• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir değil ama bir tanesi şuan can yakıyor

kırgın olduğumdan kendim ilgilenmiyorum ama erkek arkadaşım arayıp yardımcı oluyor, onun hakkında böyle hastalık falan duyunca bütün günüm moralsiz geçiyor, babacığım bi affetse herhalde benim de affetmem o kadar kolay olur,
geçen sabah babamın arabasının ön camı hafif aralıklı koltuğa not bırakmış affet seni seviyorum böyle olmasını istemezdim babacım falan, okudumu bilmiyorum hemen buruşturup attı babam camdan benim kucağıma uçtu,
ben olsam bütün cesaretimi toplar çıkardım karşısına bağırsın çağırsın atsın içindeki öfkesini derdim

zamanla baban belki yumuşayacaktır...

kardesin hakkında ne desek şimdi boş hata yapmış ama iş işten geçmiş artık...
inş mesut mutlu olurlar...

aile arsında bu tür sorunlar çok zor...
rabbim düşmanımın başına vermesin...
alalh yardımcınız olsun....

Yazık... Hem de çok. Verilen sevgilere, duygulara... çok üzücü.Çooook!

"sevdiğimde, olsa o kadar olan bitenden sonra annen ağbinle kesinlikle görüşemezsin diyen adamın koynuna girermiyim ben ona koca gözüyle bakarmıyım, hayır yapamam,"

öncelikle su cümlene cok takildim, cok büyük konusmussun
aslinda dogru söylüyosun, haklisin ama kardesinide anlaman lazim a.s
ask bu adi üstünde ask, insanin gözünü resmen kör ediyo.. bunu az cok hepimiz biliyoruz
yaptigi cok yanlis ama belliki asik olmus..
insan asikken mantikli kararlar veremeyebiliyo :delphin: kardesinin durumuda aynen öylea.s
suan farkinda degil belki ama er yada gec hatasinin farkina varcaktir ama is isten coktan gecmis olcaktir :bbo:
umarim biz yaniliriz ve kardesin tahminlerimizin aksine cok cok cok mutlu olur :1no2:
sen olsaydin belki sende kardesin gibi davranirdin, hepimiz insaniz sonucta bunun garantisi yokki :sm_confused:
hayatta asla yapmam dedigimiz seyleri bile bazen yapabiliyoruz, bu yüzden büyük konusmamak gerek kaydirigubbakcemile5
yanlis anlama kardesinin yaptigini savunmuyorum, zaten savunulcak bi yanida yok, yerden göge kadar haklisin
ama büyük konusmaktan gercekten korktugum icin yazdim...
sende üzme kendini, hersey zamanla cözülür :teselli:

Son düzenleme:
"sevdiğimde, olsa o kadar olan bitenden sonra annen ağbinle kesinlikle görüşemezsin diyen adamın koynuna girermiyim ben ona koca gözüyle bakarmıyım, hayır yapamam,"

öncelikle su cümlene cok takildim, cok büyük konusmussun
aslinda dogru söylüyosun, haklisin ama kardesinide anlaman lazim a.s
ask bu adi üstünde ask, insanin gözünü resmen kör ediyo.. bunu az cok hepimiz biliyoruz
yaptigi cok yanlis ama belliki asik olmus..
insan asikken mantikli kararlar veremeyebiliyo :delphin: kardesinin durumuda aynen öylea.s
suan farkinda degil belki ama er yada gec hatasinin farkina varcaktir ama is isten coktan gecmis olcaktir :bbo:
umarim biz yaniliriz ve kardesin tahminlerimizin aksine cok cok cok mutlu olur :1no2:
sen olsaydin belki sende kardesin gibi davranirdin, hepimiz insaniz sonucta bunun garantisi yokki :sm_confused:
hayatta asla yapmam dedigimiz seyleri bile bazen yapabiliyoruz, bu yüzden büyük konusmamak gerek kaydirigubbakcemile5
yanlis anlama kardesinin yaptigini savunmuyorum, zaten savunulcak bi yanida yok, yerden göge kadar haklisin
ama büyük konusmaktan gercekten korktugum icin yazdim...
sende üzme kendini, hersey zamanla cözülür :teselli:

