Bir derdiiiim var artııığkk tutamam içimdeeeğ

Evlilik amacıyla görüşüp görüşmediğini şimdi de bilemezsiniz ki. Hiç evlenmemiş olman çok iyi anlaşıp evleneceğiniz anlamına da gelmiyor. Evlenip ayrılmanda illa olmayacak bu iş anlamına gelmiyor. Belki sen istemezsin, belki o. Bu işler belli olmaz. Evlenmek kadar normal bir durum ayrılmak. Ama Bu durumu saklamamalısın. söylemelisin. Arkadaş olarak görüşürüzsünüz zaman neyi gösterirse artık...
Birde benden bir tavsiye ilk görüşmede evlilik beklentisi içinde olduğunu bu kadar belli etme.

Yüzyüze görüşmeden konuşun. Belki görüşünce çok etkilenecesiniz ve adam bu durumu kabul etmeyecek. İkinizde üzülürsünüz. Olmayacaksa hiç görüşmeyin başlamadan bitsin.

Demek istedigim en ufak bir kavgada kocanada boyle yapmisindir ondan gecinemedin gibi seyler soyler üzülürsün.

7 sayfa olacak hala anlatmadınız mı?
Kaç üyenin daha buluşmadan anlat demesini bekliyorsunuz üye toplayıp geleyim
Niye bu kadar agresifsiniz? Bana özel mi yoksa her konuda böyle tuhafmısınızdır? Telefonla konuşmak için öğle arasına girmesini bekliyorum zaten yazdım bugün kesin söyleyeceğimi. Böyle süslü cümleler kurarak laf soktuğunuzu falanmı sanıyosunuz?

10 gündür tanışıyoruz ve tam anlamıyla flört değil bu. İlk başta hemen söyleseydim niyetini bilemezdimki. Belkide sadece cinsellik içim görüşecekti benimle. Şimdi en azından adam hakkında az da olsa fikrim var. Öyle biri değil. En azından öyle görünüyo. Ama ilk günden bunu bilemezdim. Şu zamanda kimseye güvenemiyoruz sonuçta

Kesinlikle bağlansın zaman geçsin diye düşünmedim. Sadece msjlaştığı birine ne kadar bağlanabilirki zaten? Yüzyüze bile görmedi daha beni. Belki bu durumumu söylemeden bile biz zaten anlaşamayacaktık. Ya da niyeti iyi olmayan biri çıkacaktı, bilemezdim bunu

Öncelikle ben kesinlikle sosyal medyadan tanışıp yuva kurma hayalleri kurmayı doğru bulmuyorum ki bunun tartışılacak bir yanı yok siz doğru buluyorsunuz ki bu yola girmissiniz.
Evlenip ayrıldığınızı kesinlikle söylemelisiniz . Arkadaşınız haklı belki bunu kabul etmeyip görüşmeyi bitirecek , yol kat edip sonra söylemek daha yaralayıcı olur üstelik karşı tarafı kandırmaya girmiş olur durum.

Telefonda sana birşey söylemem gerekiyor önemli diye söze eğer sorun ediceksen görüşmeyelim yüz yüze de diye söyleyin anlatın devamında

Önce söylemeniz gereken şeyi en son söylemişsiniz hatta daha söyleyeceksiniz?
Evlenip ayrılmak okadar kötü bisey mi?
Cinsel anlamda kullanılmak istememek ne demek siz istemediğiniz sürece kim ne yapabilir?
Bana böyle bir durumu en son söyleyen birine asla güvenmezdim.

Görüşünce fikri değişir belki kabul eder evlenip ayrıldığımı diye düşünüyorsunuz muhtemelen ama bence söylemeniz daha uygun olur. Bununla ilgili söyle anım var. En yakin kız arkadaşım bekar hic evlenmedi, birileri sayesinde bir adamla görüşmeye başladı. Ama farklı şehirlerde yaşıyorlar. Bi kac ay sonra adam geldi yüz yuze görüşmek icin ve evlenip ayrıldığını, hatta bir cocugu oldugunu soyledi. Arkadaşım resmen yıkıldı çünkü cok beğenmişti adami ama boyle bir sey saklanmamali gelmeden önce soylemesi lazimdi, guvenim kırıldı diyebir daha görüşmedi onunla.

konu ne olursa olsun dürüst olun. bir ilişkinin nasıl başladığı çok önemli. yalanlarla başlayan hiçbir işten hayır gelmez.

Ay yok yahu eltim misin ki laf sokayım
İlk 3 sayfayı okudum her mesajını takipleyemedim kusura bakma
Konunun başına güncelleme koymalısın
İyi madem yorumlar faydalı olduysa ne mutlu
Yoksa adama yüzyüze söylesen o an ki soğuk rüzgarlar, telefonda söylesen o an ki sessizliği seni daha çok üzerdi

Hiç görmediğiniz biriyke 10 günde nasıl güvenipte görüşüyorsunuz ki, ben şahsen çok korkuyorum. Bence bir süre konuşsaydınız her şeyini anlatsaydın, az çok niyetini de anlardın, baktın içine sindi güvenilir diye algıladınız o da her şeyinizi bile bile devam ediyorsa o zaman görüşürdünğz

Bence konuşmanın en başında kendinizi tanıtırken karşı tarafa söylemeniz gerekirdi.Eğer tercihi başka yönde olursa da saygı duyardınız.Şimdi olayları buraya getirip bu saatten sonra söyleyince eğer kötü bir tepki verirse o zaman sizin gururunuz daha da kırılmış olacak.Karşı tarafın sizin hakkınızda herşeyi en başından bilmeye hakkı var.

Güncellemeyi okudum. Görüşmeden konuşman çok iyi olmuş o halde. Mesaj attı mı? Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…