Bir derdiiiim var artııığkk tutamam içimdeeeğ

Öncelikle evlenip boşanmanın saklanacak bişey olmadığını idrak edin, kabullenin ve sonra hemen söyleyin
Diğer türlü sanki çok kötü bişey ve saklama gereği duydunuz gibi oluyor büsbütün güvensizlik
Şimdi konuştum öğle arası arıycam anlatcam. Nasıl söyleyim peki? Dediğiniz gibi kaç gündür söylemedim yanlış düşünmesini istemiyorum

Yani davul zurnayla bütün aleme ilan edilen bir şeyin özel sayılması çok garip.
Ne güzel adam size söylemiş tam lafın yeri gelmiş, o an siz de söylemeliydiniz.
Şu andan sonrası bence çok güven zedeleyici bir durum.
Demeyin böyle üzülüyorummm :KK43: ben de söylemek istedim ama ikinci gün konusu açılınca anlattı o da sözlendiğini özellikle değil yani, ben de söyleyemedim işte ama dürüst olmak istemediğim için değil. Sadece çekindim. Bugün öğlen konuşcaz telefonda söylicem çünkü salı günü yüzyüze görüşcez

Nasıl rahat ederseniz. Ama bence telefonda daha iyi olur kendinizi ve neden sakladığınızı daha iyi anlatırsınız.
Nasıl anlatıyım peki bu zamana kadar söylememiş oldğumu? Gerçekten bilerek saklamadım sadece o an söyleyemedim yeni tanıyorum diye. Kötü bişey yapmışım gibi hissediyorum :KK43:

Şimdi konuştum öğle arası arıycam anlatcam. Nasıl söyleyim peki? Dediğiniz gibi kaç gündür söylemedim yanlış düşünmesini istemiyorum
Dosdoğsu bence, selam nasılsın nasılsın bu arada görüşmeden söylemek istedim ben evlenip ayrıldım bu durum senin içim sorun ise hiç görüşmeyiz yüz yüze diye düşündüm şeklinde lütfen zor değil çünkü siz utanılacak yüz kızartıcı bir suç işlemediniz gayet doğal bir durum

Tam ben de bunu yazicaktim.Mesajla ne onun tepkisini alabilir ne bisey.Adam donup kalicak mi, hemen durumu toparlayip olabilir diyecek mi? Bunu gormus olur.
Çok hassas ve yanlış anlamaya müsait bir konu. O yüzden mesajla olmaz bencede. Ses tonu bile çok mühim.
Nasıl anlatıyım peki bu zamana kadar söylememiş oldğumu? Gerçekten bilerek saklamadım sadece o an söyleyemedim yeni tanıyorum diye. Kötü bişey yapmışım gibi hissediyorum :KK43:
Karşınızdaki size nasıl bir açıklama yapsa yeterli olurdu?

Daha bir kere görmediğiniz biri için kaybetmek istemiyorum yazmışsınız ?
ve evlilik sizin hikayeniz yani degil evlilik uyusturucu kacakcısı dahi olsa insan hikayesine sahip cıkmalı ..
bence ilişki işlerinden önce sizin biraz özsaygı , özdeger çalışmanız gerekiyor

Yüz yüze söylerseniz belki farklı tepki verir. Ya da yüzü düşer. Oyalamış gibi de olmayın. Bir an önce söyleyin.

Evlenip ayrılmak gayet doğal bir şey, bunu özel durum özel durum diyerek erkeklerin gözünde büyüten yine kadınlar. Tanıştığınız gün dan dan söylemeliydiniz ne var ki bunda. Suç mu işlediniz? Adam mı öldürdünüz? Baktınız karşınızdaki adam suç işlemişsiniz gibi davranıyor hiç ilerletmezsiniz olur biter.

Yapıyoruz tabi. Msjla yazmak daha kolay geldi sesini daha yüz ifadesini görmek zorunda kalmazdım.
Bu bu kadar çekinilecek utanılacak bi durum gibi lanse ederseniz tabi ona göre tepki alırsınız. Evlenip ayrılmışsınız bu gayet normal. Ben boşanmayı başarabilmiş, ayaklarının üzerinde durabilmiş kadınları çok güçlü buluyorum. Bana göre mutsuz evliliğini o ya da bu sebeplerle devam ettiren kadınlardan çok daha güçlüler. Ayrıca çok daha sağlam adım atıyorlar artık. Daha olgun bir şekilde yeni evliliğe adım atıyorlar bence. Ne kadar özgüvenli durursanız ona göre bir cevap alırsınız unutmayın. Çocuğunuz da yok sanırım. Hakkınızda hayırlısı olsun. 💕

