- 15 Temmuz 2023
- 134
- 333
- 38
Ya hu biz mi çok gelecek kaygisindayız, insanlar mı çok rahat vallahi anlamadımUyarsan da dinlemiyorlar. Bi tanıdığım var... Kız memur maaşına yakın maaş alıyor, işi çok rahat, kadrolu sayılır. Eşi özel sektörde asgari ücretli, Şimdi herkesin okuduğu bi bölümde son sınıfta. Mezun olunca bilmem kaç binle işe başlıyorlarmış. Kız istifa edecek gidip başka şehirde yaşayacaklarmış. Kız çalışmasa da olurmuş. Herkes kollarını açmış iş vermek için bunları bekliyor sanki. Daha ortada hiç bişey yok. Şimdiden göç planları yapıyorlar. Kız kafaya koymuş istifa edecekmiş. Ve gitse tekrar o işe girme ihtimali yok. Benim aklım almıyor gerçekten
Doğruları söyleyince istemezsin tabi.Sizinle konusmuyorum yazmayın sizin fikrinizide istemiyorum
Bursa aşırı pahalı bir yer onu net biliyorumSelamlar arkadaşlar ben Hatay'da oturuyorum eşim özel güvenlik görevlisi kaynanam ile alt üstü oturuyoz karşıda annem oturuyor 7 yıl oldu iki çocugmz var eşim ile çok iyi anlaşıyoruz ama annem annesi gille sürekli bir sorun oluyor evlendigimzden beri yorulduk artık arada kalmaktan bide Hatay'ın havası çok pis biz artık buradan göçmek istiyoruz küçük oğlum erken doğdu çok sorunlar yaşadık eşim iş yeri işten çıkarsa eğer tazminat vermeyecegni söyledi ama eğer iş yerinin başka şehirdeki yerlerinden birine geçerse daha iyi olur öyle hakki var ben baktım şimdi biz kira vermiyoruz 22 bjn tl alıyoruz kıra fiyatları çok yüksek istedgm yer Denizli Çal bölgesinde fabrika sizce hangi bolge daha uygundur Denizli bursa Manisa Zonguldak Kırıkkale Muğla İzmir var bir hafta içinde karar vermemiz lazimmis
Ne fikri ablacım? Gerçekler bunlar. Şu an 22 bin ile tek yaşıyan biri bile gecinemez.Sizinle konusmuyorum yazmayın sizin fikrinizide istemiyorum
He bizde ölüyoruz burda çünkü demi ac yasiyorum pardonda bütün güvenlik görevlisi olanlar böyle alıyor napalim ölelim miNe fikri ablacım? Gerçekler bunlar. Şu an 22 bin ile tek yaşıyan biri bile gecinemez.
Doğru değil saygısız konuşmayı bilmiyorsnzDoğruları söyleyince istemezsin tabi.
Acından ölmemek yaşamak değil... Hele iki çocukla...He bizde ölüyoruz burda çünkü demi ac yasiyorum pardonda bütün güvenlik görevlisi olanlar böyle alıyor napalim ölelim mi
Napim peki bu iş var sadece yapabildiği eşimin napabilirimAcından ölmemek yaşamak değil... Hele iki çocukla...
Ölmeyin diye orda kalın diyoruz ya işte...Nedir zorunuza giden? Deneyip görücez dediginiz planın sonunda çocukları sosyal hizmetlere bırakmak ile açlıktan yoksulluktan sefil olmalarını izlemek arasında bir tercih yapmanız gerekecek, başka bir seçeneğiniz olmayacak, farkında mısınız?He bizde ölüyoruz burda çünkü demi ac yasiyorum pardonda bütün güvenlik görevlisi olanlar böyle alıyor napalim ölelim mi
Bir iki seneye size çık diyeceklerse snrki mesajda da burayı kirayı verip kirayı bize yollayacaklar demişsiniz. Bakın tek çocuk değil. Şimdiye kadar siz orda kalmışsınız bundan snr tabii ki diğer çocuğunun kalmasını talep edebilir. Kira gelecek diye güvenmeyin bence yineDemediler burdan çık demeye başlanıyor düzenini kur diyolar burda çok karışık evliliğimiz bozuluyor çünkü
Sağlam korunun, asla hamile kalmayın , ne yapın ne edin ama o evden asla taşınmayin ve çalışmaya başlayınNapim peki bu iş var sadece yapabildiği eşimin napabilirim
Acından ölmemek yaşamak değil... Hele iki çocukla...
Yok artık abartiyirsunuz yani ablam Ankara'da yaşıyor iki çocuk eniştem 28 alıyor 6bin TL kira veriyor doğalgazlı ev gayette bı şekilde geçiniyor yani ne demek sosyal hizmete vermek ya gerçekten pişman olduğum konuyu açtığımaÖlmeyin diye orda kalın diyoruz ya işte...Nedir zorunuza giden? Deneyip görücez dediginiz planın sonunda çocukları sosyal hizmetlere bırakmak ile açlıktan yoksulluktan sefil olmalarını izlemek arasında bir tercih yapmanız gerekecek, başka bir seçeneğiniz olmayacak, farkında mısınız?
Sağlam korunuyorum inşallah olmasında zaten çalışmak için konuştum şimdi eşimle bir yıl daha duralım birktirelim diyeSağlam korunun, asla hamile kalmayın , ne yapın ne edin ama o evden asla taşınmayin ve çalışmaya başlayın
Bence kesinlikle çikmasin o evden...Kayninin kaç çocuğu var, geliri nedir bilmiyorum ama bunun telef olması garanti 2 tane var şu anda, gerekirse şirretlik yapsın çikmasin o evden, eltisi burda konu açarsa ona da başka akıl veririzBir iki seneye size çık diyeceklerse snrki mesajda da burayı kirayı verip kirayı bize yollayacaklar demişsiniz. Bakın tek çocuk değil. Şimdiye kadar siz orda kalmışsınız bundan snr tabii ki diğer çocuğunun kalmasını talep edebilir. Kira gelecek diye güvenmeyin bence yine
Ankarada 6000 liraya doğalgazlı ev mi varmış? Ev yani, bildiğimiz kapılı pencereli?Yok artık abartiyirsunuz yani ablam Ankara'da yaşıyor iki çocuk eniştem 28 alıyor 6bin TL kira veriyor doğalgazlı ev gayette bı şekilde geçiniyor yani ne demek sosyal hizmete vermek ya gerçekten pişman olduğum konuyu açtığıma
İnternetten kısaca bir baktım bildiğin sahil varmış orada bu arada.
Biz denize hasret yaşıyoruz.
Valla çok kendinizle celisiyorsunuz.
Doğru değil saygısız konuşmayı bilmiyorsnz
Şu mesajda saygısız tek bir cümle değil kelime bul vallahi çıkacam konundan. Hadi bekliyorum.E izmir de aynı. Koku desen var, böcek desen var, her kış su altındayız. Ama istediğin yerlerden biri izmir. Eminim diğer yerlerde de benzer sorunlar vardır. Muğlada mesela termik santraller var havası berbat, denizli zaten sanayi şehri, yine havası berbat. Başka neresi vardı listede hatırlamıyorum ama her yerde bu saydığın şeylerle karşılacaksın. 10-15 bin bandında kiralayacağın evler zaten eski ve dökülüyor olacak sonra ay böcek çıktı, of rutubetten oğlumun astımı azdı diye konu açacaksın.
8 senelik kiracıdır ev sahibi nasıl çıkarsam diye yollar arıyordur.Ankarada 6000 liraya doğalgazlı ev mi varmış? Ev yani, bildiğimiz kapılı pencereli?