Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
"Özet cikar özet"babam olsa böyle derdi

Ozetten de ozet cikarmasini ogrenmistik sayesinde:))
Simdi esim cok konusuyor bazen,"özet çıkar özet"diyesim geliyor.

Fakat olsun dök icini,konusmak iyidir,evlenince esim iyi dinleyicidir de ayni zamanda,gunlerce konuşmuştum

Neydi tam olarakYok ya ben napicam da kuzenim merak etti

Keşke bulmasaydin ya hortlatacaklar şimdi kaç yıllık konuyu

Ayy cok severim,cogu da topukludur ayakkabilarimin
Bir tane babet tarzi var,valla tabanlarim aciyo giyince
Ayagim rahatta ediyo valla,baya baya giyiyorum günlük,boy kaygimda yok,esimle 10 12 cm fark vardir tas catlasa:))

Bende ev hanimiyim çalışırken özgür özgür takiliyorduk, şimdi iki çocuk biri hasta biri terminator gibi masAllah etrafımda. Aynı zamanda ev yemek falan toto büyütüyorum başka da bişey yaptığım yok

Toto mu büyütüyorsun? Hem de evde
1 haftadır beynimin dinlendiğini hissettim yahu işe başlayınca.
Oturdum sıcak bir kahveyi sonuna kadar içtim, çok şükür dedim yani.
Evde toto büyütenin 2 çocuğa 2 bakıcısı, 2 aşçısı ve evi temizleyen yardımcısı vardır ancak, yoksa inanmam :))

Senin toton buyuyemediyse o seninle metabolizmanin arasındaki sorun biz bilemeyiz

O zaman şenlik sıkıntı yok balım ❤ e zaten artık sen çalışan bağyansin. Bizi maaşınla ve özgürlüğünle ezersin

Hahahah maaşımla önce bir borçlarımı ödeyeyim de kendim ezilmeden
Ne özgürlüğü ya, servisi kaçırırsam kızıma geç kalırım diye nasıl koşuyorum görsen

Hahahah maaşımla önce bir borçlarımı ödeyeyim de kendim ezilmeden
Ne özgürlüğü ya, servisi kaçırırsam kızıma geç kalırım diye nasıl koşuyorum görsen
Yok yok ben çalışamadığim için üzülüp dertlenmiyim de ince hastalığa tutulmiyim diye böyle yazdın biliyorum kizçeni öp benim yerime de annesi

Yok yok ben çalışamadığim için üzülüp dertlenmiyim de ince hastalığa tutulmiyim diye böyle yazdın biliyorum kizçeni öp benim yerime de annesi☺☺

Bu çalışmak olayı nedir ya? Ben ÇALIŞAN BIR KADIN olduğum için kaçırmışım, takip edemedim idrakin konusunda miydi o tartışma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…