Bir derdim var.. fikirleriniz var mı

Böyle yapıcam da hayat hep böyle mi gidecek hiç bilmiyorum

Yani bende ne yapmalıyım tam olarak onu bilmiyorum.
Ya ben şey yapabilirdim telde konuşuyor gibi yapıp ya da gerçekten konuşup eşine ilgi gösteren erkekleri öven cumleler kurardım .ay ne şanslısın maşallah , mükemmel bir incelikkk ciddi misin öyle mi yaptiii ayyy falan .sonra da başka arkadaşımı arar sanki ona anlatıyormus gibi diğer arkadaşın eşiyle olan durumunu över över bitiremezdim . Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı . Tabi bunu arada bir yapar diğer zamanlarda da ondan bağımsız ve hep mutlu biri olurdum . O bir şey istese reddederdim falan

Niye böyleler bilmiyorum dün bu şekilde davrandım dikimden ayrılmadı.Hayır böyle olması için illa kötü mü davranmak gerekiyor

arkadaşlarını kırmıyor ama sizi kırmaktan çekinmiyor evlenmeden önce de böyle miydi ? sözde asosyal??? cepte görmek bu bi tane ensesine yapıştırmak istiyorum eşinizin

arkadaşlarını kırmıyor ama sizi kırmaktan çekinmiyor evlenmeden önce de böyle miydi ? sözde asosyal??? cepte görmek bu bi tane ensesine yapıştırmak istiyorum eşinizin
Ahaha çok tatlısınız. Ben bu dediğinizi haraketlerimle yapmaya başladım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…