bir derdim var forumundaki konuları anlamak bir çile!

resmimi beğen nasıl bir olay ya? istersem hoşuma giderse beğenirim.

bdvnin çekici olması burada yaşanan şeylerin başımıza gelmiş ya da gelebilecek olmasıdır. Balık yağı konunuzu bilmem ama k,m ne kadar bilgi sahibi ki öyle konularda ? Ama bazı konuların cazip geldiği tabi ki su götürmez bir gerçek

Ben bazı konuları konu sahibinin anlatmasindan öte yorumlardan kavriyorum. Bir özet geciliyor konu şıp diye anlaşılıyor. Bu çoğu zaman yazım kurallarının gözardı edilmesinden çoğu zamanda konu sahibesinin derdini anlatamamasindan kaynakli oluyor.

resmimi beğen nasıl bir olay ya? istersem hoşuma giderse beğenirim.

o da öyle bi ruh hali değişik

kim ne kadar bilgi sahibi diyebileceğimiz birçok konu var bende zaten anneler yardıma ihtiyacım var diye açtım özellikle anneler arasında balık yağı konusu revaçta, ki aslında son. zamanlarda hemen herkes sağlıklı yaşam omega vs gibi şeylerle ilgili

Yani balık yağını çoğumuz bilebiliriz de işte anlatamadım sanırım demek istediğim bu konulara daha çok hakimiz daha çok yorum yapabiliriz.Söylediğiniz tarzda konular bilgi gerektiriyor bdv ise yorum ağırlıklı ama tabiki burada da bekaret olsun kv konuları olsun daha bir revaçta

Oğlumun resmi değil oğlumun fotoğrafı :)

büyük küçük harfe çok takılmıyorum. nokta, virgül, paragraf benim için önemli. konu uzun da olsa, düzgün paragraf kullanıldıysa okuyabiliyorum.
kırık istanbul türkçesiyle yazılan konuları okuyamıyorum çünkü anlamıyorum.
sanırım dündü, üyelerden biri bir konu açmış. Allah'ım anla anlayabilirsen. kendi biliyor, bizim de bildiğimizi sanıyor. konuyu anlamak için onlarca soru sorulunca, zaten çözümden uzaklaşılıyor, konu dağılıyor.

ay o kargasalar cok komik oluyor
klavye basinda paralaniyosun, konuya bambaska kisiler dahil olup baska yerlerden vuruyolar, esas kisi suskunlari oynuyo, derdimi anlatayim derken bi anda ban şoku yasiyosun filan

ay o kargasalar cok komik oluyor
klavye basinda paralaniyosun, konuya bambaska kisiler dahil olup baska yerlerden vuruyolar, derdimi anlatayim derken bi anda ban şoku yasiyosun filan

aynen just başkasına sordu başkası üstüne alındı ama asıl kişide belki kaç kez benmiyim dedi çok komikti

derdini anlatana kadar en iyi yok bir şey demek yoksa dediğin gibiya ban gelicek ya konu daha da uzuyacak

bu arada ben bu konuyu cok sevdim, ne varsa etegimde dokuyorum
bi kere birisi asiri bi yazim yanlisi ile karsimizdaydi, ben de duzgunce ifade ettim, anam bombardiman basladi 2kisi tarafindan, yakami da kurtaramiyorum, yazilarimdan yanlislarimi bulup yuzume carpiyolar sikayet ettim kurtulmak icin, uyari almislar, birisi bi de gelmis ozelden yaziyo mahalle kavgasi yapacak benle, 'gel bakalim burda anlat derdini' gibi bsy demis bi de yakayi zor kurtardim kadindan

ayyy yok artık ya, özel mesajla kavga :) ya böyleleri heralde eşinden sevgilisinden annesinden babasından kısaca özel hayatında çıkaramadığı siniri gelip burda çıkarmaya çalışıyor hey Allahım ya

ay hic sorma, yakayi kurtaramadim, en son mune'ye mesaj atip kib yaptm bi de galiba, konusmayi da yoksayip kactim normalde iyi kavga ederdim o gun de, baktm seviye yere yapisacak karsilikli, asaletimle dovdum hatunu

okudun mu bilmiyorum önceki sayfaları bana seni kk parayla mı tuttu dedi bir arkadaş

şimdi aklıma geldi kazenle bu konuyu konuşsam mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…