Bir derdiiiim var artııığkk tutamam içimdeeeğ

Hayırlısı olsun. Doğru olanı yaptın, ilk etapta bocalaması normal, beklemediği bir şeyi duydu. Bu tepkiyi yüz yüzeyken alsaydın daha çok üzülürdün. Böylesi kesinlikle senin için daha iyi olacak oldu.
Msjda yine de görüşelim bi kahve içelim o kadar zamandır konuşuyoruz dedi.
Her ne olursa olsun tamam diyemem ama bi görüşelim dersen plan geçerlidir benim için dedi. Ben de bu sözüne karşılık istemedim görüşmeyi. Zaman kaybı olurdu

Görüşünce fikri değişir belki kabul eder evlenip ayrıldığımı diye düşünüyorsunuz muhtemelen ama bence söylemeniz daha uygun olur. Bununla ilgili söyle anım var. En yakin kız arkadaşım bekar hic evlenmedi, birileri sayesinde bir adamla görüşmeye başladı. Ama farklı şehirlerde yaşıyorlar. Bi kac ay sonra adam geldi yüz yuze görüşmek icin ve evlenip ayrıldığını, hatta bir cocugu oldugunu soyledi. Arkadaşım resmen yıkıldı çünkü cok beğenmişti adami ama boyle bir sey saklanmamali gelmeden önce soylemesi lazimdi, guvenim kırıldı diyebir daha görüşmedi onunla.
Sonrasında ne oldu peki arkadaşınız görüşmeye devam etmedi mi?

Sonrasında ne oldu peki arkadaşınız görüşmeye devam etmedi mi?
Benim arkadaşım da boşandı ve çocuğu vardı. Bekar biri ile görüşmeye başladı. Evlilik konusunu açılınca boşanmış olduğunu söyledi. Tabiki bir bocalama yaşadı karşı taraf ki bu çok normal. Sonra ailesinde karşı çıkanlar da oldu. Ama buna rağmen evlendiler ve çocukları oldu hatta şimdi. Gayet mutlular.

Msjda yine de görüşelim bi kahve içelim o kadar zamandır konuşuyoruz dedi.
Her ne olursa olsun tamam diyemem ama bi görüşelim dersen plan geçerlidir benim için dedi. Ben de bu sözüne karşılık istemedim görüşmeyi. Zaman kaybı olurdu
Yine de.... Bu kelime çok anlamlı demekki kabul etmiyor ama sizede yinede Bi kahve içelim diyor kaba olmamak adına bencede görüşmeyin fikri belli siz üzülürsünüz inşallah daha iyi biri çıkar karşına

Güncelleme yaptım..

Karşı tarafa saygı duymaktan başka birşey gelmez elden bu durumda ama ben toplum olarak boşanmış olmanın ikili ilişkilerde özellikle erkekler tarafından neden devlet meselesi haline getirildiğini anlamıyorum.
Yani ha sevgilinle yıllarca sevgili olup ayrılmışsın, ha evli olup ayrılmışsın ne farkı var? Konu bekaret mi? Bana göre onun da hiçbir anlamı yok ya neyse..
Ben sizin durumunuzda olsam çok iyi anlaştığımız halde sırf bu yüzden sanki adam öldürmüşüm gibi beni gözardı eden birinden kurtulduğuma sevinirdim. Yine de bir kahve içelimmiş.. Cümledeki o ‘yine de’ kelimesinin manası nedir yani. Ne sanıyor kendini..

Karşı tarafa saygı duymaktan başka birşey gelmez elden bu durumda ama ben toplum olarak boşanmış olmanın ikili ilişkilerde özellikle erkekler tarafından neden devlet meselesi haline getirildiğini anlamıyorum.
Yani ha sevgilinle yıllarca sevgili olup ayrılmışsın, ha evli olup ayrılmışsın ne farkı var? Konu bekaret mi? Bana göre onun da hiçbir anlamı yok ya neyse..
Ben sizin durumunuzda olsam çok iyi anlaştığımız halde sırf bu yüzden sanki adam öldürmüşüm gibi beni gözardı eden birinden kurtulduğuma sevinirdim. Yine de bir kahve içelimmiş.. Cümledeki o ‘yine de’ kelimesinin manası nedir yani. Ne sanıyor kendini..
Şimdi de ısrarla görüşmek istiyor. Ben hayır dedikçe. Ne yapmam gerektiğini şaşırdım. Yüzyüzeyken etkileneceğini mi düşünüyor acaba, sonuçta ikimizde başka bir şehre gidicez buluşma için niye bu kadar uğraşsın? Yada içimde kalmasın görüşme diye düşünüyor

Şimdi de ısrarla görüşmek istiyor. Ben hayır dedikçe. Ne yapmam gerektiğini şaşırdım. Yüzyüzeyken etkileneceğini mi düşünüyor acaba, sonuçta ikimizde başka bir şehre gidicez buluşma için niye bu kadar uğraşsın? Yada içimde kalmasın görüşme diye düşünüyor

Eğer içinizde kalacaksa ve merak ediyorsanız görüşün. Sonuçta ilk buluşmada aşık olacak değilsiniz ya.. Ben olsam görüşmezdim sanırım.. Yada bence öylesine görüşüp bi haline tavrına bakıp sonra da bilerek siz onu istemeyin :KK53: Ders olsun.

