geçenlerde "eşimle her gün sevişiyoruz" diye bir başlık vardıyemin ediyorum çok güzel tespitler yapılır insan psikolojisi adına.
valla bende buldum çok güldüm alemsin kadesabir üye konu açmış bütün harfler tamam yerinde ancak kocamı camin önünde bekliyorum gelmiyor yazmış.ben de neden kocanı camiinin önünde bekliyorsun diye masumca bir soru sordum.sonrasında konu koptu millet n sayfa bana konuyu anlatmaya çalıştı
meğer beklenilen yer camiinin değil camın önüymüş
bir üye konu açmış bütün harfler tamam yerinde ancak kocamı camin önünde bekliyorum gelmiyor yazmış.ben de neden kocanı camiinin önünde bekliyorsun diye masumca bir soru sordum.sonrasında konu koptu millet n sayfa bana konuyu anlatmaya çalıştı
hahaha kadiş bir de hiç kalkmadan 1 aydır nasıl bekliyorsun dedin ya hahaha
gerçekten mi? bak onu belleğimden tamamen silmişim
Bende buldum şimdi.ben bu noktamala yüzünden tüm kk sosyetesine rezil olmuştum
cam ve cami olayını hatırlayanlar varsa sussun yoksa kib lerim
ayyyy kadesa şimdi buldum o konuyu okudum, işyerindeyim gülme krizine girdim millet de diyordur delirdi kız heralde hay çok yaşa sen e mibir üye konu açmış bütün harfler tamam yerinde ancak kocamı camin önünde bekliyorum gelmiyor yazmış.ben de neden kocanı camiinin önünde bekliyorsun diye masumca bir soru sordum.sonrasında konu koptu millet n sayfa bana konuyu anlatmaya çalıştı
hahaha aynı tatkikle buldum bendeSite icinde cam ve camii diye arattim cikti hemen.
budur işte.bir konunun anlaşılabilir olması için ;
- sesli harflerin yutulmaması, tüm kelimelerin tam yazılması
- noktalama işaretlerine , özellikle nokta ve virgüle dikkat edilmesi
- arada paragraflar şeklinde yazılması
bunlar yeterli.
yoksa kimse burada dört dörtlük yazım kurallarına dikkat etmiyor.
ama yukarıda yazdığım 3 kural gerçekten çok önemli.
çoğunlukla da yorum yapamıyorum bunlar bulunmuyorsa, harf yutanlara sinir oluyorum, diğerlerini okumakta güçlük çekiyorum.
hahahaha tuzak başlık mıkocam her gece yapalım dedi dan dan dan.
tabi bu tuzak başlık puzzle kastediyo