- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
Kız sen bilmiyor musun? Ay ben şok ya bende biliyorsun diye yazıyorum evet onun konusuydu canım.
Ortalardan bakVallahi nasıl kaçırdım yaa. Bir ara baktım ama sondan başa doğru giderken kaçırmışım demek ki. Dur baştan sona gideyim
Ortalardan bak
Ortalardan bak
Sorma kuzum ya. Dillerinde tüy bitti ama yine de anlatamadilarAy inanmıyorum, bu ne böyle
Ne kadar takmışlar çalışmayan kadınlara
Bütün haftanın yorgunluğunu kusmuş buraya
Sorma kuzum ya. Dillerinde tüy bitti ama yine de anlatamadilar
Bizi gereksiz işe yaramaz görüyor bazıları yalan yokSanki çalışanlar çalışmayanlara veriyor parasını, kime ne be hayret birşey
Bizi gereksiz işe yaramaz görüyor bazıları yalan yokkime neyse...
Çok çok haklısın canım anca bu kadar olurBen kendi fikrimi söyleyeyim, her kadının mecbur kaldığında yapabileceği bir işi, kendisine ve varsa çocuklarına maddi getiri sağlayabilecek bir mesleği olmasını isterim. Bu sadece bir dilek. İhtiyacı yoksa, çalışmak istemiyorsa ya da çocuğuna bakmak istemiyorsa çalışmaz, çalışmaz. Kimseyi ilgilendirmez bu. Eşi çalışıyor ve eve maddi olarak kazancı yetiyorsa tabii ki kadınlar evde oturup çocuklarına bakmak isterler, ben de isterdim. Memur olmasaydım, 2 senenin sonunda işe dönmek zorunda olmasaydım çocuğum okula başlayana kadar hayatta çalışmazdım. Hiç kolay değil evinde sıcacık yatağında çocuğunu bırakıp işe gitmek, kimse de keyfinden ya da ay ben özgürüm dediği için yapmaz bunu.
Ama evde durmak, bütün gün çocuğun bakımını üstlenmek, temizlik yapmak, yemek yapmak hem de defalarca, her öğün için o kadar zor ki. Hele benim gibi ev işinden hiç anlamayan biri için :))
Bir kadının evde yatıp toto büyütmesi, dinlenmesi çok zor. Ancak tamamen bilinçsiz anne olacak, koyacak çocuğu televizyonun önüne izletecek. Yemek filan hazır yiyecekler, temizliğe kadın gelecek belki öyle dinlenir kadın. Yoksa imkansız yani.
Bunun oyun saati var, aktivitesi var, kahvaltısı, ana öğünü, ara öğünü var.
Ayy cok severim,cogu da topukludur ayakkabilarimin
Bir tane babet tarzi var,valla tabanlarim aciyo giyince
Ayagim rahatta ediyo valla,baya baya giyiyorum günlük,boy kaygimda yok,esimle 10 12 cm fark vardir tas catlasa:))
Bende ev hanimiyimçalışırken özgür özgür takiliyorduk, şimdi iki çocuk biri hasta biri terminator gibi masAllah etrafımda. Aynı zamanda ev yemek falan toto büyütüyorum başka da bişey yaptığım yok
Ahhahha ama stiletto degil ki,dolgu topuk hepsi.Nasıl yürüyorsun anlatsana biraz. Ayaklar yana doğru kaymıyor mu, tabanların ve parmak uçların sızlamıyor mu. Ben topuklu giyince ayaklarıma çok üzülüyorum. Canım ayaklarım.
Ahhahha ama stiletto degil ki,dolgu topuk hepsi.
Valla hic birsey olmuyor,ayaklarim onda daha rahat,şundan var meselaEki Görüntüle 2553524
Bir de sunun gibi topuklular,asiri ve anti ergonomik degil yani:)Eki Görüntüle 2553526
Komik emojim kaybolmus yaaNasıl yürüyorsun anlatsana biraz. Ayaklar yana doğru kaymıyor mu, tabanların ve parmak uçların sızlamıyor mu. Ben topuklu giyince ayaklarıma çok üzülüyorum. Canım ayaklarım.
Kaybolmamış bak yaptım. Sola doğru çekiver beğen butonunu.Komik emojim kaybolmus yaa
Ondan evet biraz,uc kismi dar olunca daha iyi oluyor,hem daha guzel duruyor,ben dar uclu aliyorum...İlk fotodaki olur ama alttakini giyersem parmaklarım önden kaçmaya çalışıyor. Sabit durmuyor öne doğru kaykılıyor. Aşırı rahatsız.
Yok ya kaybolmus,dun de bi ara gittilerdi,benimkiler basina buyruk:))Kaybolmamış bak yaptım. Sola doğru çekiver beğen butonunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?