- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
-
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Şimdi konuştum öğle arası arıycam anlatcam. Nasıl söyleyim peki? Dediğiniz gibi kaç gündür söylemedim yanlış düşünmesini istemiyorumÖncelikle evlenip boşanmanın saklanacak bişey olmadığını idrak edin, kabullenin ve sonra hemen söyleyin
Diğer türlü sanki çok kötü bişey ve saklama gereği duydunuz gibi oluyor büsbütün güvensizlik
Demeyin böyle üzülüyorummmYani davul zurnayla bütün aleme ilan edilen bir şeyin özel sayılması çok garip.
Ne güzel adam size söylemiş tam lafın yeri gelmiş, o an siz de söylemeliydiniz.
Şu andan sonrası bence çok güven zedeleyici bir durum.
Nasıl rahat ederseniz. Ama bence telefonda daha iyi olur kendinizi ve neden sakladığınızı daha iyi anlatırsınız.
Nasıl anlatıyım peki bu zamana kadar söylememiş oldğumu? Gerçekten bilerek saklamadım sadece o an söyleyemedim yeni tanıyorum diye. Kötü bişey yapmışım gibi hissediyorumNasıl rahat ederseniz. Ama bence telefonda daha iyi olur kendinizi ve neden sakladığınızı daha iyi anlatırsınız.
Dosdoğsu bence, selam nasılsın nasılsın bu arada görüşmeden söylemek istedim ben evlenip ayrıldım bu durum senin içim sorun ise hiç görüşmeyiz yüz yüze diye düşündüm şeklinde lütfen zor değil çünkü siz utanılacak yüz kızartıcı bir suç işlemediniz gayet doğal bir durumŞimdi konuştum öğle arası arıycam anlatcam. Nasıl söyleyim peki? Dediğiniz gibi kaç gündür söylemedim yanlış düşünmesini istemiyorum
Çok hassas ve yanlış anlamaya müsait bir konu. O yüzden mesajla olmaz bencede. Ses tonu bile çok mühim.Tam ben de bunu yazicaktim.Mesajla ne onun tepkisini alabilir ne bisey.Adam donup kalicak mi, hemen durumu toparlayip olabilir diyecek mi? Bunu gormus olur.
Karşınızdaki size nasıl bir açıklama yapsa yeterli olurdu?Nasıl anlatıyım peki bu zamana kadar söylememiş oldğumu? Gerçekten bilerek saklamadım sadece o an söyleyemedim yeni tanıyorum diye. Kötü bişey yapmışım gibi hissediyorum
Bu bu kadar çekinilecek utanılacak bi durum gibi lanse ederseniz tabi ona göre tepki alırsınız. Evlenip ayrılmışsınız bu gayet normal. Ben boşanmayı başarabilmiş, ayaklarının üzerinde durabilmiş kadınları çok güçlü buluyorum. Bana göre mutsuz evliliğini o ya da bu sebeplerle devam ettiren kadınlardan çok daha güçlüler. Ayrıca çok daha sağlam adım atıyorlar artık. Daha olgun bir şekilde yeni evliliğe adım atıyorlar bence. Ne kadar özgüvenli durursanız ona göre bir cevap alırsınız unutmayın. Çocuğunuz da yok sanırım. Hakkınızda hayırlısı olsun.Yapıyoruz tabi. Msjla yazmak daha kolay geldi sesini daha yüz ifadesini görmek zorunda kalmazdım.
o sözden ayrıldığını söylediği anda sizde evlenip ayrıldığınızı söylemeliydiniz...benim kızım da aynı sizin gibi evlenip ayrıldı çocuk yoktu...şu anki eşine ilk fırsatta söyledi...yanlış bir hareketini görmediği için devam ettiler...farklı niyetini anlarsın zaten zamanla...artık kocaman kadınlarsınız...bir bakış, imalı bir söz bile sizi tedirgin eder...zor işler....kızımdan biliyorum...Özel olan derken o anlattı sadece sözlenip ayrıldıgını. Bana da sordu ben de zamanla tanırız birbirimizi şimdi bunları konuşmak için erken dedim. Çünkü daha toplamda on gündür tanışıyoruz. Tutupta daha bikaç gündür tanıdığım birine aa bu arada ben de evlendim ayrıldım diyemezdim. Bence esas o zaman olumsuz düşünürdü.