"sevdiğimde, olsa o kadar olan bitenden sonra annen ağbinle kesinlikle görüşemezsin diyen adamın koynuna girermiyim ben ona koca gözüyle bakarmıyım, hayır yapamam,"
öncelikle su cümlene cok takildim, cok büyük konusmussun
aslinda dogru söylüyosun, haklisin ama kardesinide anlaman lazim a.s
ask bu adi üstünde ask, insanin gözünü resmen kör ediyo.. bunu az cok hepimiz biliyoruz
yaptigi cok yanlis ama belliki asik olmus..
insan asikken mantikli kararlar veremeyebiliyokardesinin durumuda aynen öylea.s
suan farkinda degil belki ama er yada gec hatasinin farkina varcaktir ama is isten coktan gecmis olcaktir :bbo:
umarim biz yaniliriz ve kardesin tahminlerimizin aksine cok cok cok mutlu olur :1no2:
sen olsaydin belki sende kardesin gibi davranirdin, hepimiz insaniz sonucta bunun garantisi yokki :sm_confused:
hayatta asla yapmam dedigimiz seyleri bile bazen yapabiliyoruz, bu yüzden büyük konusmamak gerek kaydirigubbakcemile5
yanlis anlama kardesinin yaptigini savunmuyorum, zaten savunulcak bi yanida yok, yerden göge kadar haklisin
ama büyük konusmaktan gercekten korktugum icin yazdim...
sende üzme kendini, hersey zamanla cözülür :teselli:
en acisida oya zaten, sanki bi yabancidan davetiye geliyo, seni anlamaya calisiyorum cok zor bi durum :1no2:büyük konuşmamak lazım doğru haklısın, bende hayattta yapmam dediğim bi şey yaptım sigara içiyorum küçücük bi örnek bu
ben kardeşim gibi davranamazdım arkamda bıraktığım enkazı düşünür,
daha fazla yıkılmalarına izin vermezdim böyle bi halt etmişsem s.ktr olup giderdim,
şimdi işin garibi hafta sonu düğün için davetiye göndermişler :umursamaz:
sanırım babam o gün hepten dağıtmamak adına haftasonunu şehir dışında geçiricez, kızlarını özlemiş ablamların yanında olucaz, off offf ne zor, abla için zor, anne babayı düşünemiyorum,
bu arada yorum yapıp teselli veren arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum:1hug:
tabiki kardeşiniz o mutlu gününde yanında olmanız en mantıklısı
ama babanıza danışmadan gitmeyin
belki büyük bi tepki vermez ama siz yinede gitmeyi düşündüğünüzü belirtin
babanız yeteri kadar üzül(üyor)müş..onu daha fazla üzmemk adına bu düşüncenizi paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?