Bir derdiiiim var artııığkk tutamam içimdeeeğ

özel olan bir cok sey konusulmustır zaten. Bunu ilk basta soyleyecrktınız. Ben sırf bu yuzden negatıf dusunurdum.

Kabul etsede olmaz bunu hep basìna kakar ilerde .
Buna benzer birçok evlilikler oldu çevremde ailemde. Hiç kimsenin başına kaktığını duymadım ama. Çünkü karşı taraf bunu kabul ederek evliliğini yaptı, çocukları olan ama bekar biriyle evlenen insanlar da var ama bu başa kakma durumu değil. Benim burda kafama taktığım şey kendimde eksik gördüğüm bi yön olduğu için değil, boşandığımı söyleme zamanını doğru ayarlamaya çalışıyorum.

özel olan bir cok sey konusulmustır zaten. Bunu ilk basta soyleyecrktınız. Ben sırf bu yuzden negatıf dusunurdum.
Özel olan derken o anlattı sadece sözlenip ayrıldıgını. Bana da sordu ben de zamanla tanırız birbirimizi şimdi bunları konuşmak için erken dedim. Çünkü daha toplamda on gündür tanışıyoruz. Tutupta daha bikaç gündür tanıdığım birine aa bu arada ben de evlendim ayrıldım diyemezdim. Bence esas o zaman olumsuz düşünürdü.

Soylemeden once Asık olmasını mı beklıyorsun

Soylemeden once Asık olmasını mı beklıyorsun
AŞık olmak kısa sürede olacak bi durum değil. Bunu hepimiz biliyoruz. Böyle bi düşüncem olsa hiç söyleme olayına girmem. Aylar geçer ondan sonra söylerim. Ben yanyana gelmeden mi söylesem daha doğru olur yoksa telefonda söylesem mi.. bu ikilemdeyim.

Bana bu durum 1 aydir soylenmemis olsa karsimdakine guvenim yerle bir olurdu.Kendisi aciksozlulukle soylemis soz attigini ve size sormus ve siz de mirin kirinla malesef resmen gecistirmissiniz.Hatali davranmissiniz.Durumu bulusmadan soyleyin.Yuzyuzeyken istemediginiz bir tepkiyle karsilasabilirsiniz yoksa.

Tabi ki görüşmeden önce söyleyin. Belki adama aşık olacaksanız görünce ve adam önceden evlendiğinizi öğrenince sizi istemeyecek, gereksiz yere aşk acısı çekmeye değer mi ? Erkeğin yerinde olsam, evlenip ayrıldığınız için değil baştan dürüst davranmadığınız için istemem böyle bir şeyi.

Adam kendisinin geçmiş ilişkisini söylediğine göre "geçmişi önemsiyor" demektir. Sizinkini öğrenmek için söylemiştir hatta diye düşünüyorum.
Boşanmak; nişan atmak, söz atmak ve ya sevgiliden ayrılmak gibi olağan. Siz çekinmişsiniz ama keşke o anda "ben de boşandım." deseydiniz. Şimdi yüzyüze gelince, adam size tavır değiştirirse incinirsiniz.
Bence buluşmaya gitmeden önce söyleyin derim.
Ki boşanmış olmanız aşka engel değil ama bunları söylerken bile utanıyorum. Kadın sanki birini öldürmüş gibi çekiniyor. Ah toplum ah...

Medeni durum insanın özeli değil ki daha yeni tanıştık deyip söylemeden beklemişsin. Karşı taraf bagsetmiş mesela durumundan

Daha önce biriyle beraber olduğu için bile kadını terkeden adamlar varken sizin evlendiğinizi saklamanız hiç doğru değil. Zaten ilk önce söylemeniz gerekirdi. Sizin de üzülmemeniz için.

Medeni durum özel birşey mi? Etrafınızda sizi tanıyan herkesin bildiği ve saklanmaya gerek olmayan bir durum aslında. Geçmişte sözlendigini söylediğinde sizde başınızdan bir evlilik geçtiğini söylemeliydiniz.

Yerinizde olsam buluşmaya gitmeden söylerdim, yüzyüze vereceği tepki olumsuz olursa daha çok canınızı sıkabilir.

@missche
Daha önce biriyle beraber olduğu için bile kadını terkeden adamlar varken sizin evlendiğinizi saklamanız hiç doğru değil. Zaten ilk önce söylemeniz gerekirdi. Sizin de üzülmemeniz için.
Peki msjla mı yazmalıyım yoksa telefonla konuşurkenmi ?

Öncelikle evlenip boşanmanın saklanacak bişey olmadığını idrak edin, kabullenin ve sonra hemen söyleyin
Diğer türlü sanki çok kötü bişey ve saklama gereği duydunuz gibi oluyor büsbütün güvensizlik

Evlenip ayrılmak özel bir şey değil ki gizli kalması gereken. Ayıp bir şey mi yaptınız niye çekiniyorsunuz ama söylemediğiniz her gün hakkınızda negatif düşünme ihtimalini arttırır hayat böyle herkes kendi durumunu şartlarını döker ortaya kabul edilirse devam edilir edilmezse herkes yoluna bakar 10günde kaybetme korkusu yaşayacak kadar bağlanmış olamazsınız evlenip ayrılmış boşanma travmasını bile atanmış birisiniz bu ne ki bu yuzden giderse gitsin zaten daha iyi olur

Söyleyin bencede , soylemeyerek hata yapmışsınız bilmesi gerek onunda eğer kaldiramicak bir insansa baştan konusulmus olur hersey . Hakkınızda hayırlısı olsun , mutluluklar :)

Yani davul zurnayla bütün aleme ilan edilen bir şeyin özel sayılması çok garip.
Ne güzel adam size söylemiş tam lafın yeri gelmiş, o an siz de söylemeliydiniz.
Şu andan sonrası bence çok güven zedeleyici bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…