Akraba ziyareti onun için çok önemlidir artık gitmeyeceğim. Her dediğine tamam olur diyordum ama artık yapmayacağımBen de onun sevmediği şeyleri tespit eder inadına o davranışları sergilerdim
Ya silahlari çekmeden önce sevgi dilini kullanmayi denedin mi ? Mesela üzüldüğünü belli etmeyi ? Gönlünü almak için ne yapıyor ?Akraba ziyareti onun için çok önemlidir artık gitmeyeceğim. Her dediğine tamam olur diyordum ama artık yapmayacağım
Bunlar çok geçici şeyler.Net ve kesin bir dille konuşmak istiyorum.Ben çok sıkıldım artık 2 senedir evliyim hep aynı konu hep aynı terane bende insanım ömrüm boyunca onunla uğraşamamYa silahlari çekmeden önce sevgi dilini kullanmayi denedin mi ? Mesela üzüldüğünü belli etmeyi ? Gönlünü almak için ne yapıyor ?
Tamamen değişmesini beklemiyorum.Ama bişeyleri anlamalı.Her eskiye döndüğünde kapı duvarla karşılaşacak artıkAdamın önceliği değilsiniz maalesef. Değişeceğini sanmıyorum. Bugün konuşsanız yarın yine aynı olur. Boşanmak istemiyorsanız, böyle kabul edeceksiniz. Siz de kendinize farklı uğraşlar bulabilirsiniz
Peki cinsel hadiseler ne boyutta ?Bunlar çok geçici şeyler.Net ve kesin bir dille konuşmak istiyorum.Ben çok sıkıldım artık 2 senedir evliyim hep aynı konu hep aynı terane bende insanım ömrüm boyunca onunla uğraşamam
Önce ki konularımı bilen bilir. Eşim asosyal bir insan bende artık ona ayak uydurup çok fazla kendimi hırpalamıyorum..ama bazen gerçekten çok bunalıyorum nefes almak istiyorum. Kaç haftalardır eşime mangal yapalım , yemeğe çıkalım gibi şeyler söylüyordum gerek yoğunluğu gerek başka planları olmasından hep erteledi beni. Geçen hafta o kadar yoğunluğuna karşın arkadaşlarıyla dışarı çıktı mesela kırmadı onları.
Neyse sabah uyandım canım kahvaltı hazırlamak istedi neyse söylemeyim gene hayır cevabını alıcam dedim.Sonra dedim ki neyse söyleyim gitsin pc de oyun oynuyordu daha cümlemi bitirmeme müsaade etmeden hayır dedi. Haftaya pazar dedi. Gözlerim doldu bişey demedim çıktım yanından..
Ondan sürekli hayır kelimesini duymak gerçekten çok zoruma gidiyor..
Kendi dünyam var aktivitelerim de var fakat insan illa ki eşiyle bişeyler paylaşmak bişeyler yapma isteği duyuyor. Dönüşü olmayan şekilde bu meseleyi artık onunla konuşmak istiyorum. İstek değil ihtiyaç olduğunu ona kabullenirsek istiyorum.Çok büyük beklentim yok ama iki kere hayır diyorsa bir kere benimle plan yapabilir diye düşünüyorum.. Herkese var bana Allahı
Çocuk yok. Cinsellik ilgi normalPeki cinsel hadiseler ne boyutta ?
Ona karşı da tepkisiz mi ?
Çocuk var mı ?
Güya o görev onun için. Madem o görevin karınlar vakit geçirmek de bir görev. İşine nasıl gelirse öyle davranıyorTamam ben de asosyalim,ellemesen aylarca evden çıkmam, sıkılmam da…
Akraba ziyareti benim için çok çok sıkıcı.
Demek ki adam asosyal değil işine gelince evden çıkıyor.
Görev olarak görse ayda yılda bir gider,zamanla onu da azaltarak bitirir.Güya o görev onun için. Madem o görevin karınlar vakit geçirmek de bir görev. İşine nasıl gelirse öyle davranıyor
Bundan sonra tam olarak böyle yapacağım. Bişeylerin dur demesi gerekiyorÖnceliği başkaları ve bilgisayarsa siz de önceliğinizi başkalarına ve dışardaki aktivitelere verin . Onu görmeyin duymayın ilgilenmeyin yok sayın. O zaman anlar durumun ciddiyetini
Ya tam olarak böyle çevresinde ki herkesi çok düşünür ama ben düşünülmem. Akrabalarına ailesine değer verir haftada bir ailesini ziyaret eder. 2-3 haftada bir hala dayı amca gezer.Ama bu düzenin içinde ben yokum.Bir günde demez ki karım var benim biraz da onun gönlünü yapayım demez yani
Sevdiğiniz bir alanda kursa yazılın. Spor, müzik vs ne olursa. O tarz yerlere gitmek için çkın. Oralarda tanıştığınız insanları anlatın onlarla buluşcağınızı söyleyin vs o zaman tavırları değişecektir noluyo ya diye. Kavga etmenize bile gerek yok gülerek hadi yine iyisin kurtuldun oyna bilgisayarınla dersinizBundan sonra tam olarak böyle yapacağım. Bişeylerin dur demesi gerekiyor
+1Sizin ilişkinizin düzeni bu zaten.
Kocanızin size kaybetme yahut sizinle sohbet etmek gibi bir gayesi yok.
Oynadığı 2 bilgisayar oyunu bile size ayircagi zamandan daha değerli geliyor demek ki.
Zaten asosyal diyorsunuz,ne olduğunu biliyorsunuz.
Evlenmeden daha mi farklıydı ?
Arkadaşları da kırılmasın diye çıkıyordur muhtemelen,özetle sizin kırılmaniz da pek umrunda değil.
Ya bosanacaksiniz ya bu şekilde kabulleneceksiniz.
Şu an gördüğünuz tavır evdeki bir masa gibi bir sandalye gibi bana kalırsa.
Evlilik öncesinde böyle değildi elbette. Onun işlerini yapan kişim sanırım.Birlikte yaşasaydık böyle olmazdı kiEvlilik öncesi durum neydi peki?
Siz onun hayatının neresindesiniz?
Onun işlerini yapan hayata hazırlayan kişi mi, birlikte yaşadığı kişi mi? Bunu sormak lazım.
İyilikten maraz doğuyor gerçekten. Benim önceliğim hep eşim oldu. Onunla vakit geçireyim diye hep gözünün içine baktım.Bu hafta çok yoğundu işleri çok özledim onu ama o gitti kendini odaya kapattı pc başında oyun oynuyor paşam.Maalesef bazı erkekler evlendikten sonra ilgisiz olup oduna bağlıyor çünkü istediğini elde etti kadının başını bağladı kadın evde garanti artık!! Dünyanın en güzel kadını da olsan gerçek bu. Eşinizin aydınlanmasi için bir süre görmezden gelin sizde onun isteklerine hayır deyin soğuk davranın önceliğiniz o olmasın. Bak arkanda nasıl dolanicak. Bunlari illa peşinden koşturmak gerekiyor bundan anlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?