- 21 Eylül 2019
- 326
- 380
- 43
-
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Peki ben söyledikten sonra bunu kendi lehine çevirmeye çalışırsa ben nasıl anlayabilirim böyle bi niyeti? Ben söyledim o da yok sorun değil benim için dedi ama evlilik amacıyla değil başka amaçlar için görüşmeye devam ederse niyetini nerden bilebilirim?
Demek istedigim en ufak bir kavgada kocanada boyle yapmisindir ondan gecinemedin gibi seyler soyler üzülürsün.Buna benzer birçok evlilikler oldu çevremde ailemde. Hiç kimsenin başına kaktığını duymadım ama. Çünkü karşı taraf bunu kabul ederek evliliğini yaptı, çocukları olan ama bekar biriyle evlenen insanlar da var ama bu başa kakma durumu değil. Benim burda kafama taktığım şey kendimde eksik gördüğüm bi yön olduğu için değil, boşandığımı söyleme zamanını doğru ayarlamaya çalışıyorum.
Niye bu kadar agresifsiniz? Bana özel mi yoksa her konuda böyle tuhafmısınızdır? Telefonla konuşmak için öğle arasına girmesini bekliyorum zaten yazdım bugün kesin söyleyeceğimi. Böyle süslü cümleler kurarak laf soktuğunuzu falanmı sanıyosunuz?7 sayfa olacak hala anlatmadınız mı?
Kaç üyenin daha buluşmadan anlat demesini bekliyorsunuz üye toplayıp geleyim
10 gündür tanışıyoruz ve tam anlamıyla flört değil bu. İlk başta hemen söyleseydim niyetini bilemezdimki. Belkide sadece cinsellik içim görüşecekti benimle. Şimdi en azından adam hakkında az da olsa fikrim var. Öyle biri değil. En azından öyle görünüyo. Ama ilk günden bunu bilemezdim. Şu zamanda kimseye güvenemiyoruz sonuçtaBelki adam boşanmış biriyle flört etmek istemiyordur bu tercihi onun elinden alıyorsunuz. Flört ettikten sonra söylemek bana samimi ve güvenilir gelmiyor. Boşanmış olduğunu bilse belki hiç o ilgiyi göstermeyecekti sonuçta belkide kendi gibi o yola hiç girmemiş biriyle olmak istiyordur değil mi ? Yanlış anlamayın ben de boşandım. Ama saklamanız veya görüşünce söylemeniz hoş değil çünkü konusu açılmış ve o söz attığını söylemiş. Malesef siz üstünü örtmüşsünüz. Daha 10 gün tanıdığınız birini kaybetmekten bukadar korkmanız normal mi peki? Duygusal boşluktan kaynaklanmasın budurum? Bir kere bunu tecrübe eden birinin yoğurdu üflemesi gerekmez mi? Çabuk bağlandın bence bu durumda karşındakinin sana uygun olduğunu nasıl analiz ediceksin ?
Kesinlikle bağlansın zaman geçsin diye düşünmedim. Sadece msjlaştığı birine ne kadar bağlanabilirki zaten? Yüzyüze bile görmedi daha beni. Belki bu durumumu söylemeden bile biz zaten anlaşamayacaktık. Ya da niyeti iyi olmayan biri çıkacaktı, bilemezdim bunuO size söz attığını söylediği an söylemeliydiniz siz de.
Siz sanki biraz vakit geçirelim bağlanalım bunu sorun edemeyecek kıvama gelsin diye beklemişsiniz
Adam için önemli değilse ilişkinin herhangi bir evresinde de önemli olmayacaktır bu durum, keşke "saklamış" havası olacağını öngörebilseydiniz.
Kötü olmuş.
Evet derhal söyleyin ama doğal olsun, gizli bir bilgi veriyormuş ya da ezikçe bir şey varmış gibi davranmayın.