Ben görüşmeyin diye tavsiyede bulunayım size.
Evlenip boşanmış biri olarak yeterince yorulmuşsunuzdur diye düşünüyorum. Bu adam ve ailesi sizi yorar. Bu bakış açısına sahip bir insanla mutlu olabileceğinizi sanmıyorum.

Ben beyefendiyi hiç olumsuz bulmadım. Mutasıp bir ailede yetişmiş olmasına rağmen hayır deyip çıkışmamış size kendini oldukça net ifade etmiş. Sizden etkilendiğini düşünüyorum ben. Farklı bi niyeti olsa ayrıca sorun yok falan deyip devam ederdi ilişkiye, kartları gayet açık oynamış siz durumu apaçık ifade etmemiş olmanıza rağmen. Bi görüşün kahve için kestirip atmayın hemen.

Israr etmesi acaba sadece meraktan mi sizi mi merak ediyor yoksa gercekten niyeti var mi ? Sizde karsilikli duygular olusursa,is ciddiye binerse bir de aile sorun cikarirsa uzulursunuz.Bilemedim simdi gorusmek mi gorusmemek mi ?

Ben beyefendiyi hiç olumsuz bulmadım. Mutasıp bir ailede yetişmiş olmasına rağmen hayır deyip çıkışmamış size kendini oldukça net ifade etmiş. Sizden etkilendiğini düşünüyorum ben. Farklı bi niyeti olsa ayrıca sorun yok falan deyip devam ederdi ilişkiye, kartları gayet açık oynamış siz durumu apaçık ifade etmemiş olmanıza rağmen. Bi görüşün kahve için kestirip atmayın hemen.
Gerçekten mi? İlk defa böyle bi yorum okuyorum. Sevindim ne yalan söyleyim. Dün akşamdan beri çok mutsuz hissediyorum kendimi :KK43:

Israr etmesi acaba sadece meraktan mi sizi mi merak ediyor yoksa gercekten niyeti var mi ? Sizde karsilikli duygular olusursa,is ciddiye binerse bir de aile sorun cikarirsa uzulursunuz.Bilemedim simdi gorusmek mi gorusmemek mi ?
Sabahtan beri arıyor msj yazıyor. Ama buluştuktan sonra arayıp sormazsa bu iş olmaz derse daha çok üzülürüm..

Gerçekten mi? İlk defa böyle bi yorum okuyorum. Sevindim ne yalan söyleyim. Dün akşamdan beri çok mutsuz hissediyorum kendimi :KK43:
Bence bi şans verin. Tabi aşırı ümitlenmeyin kendinizi kaptırmayın ama denemeye değer bence kesinlikle. Çekinceleri olabilir ama bana sizden yararlanmaya çalışacak gibi öyle bir rahatsızlığınız var diye diyorum. Umarım her şey güzel olur sizin adınıza, üzülmeyin lütfen 💕

Bence bi şans verin. Tabi aşırı ümitlenmeyin kendinizi kaptırmayın ama denemeye değer bence kesinlikle. Çekinceleri olabilir ama bana sizden yararlanmaya çalışacak gibi öyle bir rahatsızlığınız var diye diyorum. Umarım her şey güzel olur sizin adınıza, üzülmeyin lütfen 💕
Çok teşekkür ederiiim :KK200: umarım dediğiniz gibi olur. Çok kaptırmamaya çalışıyorum ama bi şansı hakediyoruz yine de. En azından hiç yüz yüze gelmedik demeyelim.

Ailesi bunu kabul etmeyecekse bu durum sizi yormaz mi? Siz bilirsiniz de sanirim ben gitmezdim. Ileride baglandikca ayrilmasi daha zor olur cunku.
Ailesi belki beni tanıyınca kabullenir, sonuçta beni hiç tanımıyorlar önyargılı olmaları çok normal değil mi? Ben mi iyimser düşünüyorum yoksa? Benim de bekar abim var evlenmiş ayrılmış biriyle tanışsa görüşmek istese benim ailem kızı tanımak ister ya da neden ayrıldığını bilmek ister. Ama hiç tanımadan kestirip atmazlar.

X