Önce ki konularımı bilen bilir. Eşim asosyal bir insan bende artık ona ayak uydurup çok fazla kendimi hırpalamıyorum..ama bazen gerçekten çok bunalıyorum nefes almak istiyorum. Kaç haftalardır eşime mangal yapalım , yemeğe çıkalım gibi şeyler söylüyordum gerek yoğunluğu gerek başka planları olmasından hep erteledi beni. Geçen hafta o kadar yoğunluğuna karşın arkadaşlarıyla dışarı çıktı mesela kırmadı onları.
Neyse sabah uyandım canım kahvaltı hazırlamak istedi neyse söylemeyim gene hayır cevabını alıcam dedim.Sonra dedim ki neyse söyleyim gitsin pc de oyun oynuyordu daha cümlemi bitirmeme müsaade etmeden hayır dedi. Haftaya pazar dedi. Gözlerim doldu bişey demedim çıktım yanından..
Ondan sürekli hayır kelimesini duymak gerçekten çok zoruma gidiyor..
Kendi dünyam var aktivitelerim de var fakat insan illa ki eşiyle bişeyler paylaşmak bişeyler yapma isteği duyuyor. Dönüşü olmayan şekilde bu meseleyi artık onunla konuşmak istiyorum. İstek değil ihtiyaç olduğunu ona kabullenirsek istiyorum.Çok büyük beklentim yok ama iki kere hayır diyorsa bir kere benimle plan yapabilir diye düşünüyorum.. Herkese var bana yok resmen..
Ya tam olarak böyle çevresinde ki herkesi çok düşünür ama ben düşünülmem. Akrabalarına ailesine değer verir haftada bir ailesini ziyaret eder. 2-3 haftada bir hala dayı amca gezer.Ama bu düzenin içinde ben yokum.Bir günde demez ki karım var benim biraz da onun gönlünü yapayım demez yaniNeden böyle olduğunu sordunuz mu?
İletişime geçmeden çözülmesi mümkün değil. Ama hayat böyle de geçmez. Birlikte onun planladığı yada istediği bir etkinlik var mı? Mesela bazı manyak kocalar akraba ziyaretini sosyallik zanneder ya öyle şeyler mi istiyor?
Bugün itibariyle ciddi bir şekilde böyle davranmayı düşünüyorum.Sineye çekip sindirdiği ne varsa yapmayacağım. Daha şimdiden sana bişey oldu diye dolanıyor. Ama bilmiyor ki daha yeni yapıyorumbence kendini biraz geri çek kendi aktivitelerin ile ilgilen o istediğinde sen hayır de ona ayna ol
Bence de öyleÜzgünüm ama sana değer vermiyor. Değer verse düşüncelerine zevklerine ayak uydurmaya çalışır elinden geldiğince.
Karşıma alıp konuşmayacağım. O eski halime dönmem için bana yalvaracak ancak öyle konuşacağım onunla.Alın karsiniza sence her aktivite teklifine hayır demek evliligimizi nereye sürüklüyor diye sorun diyeceğim ama böyle baştan kestirip atan dinler mi bilemedim.Umarim sağlıklı iletişim çerçevesinde çözebilirsiniz.Yoksa bir cinnet temizler belki
Demedim çünkü denizde balık onda bahane bitmez. Kavgadan da pek anlamaz benim ki davranışlarla ilgili haraket etmem gerekiyorMesela hayır dedi de neden demedin mi ?
Kendi bilir artık oda benim önceliğim olmaz.Böyle de evlilik olmaz zatneÖnceliği sen degilsin benc3 hiç bi zamanda olmayacaksın. Değişmesini umuyorum ama tecrübem dahilinde pek sanmıyorum.
Ben de onun sevmediği şeyleri tespit eder inadına o davranışları sergilerdimDemedim çünkü denizde balık onda bahane bitmez. Kavgadan da pek anlamaz benim ki davranışlarla ilgili haraket etmem gerekiyor
Evet böyle evlilik olmuyo. Hakkımızda hayırlısıKendi bilir artık oda benim önceliğim olmaz.Böyle de evlilik olmaz zatne
Yani bende ne yapmalıyım tam olarak onu bilmiyorum.Haftalardır sizin isteğinizi geri çevirip arkadaşlarıyla diğeri çıkması çok saygısızca. Sizin isteklerinizi önemsemiyor demek ki. İnsan bir mangal yapmayı bu kadar mesele haline getirip karısını sürekli bir şeyler bekleyen konumunda bırakır mı?
Eşinizin size karşı genel tavrı da bu. Sürekli neyi konuşacaksınız neye yarayacak bunu bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?