- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım Allah sabır versin.
kardeşin bencil yetişmiş maalesef.
sadece kendisi ve kendine ait olan şeyler önemli ona göre.
sizin fedakarlığınız ona zarar vermiş.
sizi düşünmeyi öğrenememiş.
babanın o çocukla çalışma demesini bile kaale almamış.
benim de en küçük kardeşim o şekilde büyüydü.
hiç bir şekilde başkasını düşünmez,bizlerin aksine hep bana hep bana.
kendi hayatında da bir başarı sağlayamadı.
bizleri de takmadı,hala debeleniyor......
çocuk zaten problemli ki ailesiyle ilişkileri de yokmuş.
yakında kardeşinle de aynı şeyleri yaşar.
bu arada abinin olgun tavrını takdir ettim.
başkası olsa kolundan zorla da olsa eve getirir,sonuçt aileye zarar veren bir davranış onun ki.
Suçu kendimizde buluyoruz ki, çok şımarttık hep ona hep ona yaptık, ona kıyamadığımızı bildi hep.
Sucu kardeşim de buluyorum, bizi düşünmedi o istese herşey çok güzel olurdu, hep arkalarında olurduk,
Ağbimin kararlarına her zaman saygı duydum, ama kardeşime göre ağbim bizi yanılttı, ağbim karışmasaydı herşey yolunda gidecekti, Çocuk hala çocuk ne diyeyim ki
Düşünün dün ne kadar kötü oldum tahlillerini çıkardım baktım sordum soruşturdum, idrar yollarında enfeksiyon oluşmuş dün den beri canım sıkkın, çok önemli bişi değil canımı sıkmama gerek yok diyorum ama elimde değil. şimdiden hastalandıysa, çok karmaşık duygular ya dün anneme soruyorum babam hiç bahsediyomu ondan diye hayır dedi, biz kadınlar daha güçlüyüz ya ağlıyoruz sızlıyoruz atıyoruz içimizden,
Dua edin ya 2 gündür acilde iğne yapılıyomuş hastaneyi ayağa kaldırmış:) içim gidiyo ellim ayağım titriyo