- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
Ah ben de o boy olucaktı bu iradeyle mankenlere taş çıkartmazsaydım şerefsizim
Canım başlayınca gerisi gelir emin ol kaçamaklar olur ara sıra ama diyet değil de sağlıklı yemekler yemeyi rutine bindirirsen bu iş olur, spor zaten eğlenceli bişey haftada 3 gün gidersin hem kafan dağılır hem de yeni bi sen oluşur zamanla.
güzel kızım, sevgili yavrum
güzin abla gibi konuşucam ama....
yaa ben bu genç nesilin şişman olmasına çok üzülüyorum. bakıyorum gencecik üniversiteliler, 18-19 yaşında fil gibi. yazık değil mi size. kadın dediğin beğenilmek ister, güzel giyinmek ister. yürüyüş yap, diyet yap falan ama kendine bunu yapma. nasıl taşıyorsun o kiloları...
özgüvenini tamamen kaybedersin böyle giderse.
ve özgüven hayattaki en belirleyici şeylerden biridir.
zayıfla. irade göster
zaten diyet kelimesi bile bir itici geliyor sağlıklı beslenme daha güzel ve daha olumlu.Teşekkürler:)
Özgüven konusuna kesinlikle katılıyorum.Ben kilolu olduğumu düşündüğüm için kendi özgüvenimi kendim düşürüyorum sanırımbunu düzeltmeye çalışıcam
Sevgilinin olmamasi bir eksiklik degil canim. Kilo verme konusunda doktora gitmelisin hormonal bir sorun olabilir tedavi olursunSelam kızlar
Ben 22 yaşındayım.8 yaşımdan beri şişmanım.Küçükken bana musallat olan hayatımı mahveden şişmanlıktan kurtulamıyorum.Hayatımın en değerli yaşlarındayım ama bana zehir oluyor.İstediğimi rahatça yiyemiyorum yersem anında pişman oluyorum.Çoğu kadın için zevk olan alışveriş bana zehir olabiliyor.Artık bu durumdan çok sıkıldım.Diyet yapmaya çalışıyorum ama uyamıyorum.Yıllardır bu durumdayım artık çok sıkıldım.Benim hiç sevgilim olmadı biliyor musunuz? Şimdi herkes 14 şubatta neler yapacağının derdinde ama ben hayatımda hiç kimseden seni seviyorum sözcüğünü duymadım.Bunu da şişmanlığa bağlıyorum.Bilmiyorum belki de gerçek sebebi bu değil ama ben inanıdığım için sanırım böyle oluyor.Sizce ne yapmalıyım ?
antideprezanlar kilo yapıyor mu bende bir haftadır kullanmaya başladım başlamadan önce doktora sormuştum yapmaz demiştiDoktora gittim ama devlet hastanesindeki diyetisyenleri bilirsiniz sağlıklıyım değerlerim normal.Sadece antideprezsan kullanıyorum oda 5-6 kilo yapıp sonra duruyor. Ya kafam çok karışıyor irademe hakim olabiliyorum. Anlarsınız ya istediğimi rahat rahat giymek istiyorum.Dikkat ediyorum ama bir süre sonra motivasyonum düşüyor.Sizce motivasyonumu nasıl yüksek tutabilirim ?
Selam kızlar
Ben 22 yaşındayım.8 yaşımdan beri şişmanım.Küçükken bana musallat olan hayatımı mahveden şişmanlıktan kurtulamıyorum.Hayatımın en değerli yaşlarındayım ama bana zehir oluyor.İstediğimi rahatça yiyemiyorum yersem anında pişman oluyorum.Çoğu kadın için zevk olan alışveriş bana zehir olabiliyor.Artık bu durumdan çok sıkıldım.Diyet yapmaya çalışıyorum ama uyamıyorum.Yıllardır bu durumdayım artık çok sıkıldım.Benim hiç sevgilim olmadı biliyor musunuz? Şimdi herkes 14 şubatta neler yapacağının derdinde ama ben hayatımda hiç kimseden seni seviyorum sözcüğünü duymadım.Bunu da şişmanlığa bağlıyorum.Bilmiyorum belki de gerçek sebebi bu değil ama ben inanıdığım için sanırım böyle oluyor.Sizce ne yapmalıyım ?
antideprezanlar kilo yapıyor mu bende bir haftadır kullanmaya başladım başlamadan önce doktora sormuştum yapmaz demişti
şişmansın ama ne kadar...
1.60 olup 80 kilo olan var 1.80 olup 80 kilo olan var...
Bende kiloluyum o yuzden duygularinizi cok iyi anliyorum.1 haftadir yedigime ictigime dikkat ediyorum 1 kilo verdim.Oncelikle tatli ekmegi hayatinizdan cikarin.yemek olculerinizi azaltin gunde 1 saat spor yapin hemen farkedersiniz.Ve bi doktora gidip sekerinize ve hormonunuza baktirmanizi oneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?