Bir de Yazlığıma Bakın

deminden beri hiç üşenmeden iki evinizinde resimlerine baktım ve sayfaları tek tek okudum gerçekten çok güzel bi eviniz var güle güle sağlıkla ve mutlulukla oturun ve bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederima.s.:nazar:

süper ötesi .....
içim gitti vallahi çok şanslısınız
dilerim mutlu huzurlu şekilde oturursunuz :Saruboceq:
banada zengin koca bulmak farz oldu :delphin:

deminden beri hiç üşenmeden iki evinizinde resimlerine baktım ve sayfaları tek tek okudum gerçekten çok güzel bi eviniz var güle güle sağlıkla ve mutlulukla oturun ve bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederima.s.:nazar:

Canım bu güzel yorumlarınızı okudukça ben de çok mutlu oluyorum.Sizin de yüreğinize sağlık ..

süper ötesi .....
içim gitti vallahi çok şanslısınız
dilerim mutlu huzurlu şekilde oturursunuz :Saruboceq:
banada zengin koca bulmak farz oldu :delphin:

Canım çok teşekkür ederim.Öncelikle hayatı her yönüyle paylaşabileceğin bir eşin olmasını diliyorum.Zengin olsa da fena olmaz hani. :)

Oy oyyyyyyyyyy o havuz ne öyle ya atasım geldi kendimi nasıl özlemişim.Bu yaz anca rüyamda görürüm ben oğluşum geliyo temmuzda tam yazın ortası olsun seneye onunla birlikte giderim inşallah. Eviniz çok güzel,oğlanda pek yakışıklıymış sengözlerimebaksanab maşallah

ayyy bu yazlık işide çok gıcık tatile gidiyorsun ama orada da başını işten alamıyorsun bizim ki de
alanya da çok muzdaribim bu konuda ben
ama çok güzel eviniz güle güle yazlanın:))

Oy oyyyyyyyyyy o havuz ne öyle ya atasım geldi kendimi nasıl özlemişim.Bu yaz anca rüyamda görürüm ben oğluşum geliyo temmuzda tam yazın ortası olsun seneye onunla birlikte giderim inşallah. Eviniz çok güzel,oğlanda pek yakışıklıymış sengözlerimebaksanab maşallah

Canım çok teşekkürler.Oğluşunla niceee uzun yıllar,nice güzel tatiller geçirmeni dilerim.
Seneye de onun minikelleriyle ayaklarıyla sulara vuruşunu izlersin artık.Benimki de martta doğmuştu .İlk havuza girdiğinde 5aylıktı .Ben de üstelik çıplak sokumuştum yumuk elleriyle ayaklarıyla sulara vurup duruyordu.Bu arada otel görevlisi gelip " hanfendi mayosuz havuza sokmak yasak" demesin mi..Sonra hemen minicik mayosunu giydi .Senin de bu güzellikleri doya doya yaşarmanı diliyorum.Sevgiler

ayyy bu yazlık işide çok gıcık tatile gidiyorsun ama orada da başını işten alamıyorsun bizim ki de
alanya da çok muzdaribim bu konuda ben
ama çok güzel eviniz güle güle yazlanın:))

Çok teşekkür ederim.Valla ben geçen yıl evi yeni aldığımız için ancak eşya tabak çanak yerleştirmekle uğraşınca zor oldu.Onlar da bitince keyfimize baktık.Havuz evin önünde olunca oğluş zaten eve yemekten yemeğe giriyor.Ben de yemek yapmak dışında pek eve girdim diyemem. :))

canım bizim ki de hemen kapının önünde ama ben çok zorlanıyorum temizlikti yemekti öğlenden önce çıkamıyorum evden
o yüzden bi sene oraya bi sene başka yerlere otellerin gözünü seviim

canım bizim ki de hemen kapının önünde ama ben çok zorlanıyorum temizlikti yemekti öğlenden önce çıkamıyorum evden
o yüzden bi sene oraya bi sene başka yerlere otellerin gözünü seviim

Otelin mutlaka artıları vardır.Ama ben çok uzun süreli tatili severim.Bir haftalık 15 günlük tatil beni kesmiyor. :))Okul kapanınca gittim bu yüzden ,açılmadan bir gün önce de döndüm.Okula giderken daha bavulları bile açmamıştım.Her fırsatta kendimi denizde havuzda bulmalıyım.Bu yüzden evi tercih ettik.Tabii yemek temzilik olması işin eksi yanı. Ama çok az eşya koydum bu yüzden.Bir de istediğim arkadaşlarımı çağırıyorum.Kalabalığı seviyorum.Gece havuz başı sohbetlerimizin tadı hala damağımda..Aslında evin de olsun ,farklı yerlere otele de git.Bence en güzeli bu...Durmadan gezmek kadar güzel ne var.

.
e523.jpg

turkbuku guzel,
tatil guzel,
ev guzel,
havuz guzel,
meslek güzel...
huzurla, sağlıkla sevdiklerinizle tüm güzellikleri doya doya yasamanız dilegiyle...

çok güzelllllll
oğlunuzda pek şeker bir delikanlı Allah bağışlasın
en çok ta havuza bayıldım
mutluklarla oturun evinizde

çok güzel hayırlı olsun öyle ev alayımda eşyası eksik olsun oh ne rahat havuz aşşağıda gir çık keyif nazar değmesin maşallah

ay çok güzel :nazar: allah olmayanlarada nasip etsin mesela bana delikafadulden

Back
X