Öncelikle ben kesinlikle sosyal medyadan tanışıp yuva kurma hayalleri kurmayı doğru bulmuyorum ki bunun tartışılacak bir yanı yok siz doğru buluyorsunuz ki bu yola girmissiniz.Selam kızlar, yine ben :)
Derdim bitmiyo hiç ama bu sefer biraz daha büyük bi derdim var
3 yıl önce evliliğim bitti. Ve artık son zamanlarda hayatımda biri olsun ailem yuvam olsun istiyorum. Tabi ki sadece çocuk için değil ama ben evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyorum
Yakın zamanda biriyle tanıştım. Msjlaştık bir de kamerada görüştük. İyi birine benziyor, mesleği de gayet saygı duyulan hatta birazda çekinilen bir meslek. Güven veren cinsten yani. Ama tabiki bu iş mesleğe değil karaktere bakıyor mlesef. Yine de ilk izlenim gayet iyi.
Sosyal medyada arkadaş olduk ilk başta ama onun bulunduğu şehir benim doğup büyüdüğüm yıllarca kaldığım şehir. Onu tanıyan arkadaşlarım var yani. Ama biz hiç yüzyüze görüşmedik. Bu haftasonu görüşelim diye plan yaptık ikimizede yakın bi şehirde. Kendi şehrime gelmesini istemiyorum çünkü küçük bir şehirde yaşıyorum başbaşa görüşmek istemedim birileri görmesin diye. O da kendi yaşadığı şehre çağırdı onu da ben istemedim ayağına gitmiş olurum diye.
Şimdi gelelim dertlerime
Birincisi yanlış yapmıyorum değil mi? Yani bir şekilde yüzyüze gelmemiz gerekiyordu daha yakındam tanıyabilmek adına. Ama yine de acaba başka türlümü olmalıydı diyorum.
Diğer sorunum hatta en büyüğü evlenip ayrıldıgımı bilmiyor. O sözlenmiş bikaç yıl önce ayrılmış. Laf arasında söyledi hatta bana da sordu aşk konusu diye ama ben konuyu kapattım kamerada konuşurken böyle bişeyden bahsetmek istemedim. Sonuçta uzun süredir tanıdığım biri değil.
Ama diğer yandan acaba yüzyüze görüşmeye gitmedenmi söylemeliyim? Yoksa yüzyüze gelince mi? Bi arkadaşım yüzyüze gelmeden konuşmamın daha mantıklıolacağını eğer durumu kabul edemeyecek gibiyse tepkisini belli eder belki de hiç karşı karşıya gelmezsiniz dedi.
Ama kafam çok karışık. Kaybetmek istemiyorum onu iyi birine benziyor kariyeri işi gayet düzgün ama küçük bi ilçede doğmuş büyümüş ailesi de anladığım kadarıyla muhafazakar insanlar belki kabul etmeyebilir.
Ben bunu söylerken nasıl bi konuşma yapmalıyım? Daha önce bu konu hakkında konuşan varsa fikirlerinizi yazarsanız çook sevinirim çünkü kafam çok karışıkkkk( bu arada beni fiziki olarak çok beğendiğini söyledi yani direkt söylemese de böyle düşündüğünü hissettirdi hatta bana sürekli soruyor nasıl birini hayatımda istediğimi nelerden hoşlandığımı vsvs. Ama evlenip ayrıldıgımı öğrenince ne tepki verir kestiremiyorum
Diğer yandan belkide ilerde zaten kararım olumsuz olacak anlaşamayacağız yani. Benim evlenip ayrılmış olmamla ilgisi olmadan birbirimizi tanıdıktan sonra olmayacak bu iş, o yüzden herşeyimi dökmeye gerek var mı
Telefonda sana birşey söylemem gerekiyor önemli diye söze eğer sorun ediceksen görüşmeyelim yüz yüze de diye söyleyin anlatın devamındaSelam kızlar, yine ben :)
Derdim bitmiyo hiç ama bu sefer biraz daha büyük bi derdim var
3 yıl önce evliliğim bitti. Ve artık son zamanlarda hayatımda biri olsun ailem yuvam olsun istiyorum. Tabi ki sadece çocuk için değil ama ben evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyorum
Yakın zamanda biriyle tanıştım. Msjlaştık bir de kamerada görüştük. İyi birine benziyor, mesleği de gayet saygı duyulan hatta birazda çekinilen bir meslek. Güven veren cinsten yani. Ama tabiki bu iş mesleğe değil karaktere bakıyor mlesef. Yine de ilk izlenim gayet iyi.