büyük konuşmamak lazım doğru haklısın, bende hayattta yapmam dediğim bi şey yaptım sigara içiyorum küçücük bi örnek bu
ben kardeşim gibi davranamazdım arkamda bıraktığım enkazı düşünür,
daha fazla yıkılmalarına izin vermezdim böyle bi halt etmişsem s.ktr olup giderdim,
şimdi işin garibi hafta sonu düğün için davetiye göndermişler :umursamaz:
sanırım babam o gün hepten dağıtmamak adına haftasonunu şehir dışında geçiricez, kızlarını özlemiş ablamların yanında olucaz, off offf ne zor, abla için zor, anne babayı düşünemiyorum,

bu arada yorum yapıp teselli veren arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum:1hug:

büyük konuşmamak lazım doğru haklısın, bende hayattta yapmam dediğim bi şey yaptım sigara içiyorum küçücük bi örnek bu
ben kardeşim gibi davranamazdım arkamda bıraktığım enkazı düşünür,
daha fazla yıkılmalarına izin vermezdim böyle bi halt etmişsem s.ktr olup giderdim,
şimdi işin garibi hafta sonu düğün için davetiye göndermişler :umursamaz:
sanırım babam o gün hepten dağıtmamak adına haftasonunu şehir dışında geçiricez, kızlarını özlemiş ablamların yanında olucaz, off offf ne zor, abla için zor, anne babayı düşünemiyorum,

bu arada yorum yapıp teselli veren arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum:1hug:
en acisida oya zaten, sanki bi yabancidan davetiye geliyo, seni anlamaya calisiyorum cok zor bi durum :1no2:
ne diyim cnm insallah bu günleri cabuk atlatirsiniz :teselli:

yurek burkucu ne denebilirk allah sonlarini hayir etsin sizlere ve babanizada sabir selamet versin

Ya simdi kiz kardesin simarik ve el bebek gul bebek buyumus..
yaptigi hatanin farkinda veya degil sadece en azindan o'da uzuluyordur
sizin uzuntunuz daha onemli aslinda ama bir fark varki o baska bir adamin yaninda
o adam onu sahipsiz gorurse (nasil olsa kacirdim diye)'ki goruyor
abinle ablanla annenle gorusmeyeceksin diyecek kadar!!
bu demektir kiz kardesini sindiriyor korkutuyor hatta
yoksa kiz kardesin yureksizmi bu kadar?
kactigi icin sucluluk duygusuyla sizden cok sey saklayabilir
bence siz kardesler bir olun gidin dugunune yada dikilin o adamin onune
sahipsiz olmadigini bilsin; Cok uzuldum yaaa

size yasattiklari asla unutulmaz siz kardesleri olarak belki affedip unutabilirsiniz ama anne ve baba asla unutmaz hhep akillarinda kalir cok üzüldüm bu duruma umarim hersey yoluna girer

Evet davetiyenin peşine bugün geldi, kardeşim ve yanında genç bi çift ile,
babama ağladı yalvardı affet babacığım affet diye,
babam yanına yaklaştırmamış affetmiyorum yaptıklarını ne anne baban ne de kardeşlerin haketmedi değip odayı terketti, evden kovmadı sadece odadan çıktı,

annem güzel güzel konuştu kendince kendinde bulduğu hatayı, kızında bulduğu hatayı söyledi,
herkezi utandır mutlu ol, baban affetmedi diye yalnız hissetme kendini her zaman arkandayız gibi güzel konuştu,
yalnız baban seni affetmeden kalkıp düğününe gelmem dedi.

ben hiç ortalara çıkmadım üzüldüm ağladım cümleler boğazımda düğümlendi yutkundum,
ama babamı üzgün caresiz görünce gidemedim yanına biliyodum çünkü dayanamazdım sarılmak isterdim daha fazla dramatikleştirmemek adına çıkmadım
evde olduğumu biliyordu ama.
ço zayıflamış zaten kuru bişidi.

