- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498
- Konu Sahibi Lookinside
-
Senin ederin nekadar karsilastirma yapip karar verdin sanirim zira benim fiyat bilgim yok senin gibi eskiler daha iyi bilir :)
Benim işim senin haline gülmek canım, zamanında söylediğim her lafa geldin, kızdın küfürler ettin ama bak şimdi bu haldesin daha ne kadar düşürebilirsinki kendini. bakirelik değilde insanda beyin olmalı canım önemli olan o ama anlayana tabi. tez zamanda tedavi ol tedavini bırakmaCanim bakire olmayanlarla muhattap olmuyorum sen biraz isine bak
A evet keske erkenden evlenip kene gibi kocama yapisip kanini emseydim asalak gibi evde oturup aksama ne yemek yapsam diye dusunseydim ozel universitede psikoloji okuyacagimaYazık ya. Acınacak haldesin.Kaç yaşına gelmişsin hala kendi adımlarını atamayan içi boş çuval gibisin.
Gerçekten seni ciddeye almamak gerek çünkü mide bulantısından öteye gitmiyorsun.
Bu arada çok sevimsizsin.
sana kim dedi bakirelik meselesini yahu, amma değişik bişey çıktın sen ha
A evet keske erkenden evlenip kene gibi kocama yapisip kanini emseydim asalak gibi evde oturup aksama ne yemek yapsam diye dusunseydim ozel universitede psikoloji okuyacagimaof yaaaa
Hepinizi delirtecegim :)Bu kız heyecan arıyor kendine.
Psikoloji okumuş, herhalde toplumu nasıl ayar ederim diye uğraşıyor.
ben dedim zamanında sadece kendi görüşümü soyledim çünkü ailesine haksızlık etmişti annesine özellikle tam olarak hatırlamıyorum sonra o bana küfürler etmişti kafaya çok takmış ondan. sanki başka derdi yok insanın canım burası internet ortamı ama çok dokunuyor soylenenler bunasana kim dedi bakirelik meselesini yahu, amma değişik bişey çıktın sen ha
Hadi yaaa tuh bak cok ezildim su ansen alıntı yaptığın bu kişinin ne iş yaptığını biliyo musun, dükkanı var kızın be
Hepinizi delirtecegim :)
Evet canim aynen tatlimben dedim zamanında sadece kendi görüşümü soyledim çünkü ailesine haksızlık etmişti annesine özellikle tam olarak hatırlamıyorum sonra o bana küfürler etmişti kafaya çok takmış ondan. sanki başka derdi yok insanın canım burası internet ortamı ama çok dokunuyor soylenenler buna
Hadi yaaa tuh bak cok ezildim su anben bu yuku tasiyamam...
Yes beybi yesanneni de al gel o da 3 şekerli gibi
Hahahahha yasasin benim hic derdim yok ama hepiniz cok dertlisiniz ben sadece bakire bile olmayann zengin sevgili meraklisi kucuk bir cocugummm sizin gibi eltilerimle dertlerim yokk oleyyyuyu
:)Ben zaten en basindan istememistim seni ogluma. Bi de bakire degilmissin puuu. Oglumun paraciklarini yedirmiycem sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?