Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Bizi gereksiz işe yaramaz görüyor bazıları yalan yok kime neyse...

Ben kendi fikrimi söyleyeyim, her kadının mecbur kaldığında yapabileceği bir işi, kendisine ve varsa çocuklarına maddi getiri sağlayabilecek bir mesleği olmasını isterim. Bu sadece bir dilek. İhtiyacı yoksa, çalışmak istemiyorsa ya da çocuğuna bakmak istemiyorsa çalışmaz, çalışmaz. Kimseyi ilgilendirmez bu. Eşi çalışıyor ve eve maddi olarak kazancı yetiyorsa tabii ki kadınlar evde oturup çocuklarına bakmak isterler, ben de isterdim. Memur olmasaydım, 2 senenin sonunda işe dönmek zorunda olmasaydım çocuğum okula başlayana kadar hayatta çalışmazdım. Hiç kolay değil evinde sıcacık yatağında çocuğunu bırakıp işe gitmek, kimse de keyfinden ya da ay ben özgürüm dediği için yapmaz bunu.
Ama evde durmak, bütün gün çocuğun bakımını üstlenmek, temizlik yapmak, yemek yapmak hem de defalarca, her öğün için o kadar zor ki. Hele benim gibi ev işinden hiç anlamayan biri için :))
Bir kadının evde yatıp toto büyütmesi, dinlenmesi çok zor. Ancak tamamen bilinçsiz anne olacak, koyacak çocuğu televizyonun önüne izletecek. Yemek filan hazır yiyecekler, temizliğe kadın gelecek belki öyle dinlenir kadın. Yoksa imkansız yani.
Bunun oyun saati var, aktivitesi var, kahvaltısı, ana öğünü, ara öğünü var.

Çok çok haklısın canım anca bu kadar olur

Cooooooooooooooook severim bu şarkıyı

"Bak bu son perde
Oyun yok bundan sonra
Işık yok, hicbir sey yok
Yok yok yok !

Bir derdim var
Artik
Tuta-mam icimdee..."

BDV başlığını her gördüğümde de hatirlardim zaten.
Evde bağıra bağıra söylemişligim çoktur yalniz ve rockçu zamanlarimda.

Ayy cok severim,cogu da topukludur ayakkabilarimin
Bir tane babet tarzi var,valla tabanlarim aciyo giyince
Ayagim rahatta ediyo valla,baya baya giyiyorum günlük,boy kaygimda yok,esimle 10 12 cm fark vardir tas catlasa:))

Nasıl yürüyorsun anlatsana biraz. Ayaklar yana doğru kaymıyor mu, tabanların ve parmak uçların sızlamıyor mu. Ben topuklu giyince ayaklarıma çok üzülüyorum. Canım ayaklarım.

Ben bir de savaş planları yapıyorum. Görümcenin yeni atağı karşısında hazırlıklı olmam lazım. Pis sinsi benim onu üniversite okumadığı için aşağıladığımı söylemiş ki öyle bir şey yok. Ayrıca kendisi lisans mezunu. Aksine o bana "okudun, okuyorsun diye bir şey mi sanıyorsun kendini" dedi ben de "yok tatlım okumak işe yarasaydı sende yarardı zaten, diplomanın faydası olmuyor gelişime dedim. Nereden bu çıkarımı yaptı bilmiyorum ahsjsjjs.

Çok ağır konuşmuşum çok kırmışım. Şu an herkes kınıyor beni :)

Nasıl yürüyorsun anlatsana biraz. Ayaklar yana doğru kaymıyor mu, tabanların ve parmak uçların sızlamıyor mu. Ben topuklu giyince ayaklarıma çok üzülüyorum. Canım ayaklarım.
Ahhahha ama stiletto degil ki,dolgu topuk hepsi.
Valla hic birsey olmuyor,ayaklarim onda daha rahat,şundan var mesela
Bir de sunun gibi topuklular,asiri ve anti ergonomik degil yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…