bu kilo verilemeyecek bir kilo değil. ordan burdan duyduğun diyetlerle de sağlıklı kilo veremezsin. git bir hastahaneye doktorun verdiği diyeti uzun süreli uygula. öyle de bir kilo verirsin ki sen bile şaşarsın.
kilo konusunda kendimden örnek vermek istiyorum. ben çok zayıf bir kızdım kilo almak için makarna ile ekmek yerdim sonra ergenlik döneminde bir anda pufff diye açılmaya, genleşmeye başladım. boyum da sıksan 165. lisede 75 kilo idim ve ayynı senin gibi giyinmek dertti. her alışverişte ağlama krizlerindeydim yalnız senden bir farkım vardı ben hep açtım. 1 paket altınbaşak isküvi ile gün geçirmeye çalışıyordum. ne diyetler ne diyetler? sonuç mu? hipoglisemi, reflü. bilinçsiz spor nedeniyle menüsküs, boyunda hasar...
şimdi 55-58 arası geziyorum. ve ne zaman kilo vermeye başladım biliyor musun? saçma diyetleri bırakıp, az, sık yiyerek, abur cuburu kesip, sadece yürüyüş yaparak.
bu arada kilonun sevgili ile inan alakası yok. ne kilolu hatunlar ne güzel ilişkiler yaşıyor. sen dişisin, bunun farkında ol. her zaman temiz, pozitif ve bakımlı ol. kendine güven.