan, noktasız, virgülsüz yazıları okumaya tenezzül etmiyorum. Zaten tek iletişim şeklimiz yazı olan bu forumda düzgün yazmak önemli bir saygı göstergesi bana göre. Bu saygıyı göstermeyen kişinin derdini de konusunu da kaale almam.

ayyyy kadesa şimdi buldum o konuyu okudum, işyerindeyim gülme krizine girdim millet de diyordur delirdi kız heralde hay çok yaşa sen e mi

Bilerek oyle yazıldığını düşündüğüm konuları okumuyorum. Bu şekilde çözüm bulabilirsiniz sizlerde.
Her konuyu okumak yorum yapmak zorunda değiliz.

budur işte.
nokta..

Konu başlığından dolayı hemen de yorumlar düzeldi yalnız

de ayrı mıydı burda emin değilim, bide benim ilk. yorumumu harbi anlamadı mı kimse gidip kendimi sözlüğe vereyim

Şu da bir gerçek hepimiz akıl vermeyi sevdiğimiz için burdayız o yüzden en popüler forum bdv, geçen balık yağı konusu açtımkonu bdv de iken ne yorum yapıldı ise o, sonrası yok ama şurda iç gıcıklayan bir konu açsam üfff

kocam her gece yapalım dedi dan dan dan.
tabi bu tuzak başlık puzzle kastediyo

Bide bu e-nispet instagram facebook twitter her yerde var konu olarak değilse bile resimle lokasyonla...herşeyin resmi bildirimi yorumu...plajda ayak çekenler yemek resmi koyanear bende oğlumun resmini koyuyorum insanlar beğendikce hoşuma gidiyo lakin birde resmimi beğen diye mesaj atanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…