- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Gangsta yeni adini melis yap sen benceAvatardaki kadina da tam melis ismi yakisir
Ben yazilarin uzunlugundan tanidim
"Özet cikar özet"babam olsa böyle derdiAy tövbe Rabbime
Ahsdhaslakd doğru.
Napim kız, reelde gerekmedikçe iletişim kurmuyorum kimseyle; gelip buralara döküyorum.
Sonra bakıyorum yazdığımı dönüp bi okuyorum, buradan köye yol olmuş içimdekiler. :)
Neydi tam olarakKırk yılın başında İnternette bir şey beğendim. Sipariş vereyim de alayım dedim. Hadi bu ay da sıpama harcama yapmayayım kendimi düşüneyim dedim. Siparişi verdim, son aşama olan kart numarasını yazmak için kartıma doğru yürüdüm. Aaa kart yok. Beyim almış kartımı bugün. Hayır yani her gün duran kartı bugün mü alasın tuttu. Sepetinizdeki ürün tükenmek üzere diyor seni yolarım adam. Aradım şarjı bitti. He bende kart dedi telefon kapandı. Şu an boşanma davası açıp dava dilekçesine "kartımı aldı" yazmak istiyorum. İstediğim ürünü alamadım tükendi demek istiyorum.
Bahtsız olduğumu biliyordum da bu kadarını beklemezdim valla. Derdim çok büyük şu an. Sırf üç adet rakama ulaşamıyorum diye sepetteki ürün bitecek düşünebiliyor musunuz? Şimdi bu yüzden kavga etsem içerik bakımından haksız duruma da düşerim. Benim kartımı benden habersiz niye alıyorsun desem ödemesini adam yapıyor zaten. Olsun kart benim üzerime. Ürünü almayın bacılar. Bitirmeyin bak aile faciası çıkacak.
Kartımı aldı.
Neydi tam olarakYok ya ben napicam da kuzenim merak etti
Topuklumuydu
Kuzen soruyo
Sen eşittir ben demektirRuhum daralıyor yine.
Ahsjsjs ben topuklu giyemiyorum azizim. Düğünde giydiğim ayakkabı bile dolgu topuktu. Düşüyorum, penguen gibi yürüyorum. Düşün ki eşimle aramda 25 cm boy farkı var ona rağmen topuklu giymiyorum.
Keşke bulmasaydin ya hortlatacaklar şimdi kaç yıllık konuyuBak konuyu buldum:
Rüyanın hesabı sorulmaz da ben ne yapacağım bu hissi?
Selam hanımlar, bir acayip ruh hali ile karşınızdayım. :KK3: Sizler nassınız, iyisiniz inşallah? Neyse sizi çok sıkmadan konuya geçeyim ben en iyisi. Yav bu kadar şey edeceğimi düşünmezdim, valla insanın tiye aldığı şey, nasıl başına geliyor "Al bak sen nasıl hissediyorsun?" dercesine...www.kadinlarkulubu.com
Nasıl yer ettiyse o kadar zaman geçmiş ama hala unutamamışım ya; "Melis" diyom hala askdhdajsd...
Ayy..
Sen eşittir ben demektir
Ayy cok severim,cogu da topukludur ayakkabilariminRuhum daralıyor yine.
Ahsjsjs ben topuklu giyemiyorum azizim. Düğünde giydiğim ayakkabı bile dolgu topuktu. Düşüyorum, penguen gibi yürüyorum. Düşün ki eşimle aramda 25 cm boy farkı var ona rağmen topuklu giymiyorum.
Bende ev hanimiyimEstağfurullah ben ev hanımıyım ahsjejeje. Arkadaş banlı ya böyle okuyup yazamasın diye selam gönderiyorum arada ajsjssjsk. Özgür kız, bak kocamın parasıyla ayakkabı aldım. Çatır çatır yiyorum parasını ahsjsjjs.
Bende ev hanimiyimçalışırken özgür özgür takiliyorduk, şimdi iki çocuk biri hasta biri terminator gibi masAllah etrafımda. Aynı zamanda ev yemek falan toto büyütüyorum başka da bişey yaptığım yok
Senin toton buyuyemediyse o seninle metabolizmanin arasındaki sorun biz bilemeyizToto mu büyütüyorsun? Hem de evde
1 haftadır beynimin dinlendiğini hissettim yahu işe başlayınca.
Oturdum sıcak bir kahveyi sonuna kadar içtim, çok şükür dedim yani.
Evde toto büyütenin 2 çocuğa 2 bakıcısı, 2 aşçısı ve evi temizleyen yardımcısı vardır ancak, yoksa inanmam :))
Senin toton buyuyemediyse o seninle metabolizmanin arasındaki sorun biz bilemeyiz
O zaman şenlik sıkıntı yok balımBenim totom ezelden beri büyük limonsuzum, çaresiz genetik tamamen
O zaman şenlik sıkıntı yok balım ❤ e zaten artık sen çalışan bağyansin. Bizi maaşınla ve özgürlüğünle ezersin
Yok yok ben çalışamadığim için üzülüp dertlenmiyim de ince hastalığa tutulmiyim diye böyle yazdın biliyorumHahahah maaşımla önce bir borçlarımı ödeyeyim de kendim ezilmeden
Ne özgürlüğü ya, servisi kaçırırsam kızıma geç kalırım diye nasıl koşuyorum görsen
Yok yok ben çalışamadığim için üzülüp dertlenmiyim de ince hastalığa tutulmiyim diye böyle yazdın biliyorumkizçeni öp benim yerime de annesi☺☺
Kız sen bilmiyor musun? Ay ben şok Bu çalışmak olayı nedir ya? Ben ÇALIŞAN BIR KADIN olduğum için kaçırmışım, takip edemedimidrakin konusunda miydi o tartışma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?