• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir değil ama bir tanesi şuan can yakıyor

Niye kaçtığını ben de anlayamadım, umarım mutlu olur ve ailenizle arası düzelir

yani o büyük ihtimalle mutsuz olup eve dönecektir ..
siz yinede ne olursa olsun kızınıza sahip çıkın uzaktan gözlemleyin başkalarına baktırın nasıl oldugunu.

bir cahillikle yaptı bu işi ama ihşallah mutsuzlukla ödemez..

Yanlis anlama lütfen ama sakin kizkardesin hamile olmasin??
Belkide bu yüzden acele ettiler, sizede söylemeye utandilar.
Bu tabikide yaptiklarinin oldunu göstermez.

Hamile değil, ama bakımsızlıktan hastalanmış, Hastanede çalışıyorum ben takip ediyorum içim cızz etti kansızlık falan var, hamile değil en azından

canım kardeşin bi hata yapmış ve bu sizin için önemliyse açıklayamamış gibi geliyor bana böyle bişeyde erkek te daha rahat olup onu kaçmaya zorlamış olabilir Allah korusun kardeşimi düşündüm bizim aramız 9 yaş kıyamazdım şimdiden karışırım da diyorum zaten sen yinede ablalık yap barış çünkü kardeş atılmaz baban barışmamakta haklı olur ama anne ve ablalar dayanamaz abinde kıyamaz biz kıyamayız enazından ve daha kötü olsa yine barışacaksın en azından durumu iyice kötü olmadan arkasında olduğunuzu belli edin ve büyük 1hata yaptığını düşünün inan kıyamıyacak ve barışacaksın çünkü canın dan parça o

Canımdan parça olmazmı canım, en azından düğünü olana kadar sesimi çıkarmayı düşünmüyorum dediğim gibi erkek arkadaşım arada yokluyo ikisiyle de konuşuyo, çocuğun son dediği babasıyla görüşebilir ama ağbisi ve annesiyle kesinlikle görüştürmem demiş, sebebine gelince babam istemeye gelmelerini söyledi, annemle ağbim işi bozdu ona göre, :)) komik ya olmaz demedilerki seni tanıyalım bi ailenle barışırsın belki birlikte gelirsiniz tanırız birbirimizi dediler,

benim bile okurken içim cız etti..seni düşünemiyorum..kardes ya candan bir parca..ne denir bilmemki..inşallah hersey bir şekilde yoluna girer..

Vallahi bana gore o adamdan hayır gelmez.Siz adamın dukkan açmasına yardım edin ön ayak olun onun yaptığına bak kardeşin kaçmak istese onun kardeşini kendine getirmesi lazımdı.kıymet bilen biri değil belli.Ne kadar sevseniz de biraz burnunun sürtmesini bekleyin.

canım Allah ailenin ve senin yardımcınız olsun.zor gerçekten.
bizde yaşadık abimde benzerini.inan hepsi zamanla unutuluyor.
inşallah sizin aranızda düzelir.

nikahı kıydılarsa yapacak bişey yok.eşyaLarını vs yoLLayın,ve aynen mesafe koyun görüşmeyin gerekmedikçe,eğer görüşmezseniz,bu süre içinde kocasını da tanışmış gerçek yüzünü görmüş oLur,sonra dayanamaz size döner,ama siz düzeLirseniz oda ohh herşey güLLük güListanLık diyip üstüne çocuk yapar işte o zaman geri dönüşü oLmaz bu işin..

canım Allah sabır versin.
kardeşin bencil yetişmiş maalesef.
sadece kendisi ve kendine ait olan şeyler önemli ona göre.
sizin fedakarlığınız ona zarar vermiş.
sizi düşünmeyi öğrenememiş.
babanın o çocukla çalışma demesini bile kaale almamış.

benim de en küçük kardeşim o şekilde büyüydü.
hiç bir şekilde başkasını düşünmez,bizlerin aksine hep bana hep bana.
kendi hayatında da bir başarı sağlayamadı.
bizleri de takmadı,hala debeleniyor......

çocuk zaten problemli ki ailesiyle ilişkileri de yokmuş.
yakında kardeşinle de aynı şeyleri yaşar.

bu arada abinin olgun tavrını takdir ettim.
başkası olsa kolundan zorla da olsa eve getirir,sonuçt aileye zarar veren bir davranış onun ki.

canım Allah sabır versin.
kardeşin bencil yetişmiş maalesef.
sadece kendisi ve kendine ait olan şeyler önemli ona göre.
sizin fedakarlığınız ona zarar vermiş.
sizi düşünmeyi öğrenememiş.
babanın o çocukla çalışma demesini bile kaale almamış.

benim de en küçük kardeşim o şekilde büyüydü.
hiç bir şekilde başkasını düşünmez,bizlerin aksine hep bana hep bana.
kendi hayatında da bir başarı sağlayamadı.
bizleri de takmadı,hala debeleniyor......

çocuk zaten problemli ki ailesiyle ilişkileri de yokmuş.
yakında kardeşinle de aynı şeyleri yaşar.

bu arada abinin olgun tavrını takdir ettim.
başkası olsa kolundan zorla da olsa eve getirir,sonuçt aileye zarar veren bir davranış onun ki.

Suçu kendimizde buluyoruz ki, çok şımarttık hep ona hep ona yaptık, ona kıyamadığımızı bildi hep.