Daha sonra annemle durumu değerlendirdik, anneme kızının yanında olmak istiyormusun dediğimde annemden de aynı yanıtı aldım babanın affetmesi önemli şuan dedi,
babam duygusal konuşmalara gelmez kaçınır, biraz rahatlat konuştur babamı dedim, şuan kendinizi suçlayacak bir durum yok vijdan yapmıyorsunuz ama yarın bir gün yanında olamadık boynunu bükük bıraktık diye kendinizi suçlamanızı vijdan yapmanızı istemiyorum dedim.
bakalım ne olacak hiç sanmıyorum ama gideceklermi ne olacak hiç bilmiyorumn

şimdi sizlerin fikirlerine ihtiyacım var,
ben napıcam canımı kardeşimi yalnızmı bırakıcam kendimden çok onun herşeyine heves ederken onu gelin olarak göremicemmi
gitmelimiyim
gitmemeli mi
kararım gitme yönünde olursa babama söylicem rahatsız olur hayır gitme derse gitmicem ama öncelikle kendi içimde bunun kararını verebilsem

tabiki kardeşiniz o mutlu gününde yanında olmanız en mantıklısı
ama babanıza danışmadan gitmeyin
belki büyük bi tepki vermez ama siz yinede gitmeyi düşündüğünüzü belirtin
babanız yeteri kadar üzül(üyor)müş..onu daha fazla üzmemk adına bu düşüncenizi paylaşın

tabiki kardeşiniz o mutlu gününde yanında olmanız en mantıklısı
ama babanıza danışmadan gitmeyin
belki büyük bi tepki vermez ama siz yinede gitmeyi düşündüğünüzü belirtin
babanız yeteri kadar üzül(üyor)müş..onu daha fazla üzmemk adına bu düşüncenizi paylaşın

babama söylemeden gitmeyi düşünmüyorum, bi de kendi içimde karar versem gel gitler dönüyo kafamın içinde

yapılan yorumları değerlendirip şı 3 gün boyunca iyice düşünücem
teşekkürler bu arada

Allah annene babana sabır versin
zamanında anne babasını çok üzmüş biri olarak, en çok onlara üzüldüm
ben de aynı kardeşin gibi binbir nazla büyüdüm
her şeyi kendime hak gördüğüm bi zamanda da anne babamın içini yaktım
hala vicdanım sızım sızım sızlar.
emin ol kardeşinde o evden adım attığı an o vicdan ateşi yüreğine düşmüştür
mutluysa bile yarım yamalak yaşayacaktır o mutluluğu
baban sonuna kadar haklı tavrında ancak sen kardeşsin,ablasın
eğer babandan onay alırsan mutlaka git.
bi gün affedilecek baban tarafından.evlat bu.atsan atılmaz
ve zaman her şeyin ilacı
inşallah mutlu olur da onun mutluluğu sizin sevinciniz olur.

Son düzenleme:
karşıma çıksaydı onuşmayı deneseydi keşke
şuanki fikrim babam karşı çıkmazsa gidicem, herşeyin hayırlısı olsun

7 YIL Geçmiş üstünden, O düğüne gittim mi evet babamın onayıyla, en büyük ablam ve ben gidip takımızı taktık, küçük bi organizasyon du zaten, düğün sonun da ağlattım onu :63:

Şimdi 7 yıl öncesine döndük, kardeşim kızıyla birlikte baba evinde, 3 yıllık çekişmeli süren boşanmanın ardından artık resmen özgür,..

O günler için ruh gibiydim nasıl yaptım bilmiyorum der,

Back