Sosyal medyada arkadaş olduk ilk başta ama onun bulunduğu şehir benim doğup büyüdüğüm yıllarca kaldığım şehir. Onu tanıyan arkadaşlarım var yani. Ama biz hiç yüzyüze görüşmedik. Bu haftasonu görüşelim diye plan yaptık ikimizede yakın bi şehirde. Kendi şehrime gelmesini istemiyorum çünkü küçük bir şehirde yaşıyorum başbaşa görüşmek istemedim birileri görmesin diye. O da kendi yaşadığı şehre çağırdı onu da ben istemedim ayağına gitmiş olurum diye.
Şimdi gelelim dertlerime
Birincisi yanlış yapmıyorum değil mi? Yani bir şekilde yüzyüze gelmemiz gerekiyordu daha yakındam tanıyabilmek adına. Ama yine de acaba başka türlümü olmalıydı diyorum.
Diğer sorunum hatta en büyüğü evlenip ayrıldıgımı bilmiyor. O sözlenmiş bikaç yıl önce ayrılmış. Laf arasında söyledi hatta bana da sordu aşk konusu diye ama ben konuyu kapattım kamerada konuşurken böyle bişeyden bahsetmek istemedim. Sonuçta uzun süredir tanıdığım biri değil.
Ama diğer yandan acaba yüzyüze görüşmeye gitmedenmi söylemeliyim? Yoksa yüzyüze gelince mi? Bi arkadaşım yüzyüze gelmeden konuşmamın daha mantıklıolacağını eğer durumu kabul edemeyecek gibiyse tepkisini belli eder belki de hiç karşı karşıya gelmezsiniz dedi.
Ama kafam çok karışık. Kaybetmek istemiyorum onu iyi birine benziyor kariyeri işi gayet düzgün ama küçük bi ilçede doğmuş büyümüş ailesi de anladığım kadarıyla muhafazakar insanlar belki kabul etmeyebilir.
Ben bunu söylerken nasıl bi konuşma yapmalıyım? Daha önce bu konu hakkında konuşan varsa fikirlerinizi yazarsanız çook sevinirim çünkü kafam çok karışıkkkk( bu arada beni fiziki olarak çok beğendiğini söyledi yani direkt söylemese de böyle düşündüğünü hissettirdi hatta bana sürekli soruyor nasıl birini hayatımda istediğimi nelerden hoşlandığımı vsvs. Ama evlenip ayrıldıgımı öğrenince ne tepki verir kestiremiyorum
Diğer yandan belkide ilerde zaten kararım olumsuz olacak anlaşamayacağız yani. Benim evlenip ayrılmış olmamla ilgisi olmadan birbirimizi tanıdıktan sonra olmayacak bu iş, o yüzden herşeyimi dökmeye gerek var mı
Ay yok yahu eltim misin ki laf sokayımNiye bu kadar agresifsiniz? Bana özel mi yoksa her konuda böyle tuhafmısınızdır? Telefonla konuşmak için öğle arasına girmesini bekliyorum zaten yazdım bugün kesin söyleyeceğimi. Böyle süslü cümleler kurarak laf soktuğunuzu falanmı sanıyosunuz?
Güncelleme yaptım..Konu sahibi son durum nedir? Söylediniz mi? Tepkisi ne oldu?
Hayırlısı olsun. Doğru olanı yaptın, ilk etapta bocalaması normal, beklemediği bir şeyi duydu. Bu tepkiyi yüz yüzeyken alsaydın daha çok üzülürdün. Böylesi kesinlikle senin için daha iyi olacak oldu.Güncelleme yaptım..
Evet msj yazdı. Yine de görüşelim bi kahve içelim dedi. Israr etti. Ben istemedim ama.Güncellemeyi okudum. Görüşmeden konuşman çok iyi olmuş o halde. Mesaj attı mı? Hayırlısı olsun.