Sucu kardeşim de buluyorum, bizi düşünmedi o istese herşey çok güzel olurdu, hep arkalarında olurduk,

Ağbimin kararlarına her zaman saygı duydum, ama kardeşime göre ağbim bizi yanılttı, ağbim karışmasaydı herşey yolunda gidecekti, Çocuk hala çocuk ne diyeyim ki

Düşünün dün ne kadar kötü oldum tahlillerini çıkardım baktım sordum soruşturdum, idrar yollarında enfeksiyon oluşmuş dün den beri canım sıkkın, çok önemli bişi değil canımı sıkmama gerek yok diyorum ama elimde değil. şimdiden hastalandıysa, çok karmaşık duygular ya dün anneme soruyorum babam hiç bahsediyomu ondan diye hayır dedi, biz kadınlar daha güçlüyüz ya ağlıyoruz sızlıyoruz atıyoruz içimizden,

evliliği sağlam temeller üzerine oturmamış.ama tek yapabileceğiniz canı sağolsun demek.bizde bir laf vardır. kızının-oğlunun tahtını yaparsın ama bahtını yapamazsın derler.yani kendi kısmetini kendi çizer.yaşayacakmış demekki bunları.aşktan gözü kör olmuş resmen.üzülmemeye çalışın.sağlığı yerinde olsunda her sıkıntıyı aşarsınız.ne mutlu size ki böyle bir aileniz var.kardeşinizde eğer dayanamaz dönerse ona açılacak bir kapı var.hiçbirşey çözümsüz değildir.elbet her batan güneşin ardından bir güneş daha doğacaktır.

Suçu kendimizde buluyoruz ki, çok şımarttık hep ona hep ona yaptık, ona kıyamadığımızı bildi hep.

Sucu kardeşim de buluyorum, bizi düşünmedi o istese herşey çok güzel olurdu, hep arkalarında olurduk,

Ağbimin kararlarına her zaman saygı duydum, ama kardeşime göre ağbim bizi yanılttı, ağbim karışmasaydı herşey yolunda gidecekti, Çocuk hala çocuk ne diyeyim ki

Düşünün dün ne kadar kötü oldum tahlillerini çıkardım baktım sordum soruşturdum, idrar yollarında enfeksiyon oluşmuş dün den beri canım sıkkın, çok önemli bişi değil canımı sıkmama gerek yok diyorum ama elimde değil. şimdiden hastalandıysa, çok karmaşık duygular ya dün anneme soruyorum babam hiç bahsediyomu ondan diye hayır dedi, biz kadınlar daha güçlüyüz ya ağlıyoruz sızlıyoruz atıyoruz içimizden,

evet canım çok zor,hele baba için.
dile getiremediği neler vardır kimbilir.

inşaALLAH sıkıntı çekmez,hayatını yola koyar.
ben kendi kardeşime kızdığım için belki de öyle yazdım.

başkasını düşünmeyi öğrenemiyorlar maalesef.
hala çocuklar çünki.
yaramaz bir çocuğun şekeri istemesi gibi istekleri,hayattan beklentileri.

inşaALLAH tahminlerin ötesinde güzel günler yaşar.
aynı şehirde gözünüzün önünde olması bir şans.
o yaşlarda başka bir kız vardı burda derdini paylaşan.
kayınvalidesiyle oturuyordu ve balkona bile çıkarmıyorlardı.

bir süre sonra okulunu bitirmek zorunda olduğunu görecek.
maalesef aşk karın doyurmuyor.

yorumlarınızla biraz içim rahatlıyor, evde umursamıyor gibi görünmekten yoruldum, herkez kendi içinde yaşıyor, kimse kimseyi üzmemek adına evde lafı bile geçmiyo, kendimizi oyalayabildiğim sürece iyiyiz herkez yattığında evde ruh gibi dolaşan tuhaf bi aile olduk, iki ablam var demiştim onlarda bu olaylardan 1 ay önce başka şehirde iş kurdular kendilerine, kalabalık bi aileyken kaldım mı evin bi kızı:):(

Canım benim ya, çok zor bir durumdur eminim.
Bi tarafta canınız kanınız, bi yandan size hiçe sayması vs...
Rabbim inşallah hayırlısı neyse onu eyler.
Nasıl dua etsem bilemedim.:1no2:
Allah yardımcınız olsun

Dua edin ya 2 gündür acilde iğne yapılıyomuş hastaneyi ayağa kaldırmış:) içim gidiyo ellim ayağım titriyo

canım ya kendini o kadar kaybetme.
üniv.okumuş bir insan.
merak etme,kendi ayakları üstünde durabilir.
hala küçük bir çocuk gibi onun için endişeleniyorsun sanki,tabi başka bir şey yoksa....

onu göreceğin için mi tedirginsinsin canım?

eğer hastaneyi iltihaplanma yüzünden ayağa kaldırdıysa (ki sancılı olduğunu biliyorum) hala kendisini düşünen dünya çevresinde dönüyor zanneden 1kız ki ben sana affet kardeşe kıyılmaz demiştim ama pisikolopjıkse bilemem gittigi yerde mutlu değil ve siz affetmiyorsanız krize girmişse inan kötü olmadan barış ama hala şımarıklık yapıyorsa gerçeklerle artık yüzleşip dünya ve sizin onun etrafında dönmediğinizi ve herkezin seçimleri olduğunu ve herkezin hayatını yaşaması gerektiğini bilmeli

Back