Bu en basta soylenmesi gereken bir sey. Ötelenecek bir durum degil. Yuzyuze geldoginizde bundan dolayi kabul.etmezse daha cok.uzulursunuz

Özel olan derken o anlattı sadece sözlenip ayrıldıgını. Bana da sordu ben de zamanla tanırız birbirimizi şimdi bunları konuşmak için erken dedim. Çünkü daha toplamda on gündür tanışıyoruz. Tutupta daha bikaç gündür tanıdığım birine aa bu arada ben de evlendim ayrıldım diyemezdim. Bence esas o zaman olumsuz düşünürdü.
o sözden ayrıldığını söylediği anda sizde evlenip ayrıldığınızı söylemeliydiniz...benim kızım da aynı sizin gibi evlenip ayrıldı çocuk yoktu...şu anki eşine ilk fırsatta söyledi...yanlış bir hareketini görmediği için devam ettiler...farklı niyetini anlarsın zaten zamanla...artık kocaman kadınlarsınız...bir bakış, imalı bir söz bile sizi tedirgin eder...zor işler....kızımdan biliyorum...

Artık geç olmuş telefonda söylemek için. Sohbet ederken yüzyüze, o zaman söyleyin. Hem mimiklerden tavırlardan daha net anlaşılır hisleri.

Uzun zaman önce biriyle flört ediyordum. O kişi ilk buluşmamızın sonunda bir duraksadı ama bir şey demedi. Eve gider gitmez de mesaj atmış. Zamanında bir evlilik geçirdim, ilk konuştuğumuzda söylemek istemedim benimle buluşmazsın diye (haklıydı). O duraksama anını görmesem belki çok sinirlenirdim ama bir erkeğin bile böyle çekinmesi tuhaf geldi gözüme ve sıkıntı yok dedim. Ama yine de kendimi kandırılmış hissettim. Çünkü başından evlilik geçmiş biriyle flörtleşmek istemezdim, yaşım daha küçüktü ve evlenmek çok ciddi bir eylem olarak gözümde büyüyordu.

Daha yeni tanıştığınız birinin fikirlerini bu kadar önemseyip çekinmeyin. Evlenip boşanmak çok özel bir durum değil ayıp da değil. Karşıdaki insan bağnazca düşünceler içinde de değilse evlenmiş biriyle görüşmek istememekte haklı. Yani siz başında adamı kandırmışsınız. Yüz yüze gelmeden telefonda açın söyleyin ama iş vakti öğlen arasında da değil. Bu konuyu ne kendinizi çok ezerek anlatın ne de çok önemli bir şeymiş gibi. Adam uzaklaşırsa da kırılmayın. En başından söyleseydiniz bağlanmamış olurdunuz.

Bence kesinlikle buluşun ve yüz yüze söyleyin durumunuzun onunkinden farklı olduğunu (yani nişan yada sözden ayrılmadığınız için diyorum) bu yüzden de kendinizi en iyi yüz yüze ifade edebileceğinizi düşünerek ertelediğinizi anlatın. Çokça detay vermeden dilerseniz biraz boşanma hikayenizden bahsedin. Sonra gün sonunda bırakın gitsin dönerse sizindir demiş şair unutmayın:KK66: ama siz o arayana kadar aramayın:stop:

O size söz attığını söylediği an söylemeliydiniz siz de.
Siz sanki biraz vakit geçirelim bağlanalım bunu sorun edemeyecek kıvama gelsin diye beklemişsiniz
Adam için önemli değilse ilişkinin herhangi bir evresinde de önemli olmayacaktır bu durum, keşke "saklamış" havası olacağını öngörebilseydiniz.
Kötü olmuş.

Evet derhal söyleyin ama doğal olsun, gizli bir bilgi veriyormuş ya da ezikçe bir şey varmış gibi davranmayın.

Belki adam boşanmış biriyle flört etmek istemiyordur bu tercihi onun elinden alıyorsunuz. Flört ettikten sonra söylemek bana samimi ve güvenilir gelmiyor. Boşanmış olduğunu bilse belki hiç o ilgiyi göstermeyecekti sonuçta belkide kendi gibi o yola hiç girmemiş biriyle olmak istiyordur değil mi ? Yanlış anlamayın ben de boşandım. Ama saklamanız veya görüşünce söylemeniz hoş değil çünkü konusu açılmış ve o söz attığını söylemiş. Malesef siz üstünü örtmüşsünüz. Daha 10 gün tanıdığınız birini kaybetmekten bukadar korkmanız normal mi peki? Duygusal boşluktan kaynaklanmasın budurum? Bir kere bunu tecrübe eden birinin yoğurdu üflemesi gerekmez mi? Çabuk bağlandın bence bu durumda karşındakinin sana uygun olduğunu nasıl analiz ediceksin ?

X