- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
hahahaha tuzak başlık mı
Bide bu e-nispet instagram facebook twitter her yerde var konu olarak değilse bile resimle lokasyonla...herşeyin resmi bildirimi yorumu...plajda ayak çekenler yemek resmi koyanear bende oğlumun resmini koyuyorum insanlar beğendikce hoşuma gidiyo lakin birde resmimi beğen diye mesaj atanlar var
bdvnin çekici olması burada yaşanan şeylerin başımıza gelmiş ya da gelebilecek olmasıdır. Balık yağı konunuzu bilmem ama k,m ne kadar bilgi sahibi ki öyle konularda ? Ama bazı konuların cazip geldiği tabi ki su götürmez bir gerçekŞu da bir gerçek hepimiz akıl vermeyi sevdiğimiz için burdayız o yüzden en popüler forum bdv, geçen balık yağı konusu açtımkonu bdv de iken ne yorum yapıldı ise o, sonrası yok ama şurda iç gıcıklayan bir konu açsam üfff
kocam her gece yapalım dedi dan dan dan.
tabi bu tuzak başlık puzzle kastediyo
resmimi beğen nasıl bir olay ya? istersem hoşuma giderse beğenirim.
bdvnin çekici olması burada yaşanan şeylerin başımıza gelmiş ya da gelebilecek olmasıdır. Balık yağı konunuzu bilmem ama k,m ne kadar bilgi sahibi ki öyle konularda ? Ama bazı konuların cazip geldiği tabi ki su götürmez bir gerçek
Yani balık yağını çoğumuz bilebiliriz de işte anlatamadım sanırım demek istediğim bu konulara daha çok hakimiz daha çok yorum yapabiliriz.Söylediğiniz tarzda konular bilgi gerektiriyor bdv ise yorum ağırlıklı ama tabiki burada da bekaret olsun kv konuları olsun daha bir revaçtao da öyle bi ruh hali değişik
kim ne kadar bilgi sahibi diyebileceğimiz birçok konu var bende zaten anneler yardıma ihtiyacım var diye açtım özellikle anneler arasında balık yağı konusu revaçta, ki aslında son. zamanlarda hemen herkes sağlıklı yaşam omega vs gibi şeylerle ilgili
Oğlumun resmi değil oğlumun fotoğrafı :)Bide bu e-nispet instagram facebook twitter her yerde var konu olarak değilse bile resimle lokasyonla...herşeyin resmi bildirimi yorumu...plajda ayak çekenler yemek resmi koyanear bende oğlumun resmini koyuyorum insanlar beğendikce hoşuma gidiyo lakin birde resmimi beğen diye mesaj atanlar var
Oğlumun resmi değil oğlumun fotoğrafı :)
Oğlumun resmi değil oğlumun fotoğrafı :)
oğlumun fotoğrafı perdono
ay o kargasalar cok komik oluyorşimdi ne alaka diyeceksin ama aklıma çok güldüğüm ama başka bir yerde olduğum için nete girip yazamadığım bir yorumun gelmişti daha doğrusu sorun.
bir konu vardı aklımda değil şuan ama geyik bir konu oldu orda sen birine bu resimdeki senmisin dedin .sorduğun kişi @ilyas hakanim ve yagmurum du.hoş bu arkadaş ta çok kötü yazıyordu sonradan düzeltti.
o sorunu başkası anlamış bana mı sordun demiş yok sen bir daha yeniledin yine banamı dedi bu böyle bir kaç kaç sayfa sürdü en tuhafı şu sonuç asıl sorduğun kişi belki bana mı sordunu bir kaç kez yazmasına rağmen evet benim o resimdeki demedi
o soru öylece muhallakta kaldı sonra sen neyse kalsın dedin ve kaldı gitti
çok gülmüştüm ya o akşam
şimdi bende konunun içine girip kel alaka yazdım ama paylaşmak istedim kızlar
konuyla ilgili de ben yine bir konuda uyardım bana bir arkadaş dediki sizikk parayla mı tuttu ?her konuya girip düzeltme yapıyorsunuz bende şok tabiki
ay o kargasalar cok komik oluyor
klavye basinda paralaniyosun, konuya bambaska kisiler dahil olup baska yerlerden vuruyolar, derdimi anlatayim derken bi anda ban şoku yasiyosun filan
bu arada ben bu konuyu cok sevdim, ne varsa etegimde dokuyorumaynen just başkasına sordu başkası üstüne alındı ama asıl kişide belki kaç kez benmiyim dedi çok komikti
derdini anlatana kadar en iyi yok bir şey demek yoksa dediğin gibiya ban gelicek ya konu daha da uzuyacak
ayyy yok artık ya, özel mesajla kavga :) ya böyleleri heralde eşinden sevgilisinden annesinden babasından kısaca özel hayatında çıkaramadığı siniri gelip burda çıkarmaya çalışıyor hey Allahım yabu arada ben bu konuyu cok sevdim, ne varsa etegimde dokuyorum
bi kere birisi asiri bi yazim yanlisi ile karsimizdaydi, ben de duzgunce ifade ettim, anam bombardiman basladi 2kisi tarafindan, yakami da kurtaramiyorum, yazilarimdan yanlislarimi bulup yuzume carpiyolarsikayet ettim kurtulmak icin, uyari almislar, birisi bi de gelmis ozelden yaziyo mahalle kavgasi yapacak benle, 'gel bakalim burda anlat derdini' gibi bsy demis bi de yakayi zor kurtardim kadindan
ay hic sorma, yakayi kurtaramadim, en son mune'ye mesaj atip kib yaptm bi de galiba, konusmayi da yoksayip kactimayyy yok artık ya, özel mesajla kavga :) ya böyleleri heralde eşinden sevgilisinden annesinden babasından kısaca özel hayatında çıkaramadığı siniri gelip burda çıkarmaya çalışıyor hey Allahım ya
bu arada ben bu konuyu cok sevdim, ne varsa etegimde dokuyorum
bi kere birisi asiri bi yazim yanlisi ile karsimizdaydi, ben de duzgunce ifade ettim, anam bombardiman basladi 2kisi tarafindan, yakami da kurtaramiyorum, yazilarimdan yanlislarimi bulup yuzume carpiyolarsikayet ettim kurtulmak icin, uyari almislar, birisi bi de gelmis ozelden yaziyo mahalle kavgasi yapacak benle, 'gel bakalim burda anlat derdini' gibi bsy demis bi de yakayi zor kurtardim kadindan